icon

Kamarátka mi vraj závidí

ninusa221
12. feb 2022

Mam jednu kamošku, ktorá je vo vzťahoch dosť taka čudná, chodí s chlapmi zo zoznamky kade tade. Ale to je jedno.. dnes som si bola vybrať darček k narodeninám a aj k Valentínu. Napisala mi že : kks chlapec sa plesol po vačku. Vysvetlila som jej že radšej by som bola keby to je medzi nami ok a ona že nemôžem mať všetko.. Tak som ostala kus v šoku že podľa teba je dôležitejšie mať na ruke šperky ako mať pekny vzťah? Napisala mi že stym uz nic neurobim
Čo si o tom myslíte?

Strana
z2
janetinka27
12. feb 2022

nejaky troll, bo vie, ze "viestta je mudra na kazdeho"

ninusa221
autor
12. feb 2022

@kittykat22 toto mi povie žena ktora ma svoj cely profil zamorený tym nak ti pomôžu s úlohami tvojho dieťaťa diky 🙂

kittykat22
12. feb 2022

@ninusa221 To nebolo pre moje dieta 😀 to je Hejneho metoda pre 6 rocnik a moje dieta je v druhej triede 😂 Len ja na rozdiel od teba mam kamaratky s ktorymi si pomahame a nezavidime si, tak som sa spytala bab na koniku - ako pomoc pre kamosku. Lenze tomu ty nemozes rozumiet 😉 tebe uprimne priatelstva kde sa nezavidi, moc nehovoria

ninusa221
autor
12. feb 2022

@kittykat22 ja nic nezavidim🙂 takze sme si kvit 🙂

kittykat22
12. feb 2022

@ninusa221 ja si myslim, ze si uplne blba + neskutocne zahladena sama do seba. Nevies sa poriadne ani vyjadrit a preto polovica ludi co precitala tvoj prvy prispevok ani nepochopila, o com meles. Dalsia vec je, ze pojem priatelstvo ti nic nehovori, pretoze nielen ze nechapes co ti kamaratky hovoria, ale namiesto toho aby si si to s nimi vydiskutovala prides tu a vypisujes nejake nezmyselne blbosti. A este mas tu drzost chodit na profily a hladat ako zautocit a vysmiat sa cloveku - pretoze jedine, co ta napadne je podpasovka. Si zakerna mrcha. A ked ts tebou niekto vypecie - ako ja, tak rychlo sklopis usi a hras sa na svatu. Si uplne marna - cela. Len sa toho svojho chlapa drz, pretoze neviem kde najdes druheho, ktory s tebou ostane.

mondolina
12. feb 2022

@ninusa221
toto bolo načo dobré? 😉 šmirovať profily nech vieš pichnúť.
veď sa bav k téme....teda tvojmu nepodarenému vzťahu. Lebo môžeš mať aj darčeky aj super vzťah. len ty si to asi ešte nezaslúžiš🤗 tak na sebe pracuj.

vifoncitta
Odpoveď bola odstránená
ladycat2021
12. feb 2022

no profily prelustrovane .. moze sa utocit 🤦‍♀️

ninusa221
autor
12. feb 2022

@kittykat22 ja mam drzosť chodiť na profily ? A čo je to zakázané. Prepač ale ani tebe by sa nepáčilo keby ta niekto názve blbo😉 ja lutujem len toho tvojho ocividne mas mindrak ked potrebujes rýpať a ponižovať ludi 🙂

petulda333
12. feb 2022

Mimo temu ale co je to za slovo,ze nak?

fadama
12. feb 2022

@petulda333 nak =nech 😀😀

sasa1310
12. feb 2022

dievčatá, tu sme všetky pohoreli. Totižto autorka čakala, že sa všetky budeme pýtať jednu a tú istú otázku, ktorá nepadla. Preto to útočenie.😉

petulda333
12. feb 2022

@fadama 🤦‍♀️

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
12. feb 2022

Ty kokos, asi som mimo, ale nepochopila som... O co akoze ide v tejto diskusii?? ,😂😂
Ja mam skorej pocit, ze autorka sa rada chvali a chce, aby jej zavideli. Joooj, ako male deticky na ihrisku 😂

svetlonos
12. feb 2022

@ninusa221 Prosim ta kolko mas rokov, ak sa mozem spytať ?

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
ibrunova
12. feb 2022

Ja tomuvaj tak nerozumiem. 😂 Ty máš s priateľom zlý vzťah?

ladycat2021
12. feb 2022

@evamarek77 to nie je zly napad .. aspon by sme mohli posudit ci je vobec co zavidiet 😉

sisa_s
12. feb 2022

@svetlonos myslim, ze je prvacka na vš

Strana
z2