Kamarátka má podrazila
Ahojte, rada by som vedela vaše názory, dnes som sa veľmi pohádala s frajerom išla som k rodičom z toho hnevu a ,,kamoska’’ je ináč v kontakte s mojim frajerom keďže má ona s ním zoznámila ale majú čisto kamarátsky vzťah to som si na 100% istá, som tehotná a ona mu začala rozprávať somariny že to dieťa nieje priatelove a ja som ho podvádzala....pritom od začiatku vzťahu sme stále spolu bývame spolu všetko o sebe vieme, on jej samozrejme uveril a podozrieval má....a ešte milion klamstiev mu narozpravala....chvalabohu po čase si uvedomil že klame a hádže na mna špinu tá kamaratka....ako môže tak blízky človek ako mi bola ona tak zradiť ? Bola mi ako sestra a takto má podrazi....strašne som sklamaná 🙁🙁🙁
Vďaka mojej vtedy najlepšej kamoške som rozvedená a ona "šťastná s mojim ex..
@miadi máš pravdu že takto sa problémy neriešia, lenže tie problémy pretrvávali ja som si to chcela vyrozprávať lenže márne, tak som to vyriešila takto....ale v budúcnosti to už tak riešiť nebudem...viem že to nebolo správne a pre nikoho prijemne....a môžem povedať že už natom obidvaja pracujeme a obidvom je nám to ľúto že vyústilo do takej situácie.....
@andreatytler ďakujem za názor, tiež si to myslím keď som nad tým viac uvažovala že mala určite o nho záujem len ja som si to nevšimla....lenže fakt má to mrzí že od takej osoby od ktorej by som to najmenej čakala a od detstva sme najlepšie kamošky.....
@erika2789 Mozno onho nemala zaujem nez vas zoznamila a potom ked videla ze si snim stastna tak zrazu to olutovala. Moja starenka mala napadnika no nepacil sa jej az ked jej kamoska najbohatšia z dediny povedala ze ona by ho brala.. tak vtedy zmenila nazor ze ked je dost dobry pre nu tak ho chce 😂zeny .. Dufam ze si to nebrala ako kritiku kazda ked sa pohada s muzom mà chut niekde mu zmiznut no neriesi sa to tak. Dufam ze uz budete mat klud bez tej toxickej osoby.
@erika2789 tak sa na nu vyprdni a priatelovi navrhni, ze svedomie mas ciste, mozte ist na testy po narodeni, ze on je otcom, ale ty zasa ziadas, aby si odstranil jej kontakt a dal ju zablokovat
@kassandra25 ja som mu to hneď navrhla ako padlo toto podozrenie, lebo niesom ten typ ženy čo by vo vzťahu podvádza, skôr ona mala každý týždeň iného...presne aj toto som ho žiadala že by som bola možno spokojnejšia ak by aj on s ňou prerušil kontakt a prerušil 🙂
juj toto je kamaratka ako lusk. Nechapem ako sa moze niekto takto zachovat akoze je mi z toho na nic aj za teba :/
@andreatytler by si sa čudovala, ale môj syn sa s takým vrazednym pohľadom veruže narodil 🤣🤣🤣 a keď sa zrovna na niečom nerehoce, tak je stále zamraceny... Ale on je doslova taky od narodenia. Nie je ani nahnevaný ani mu nič nevadi... On ma len taky výraz furt 🤣
@erika2789 hlavne si uz davaj pozor na taketo zeny, ide im len o to aby ublizili, to je prenich denny chlieb... A hlavne ani s odstupom casu,jej neodpustajte a neobnovte priatelstvo ani jeden..takyto cklovek sa nezmeni,iba sa casom zdokonali v manipulacii a klamstvach...prajem vam nech vam to vydrzi a nech ste stastny... A ako radia ostatne - problemy si rieste doma medzi sebou, je velmi neprijemne,ked pribuzny a vsetci naokolo vedia ako sa partneri povadili,ked vedia o kazdom spore,lebo ked negativne emocie opadnu a odpustia si, potom ta previnilost a hanba,ze druhy otom vedia a teraz krutia hlavami preco este spolu ...to nikoho nemusi zaujimat,,ak sa potrebujes vyrozpravat tak bud ozaj ozaj ozaj skutocnej kamoske,alebo anonymne pod nickom tu na konikovi ci inych forach..bezne spory medzi partnermi su normalne, ine je to ak ide o nasilie a ryranie,ale to nirje tvoj pripad 🙂
Nič nové. Ja nemám žiadne kamarátky, iba známe. Spoliehaj sa iba na seba. Väčšina ľudí sa teší z tvojich problémov
Ja nemam skoro ziadne kamosky , mam ich par ale nezoznamujem ich NIKDY s mojim frajerom , vedia kto to je ale nepoznaju sa a nekamaratia sa. A mam svaty pokoj. Kamoskam nevesam na nos svoje problemy a hadky s frajerom, nevedia tak o nicom a ziadnu slabu situaciu ak by aj chceli nemozu vyuzit. Ja odkedy som bola jedným debilom podvadzana, odvtedy neverim nikomu. Zenam uz vobec , niektore su take zufalky zufale ze sa lepia just na zadanych.
@verkaveverka presne tak!suhlasim. Svoje problemy vo vztahu poviem maximalne mame. Ziadna kamoska o nicom nemusi vediet.

@miadi a koľko že tu mal rokov?