Zoznamka a otázky na súkromie: Ako to riešiť?
Ahojte, som sama a prihlásila som sa na zoznamku, mám 42 rokov.
Píšem si s jedným chlapom, naozaj len v začiatkoch. Včera sa ma pýtal, aký mám víkend a čo robím a písala som, čo som všetko robila, mimo toho, že som mala jedno stretko (bola som s kamoškou na káve, mala narodky). Nič si z toho nevšimol, iba to stretko. Nasledovala otázka s kým som mala stretko. Opýtala som sa prosím? On na to, s kým som sa stretla. Napísala som, že to je súkromné, nie som typ, čo vypisuje ľuďom s kým, kde som, čo som.. A on sa opýtal - bol to chlap? Čiže nový objav? Na to som ja napísala, že toto nie... že to mimochodom nebol chlap. A on nič.. a dnes ráno... som srandoval, ideme na whatsapp?
Ja neviem, mne sa to nie úplne páči. Len ja som typ, čo si stráži svoje súkromie?
Aj keby to bol chlap, čo jeho do toho? Divná som asi. Neviem ako sa zoznámim...
ale ale veď podľa žien tu na koňovi keď si chlap píše s jednou ženou na zoznamke tak s inými ženami už písať nesmie a tu zrazu je problém, že sa zaujíma či sa stretávaš aj s iným mužom? Byť tým chlapom tak ťa zablokujem (ale tak evidentne on nemá sebaúctu keď ti už napísal)
Ved normalne si mala napisat, ze si bola na kave s kamoskou. Bodka, nic viac, nic menej....
Obaja ste divni, ak mate tolko rokov a robite z komara somara. Sa musite riadne nudit...
@anonym_autor Ak sa chceš reálne zoznámiť, nehraj sa na nedostupnú a píš na rovinu pravdu. Nikoho nebaví strácať čas s ľuďmi, ktorí nevedia, čo chcú, vypisujú celé dni blbiny, stretávajú sa paralelne s viacerými kandidátmi, naťahujú ich, ešte sa s tým aj chvália a tvária sa, že majú na každý prst desať nápadníkov.
Chlapík zareagoval normálne, chcel vedieť pravdu, pretože, ak si s ním píšeš a pritom sa stretávaš s iným chlapom a chváliš sa mu s tým, hráš sa na tajomnú, nemá to zmysel s tebou pokračovať. Ak si sa stretla s kamarátkou, normálne si to mala rovno napísať.
Aj nechápeš tieto jednoduché pravidlá, budeš na zoznamke dlho a bez úspechu. A potom tu budeš písať, že sú tam len blbci a ty, taká úžasná žena, stárneš osamote.
Ved normalne si mala napisat, ze si bola na kave s kamoskou. Bodka, nic viac, nic menej....
Obaja ste divni, ak mate tolko rokov a robite z komara somara. Sa musite riadne nudit...
@anonym_ddc91f ale ja nehovorím cudzím ľuďom kam chodím a kde chodím a s kým chodím. Inak bol to kamoš... preto som napísala kamoška.. poznáme sa 21r. Prečo by som mala niekomu písať a vysvetľovať po prvej správe kde som a s kým som?
Udrziaval komunikaciu, prejavoval zaujem, ty si zacala zatlkat ... Co ma sukromie spolocne, ze povies s kamoskou a viac nemusis povedat? Ved sa spoznavate. Ak by on nechcel na nic odpovedat, povies si, ze je divny a bloknes ho.
Cize je nieco zle sa pytat na bezne veci? Nie.
Druhy ti ale musis sadnut, ak mas dojem, ze sa ti nepaci styl komunikacie, je ti nesympaticky, ze to nejde samo od seba, tak s tym nic nenarobis.
@anonym_ddc91f ale ja nehovorím cudzím ľuďom kam chodím a kde chodím a s kým chodím. Inak bol to kamoš... preto som napísala kamoška.. poznáme sa 21r. Prečo by som mala niekomu písať a vysvetľovať po prvej správe kde som a s kým som?
@anonym_autor ale ved mu nedavas dopodrobna vediet, ze co a ako... Slusne odpisat, ved nie si filmova hviezda, ktoru budu stalkovat.
Ale ako vidim, problem preco nemas v tomto veku partnera, je celkom jasny....
