Vzťahový trojuholník: Muž a jeho kamarátka. Čo robiť?
Zaujíma ma názor. Predstavte si situáciu. Začnete vzťah s mužom, ktorý má dlhoročnú blízku kamarátku. Uisťuje, že nikdy medzi nimi nič nebolo a sú len dôverní kamaráti. Vy toto nezastávate ale budiš, dôveru v neho máte, nie sú znaky ničoho. Občas sa stretnú ako partia aj s inými a neviete, ako často sú v kontakte písomne, ale určite komunikujú a vedia o sebe veľa. Časom vzťah skončite ( z vašej strany a nie pre toto) a neskôr zistite, že oni dvaja sú spolu. Už vás to trápiť nemusí, keďže spolu nie ste ale aj tak zaboli predstava, že ako to teda bolo vo vašom čase. Boli pre seba atraktívni teda vždy? Kamarátstvo medzi opačným pohlavím ste nikdy neschvaľovali presne pre toto, čokoľvek sa môže stať aj neskôr, predsa len to nie je muž a muž, kde nevznikne nič pokým je muž hetero. No a teraz, budete mať iný vzťah a budete novému človeku veriť, ak bude mať tiež kamarátku? Alebo si už stať pevne za svojim a vybrať si len niekoho, kto žiadnu ženskú kamarátku nemá?
Len potom sa patrí, že ani vy nebudete mať nikdy žiadnych dôvernejších kamarátov - mužov. Ste s tým OK?
Tak zas mám veľa mužských kamarátov a vždy boli iba kamaráti. Na druhú stranu žijem a mám dve deti s mojim najlepším kamarátom 😀 tam to záleží od strašne veľa faktorov. Dá sa to pokiaľ medzi mužom a ženou nie je aktraktivita. Ak tam je už len malá všetko sa môže vyvinúť 🤷🏻♀️
@anonym_autor akoze mohli v tvojom case byt naozaj len kamosi. A dat sa dokopy az na zaklade vasho rozchodu, ked sa jej chodil z toho vyplakat. A tolko plakal aona ho objimala, az zacali mat pocit, ze iba oni sk rozumeju.
Kazdopadne, ak viac neveris, najdi si muza bez kamaratky. Lebo to je jedno, ako by to urobili ti druhi. Ty to potrebujes inak.
Ja by som sa k tomu vobec nevracala, pokojne po x vztahoch si mohli povedat, ze to spolu skusia, lebo pochopili, ze si vlastne rozumeju. Moj ex si kamosku zobral 🙂 nikdy som sa nezamyslala, ci nieco spolu riesili uz medzitym, vtedy som mu verila a spatne sa v tom rypat no na co. Mam muzskych kamaratov, aj blizkych, manzel tiez ma kamaratky, ja manzelovi verim, kym som s nim, ak sa cokolvek stane po nasom rozchode, nebudem to riesit.
Ak by za mnou muz kedysi prisiel, ze nechce aby som mala muzskych kamaratov, tak si poklepem po cele a pustim ho spat do rybnika. Ale ano aj to je riesenie najst takeho co ziadne kamaratky nema, to sa ale nevylucuje s tym, ze raz moze mat, lebo pride nova kolegyna a potom co?
Neverím na priateľstvo medzi mužom a ženou
Priateľstvo medzi mužom a ženou je len sex odložený na neskôr.
Tvrdila, že je ako jej brat, že ho tak vníma 😃 teraz sú spolu a majú aj dieťa 😅bola som dobre naivná, že som jej to verila. Myslím si, že si v tvojom prípade boli už minimálne sympatickí henti dvaja akože "kamoši".
Uplne zbytocne uvahy "uz po". Ani by mi nenapadlo sa nad tym zamyslat. A takyto vztah by mi u frajera prekazal uz od zaciatku. Prudko doverny a blizky. Nesla by som do toho.
@anonym_autor hovorím to stále a aj tu som to už niekoľkokrát napísala... Len kamarátstvo medzi mužom a ženou neexistuje. Aspoň z jednej strany, je tam vždy aj niečo viac...
Moj exmanzel mal tiez taku dlhorocnu kamosku, a tiez mi rozpravala ako mu robi butlavu vrbu, skor dieru, hrala sa na panenku mariu ale isla po nom ako po udenom, klamali obaja napriek dokazom. Dalsi si po polroju vztahu tiez spomenul ze ma kamosku akonahle sa zacali opet stretavat islo to rychlo z kopca.
Muz a zena vo vztahu,manzelia maju mat taky vztah,ze zena sa muzovi zdoveri uplne zo vsetkym,a to iste plati aj pre muza.
Teda hlavne otvorena komunikacia a clovek naozaj nepotrebuje butlavu vrbu opacneho pohlavia.
@anonym_autor on ju chcel, ona jeho nie. Alebo ona chcela jeho a on ju nie. Časom to jeden z nich prehodnotil a posunuli to na vzťahovú a sexuálnu úroveň. 🤔. Každé neštandardné kamarátstvo medzi mužom a ženou ( na pravidelnej báze, zdôverovanie, spoločne strávený čas, ...) JE VYSOKO PODOZRIVÁ AKTIVITA. !

druhá možnosť. Nájsť partnera bez kamarátky.