Kamarátka ešte nebola pozrieť moju dcérku
Ahojte,co si myslite o tom. Mam 1 ročnú dcérku a este ju nebola pozriet moja velmi dobra kamaratka. Uz som ju volala asi 4x raz aj ona ze kedy moze prist. Samozrejme uz teraz nie sme tak v kontakte ale v minulosti sme si toho vela prezili. Neviem ci je to divne alebo nie.
Ja mozem ponuknut pohlad z druhej strany, ja nemam dieta a teda naozaj nie s kazdou mamickou sa da udrzat kamaratstvo. Mam jednu kamosku s dvomi detmi a ta je uplne v pohode, nic sa nezmenilo, pokecame o vsetkom moznom, neupina sa na deti a ma prehlad o vselicom. Potom mam ale jednu a jedina tema je dieta - kolko spal, kolko kakal, kolko sa minie plienok, ... mam pocit, ze ju vobec nezaujimam ja a moj zivot ani ziadne ine temy a uprimne, po hodine-dvoch som z toho naozaj unavena. Cize tam ten kontakt naozaj udrziavam v obmedzenej miere, ze rada ju vidim, ale odtial potial. Je to bohuzial realita zivota, priority sa menia, cesty sa rozchadzaju.
Tak podla mňa je to pekne divne. Aspoň občas neprísť pozrieť kamaratku len preto ze sa jej narodilo dieťa je dosť od veci. Tiez mi kopec kamarátstiev vysumelo do stratena, ale nikdy nie preto ze sa niekomu narodilo dieťa .
Ako to tu tak čítam, ani môj prípad nie je ojedinelý. Aj môžem bez dietka z domu von, aj tak nikde nikoho. Nechápem 🤷♂️. Aj som volala, pýtala sa na ich život, ale len z druhej ruky som sa dozvedela, ako trávia čas. Mne nepovedali nič. Tak čo už.
Autorka, kasli na tu kamosku. Ta je davno inde.
@cocolino234 vyčítala som to v každom druhom komentári kde ženy opisujú že sa im to stalo. Chcela som sa vyjadriť všeobecne.
A nie je problem v tom, ze aj ona by chcela dietatko a nedari sa jej? A kazdy pohlad na cudzie dieta ju boli?
Asi záleží od kamosiek
Mne kamošky doniesli ako darček k narodeniu dcéry obrovsku plienkovu tortu s oblečením a hračkami 🙂
Zo začiatku mali záujem aj kočíkovať a tešili sa somnou, bola som rada. Postupne ale ako im povinnosti pribúdali a mali aj priateľov tak už nemali čas stretávať sa somnou. Teraz sme ale znova oprášili kontakty a boli sme na varenom vine a padlo mi to super. Dohodli sme sa že vždy aspoň raz za mesiac dáme stretko, čo nám teraz trosku LD prekazil (neverím že bude len dva týždne)
Mám to skoro identicky ako ty. Volala som ju na návštevu ale aj ona mňa a keď som sa ponúkla ze môžem jej sa nedalo alebo opačne 😵🙂....nemôžem povedať ze ma to nemrzí ale rešpektujem to. Boli sme si veľmi blízke a veruže taká kamarátka mi chýba ktorej môžem povedať hocičo alebo si s nou vyraziť von.
vela priatelstiev, kontaktov ide v zivote do stratena. kazdy den ma len 24 hodin a kazdy z nas sam rozhodne, ako ich stravi. v poslednom case je aj situacia taka, ze ludia sa nemozu tak stretavat ako boli zvyknuti a zvykli si na novy rezim, den si rozdelili do inych aktivit. ked je zena doma s dietatom, dobre jej padne, ak ma zmenu, ak ju niekto navstivi, ak moze pokecat. zasa druha, co chodi do prace, si mozno radsej vydychne pri nejakej inej aktivite a na kamaratku uz nie je tolko casu. neviem, ci sa to da niekomu vycitat, zivot je rychly, tyzdne bezia a mozno by sme druhym radi dopriali z nasho casu viac, ale niekedy to nevyjde

Po narodeni dietata ma uplne novy set kamaratov. Zostali len jeden zo starej gardy. Ale to je tym, ze my sme ako jediny mali dieta a oni nemali a ani nemaju. Maju iny zivot, ine plany, ine priority. Maju tiez ine skupiny priatelov. Takze ja som to isla zase nanovo.