Udrziaval komunikaciu, prejavoval zaujem, ty si zacala zatlkat ... Co ma sukromie spolocne, ze povies s kamoskou a viac nemusis povedat? Ved sa spoznavate. Ak by on nechcel na nic odpovedat, povies si, ze je divny a bloknes ho.
Cize je nieco zle sa pytat na bezne veci? Nie.
Druhy ti ale musis sadnut, ak mas dojem, ze sa ti nepaci styl komunikacie, je ti nesympaticky, ze to nejde samo od seba, tak s tym nic nenarobis.
@anonym_2b0362 ak chcel udržiavať komunikáciu, mohol odpovedať na dve otázky, ktoré som mu dala. Ale ani na jednu neodpovedal. Dnes ráno mi poslal číslo. Tak som mu pekne odpovedala, že za mňa nie.
Takto ostaneš na ocot.
Chyba je u teba. Ty si nevedela normalne povedat,ze si mala stretko s kamoskou. Je uplne normalne,ze ked zacnes zatlkat,tak je to podozrive.
@anonym_autor takze si to zhrnme. Na zoznamke si pises s muzom a napises mu ze si mala stretko. On je celkom prirodzene zvedavy, ci sa nestretavas este s dalsimi piatimi a tak sa spytal, s kym si sa stretla. A ty zaklames, ze s kamoskou, aj ked to bol kamos. No to je take nezrele ze az. Za mna z jeho strany uplne normalna kominukacia, z tvojej nie. Naco zahmlievat ked uz pises, ze si mala stretnutie? Co si pubertacka? Takto necakaj, ze si najdes na tej zoznamke aj nejakeho partnera.
Ak sa ti to stane raz, tak je to v norme. Clovek sa zle vyspi, nema z druheho dobry dojem ... Ak sa bude vzorec opakovat u dalsich 5tich, tak to ok nebude.
Takto ostaneš na ocot.
@anonym_02bdd3 vieš čo? Po 12r vzťahu, nemám problém zostať pár mesiacov na ocot. Kľudne si počkám na niekoho, s kým to sadne.. a klikne...
@anonym_02bdd3 vieš čo? Po 12r vzťahu, nemám problém zostať pár mesiacov na ocot. Kľudne si počkám na niekoho, s kým to sadne.. a klikne...
@anonym_autor napísať, že si bola na káve s kamoškou, (a vlastne aj klamať), no neviem. Čo také prezrádzaš o svojom súkromí??? Ak sa chceš s niekým normálnym zoznámiť, musíš byť tiež normálna.
@anonym_autor ... Lenže ty na to ideš zatlkanim a klamaním.Hras sa na primadonu.
K typkovi si nebola úprimná, klamala si mu a ešte hras urazenu, že sa pýtal.
@anonym_autor ... Lenže ty na to ideš zatlkanim a klamaním.Hras sa na primadonu.
K typkovi si nebola úprimná, klamala si mu a ešte hras urazenu, že sa pýtal.
@anonym_02bdd3 ale je absolútne jedno, s kým som bola. Ja si nedovolím človeku, čo si s ním píšem jeden deň a je to moja tretia správa - pýtať sa. S kým si bol? Aké stretko? Bola to žena? Nový objav? wtf????
Na zoznamku mozes ist dvomi sposobmi. Hladat dovody (pozitiva na druhom), preco sa s niekym zoznamit. Alebo hladat sposoby, preco nie a hladat na vsetkom chyby. V prvom pripade sa zoznamis, v druhom nie.
@anonym_02bdd3 ale je absolútne jedno, s kým som bola. Ja si nedovolím človeku, čo si s ním píšem jeden deň a je to moja tretia správa - pýtať sa. S kým si bol? Aké stretko? Bola to žena? Nový objav? wtf????
@anonym_autor už tu bolo vyššie spomínané. Mňa by tiež zaujímalo, s kým doryčný stretko mal. Ak by to bol nový objav, tak by som písanie skoncila. Na co stracať čas s takým niekým? Nedokážeš sa na to pozrieť objektívne. A ešte si myslíš o ňom, že je divný
Na zoznamku mozes ist dvomi sposobmi. Hladat dovody (pozitiva na druhom), preco sa s niekym zoznamit. Alebo hladat sposoby, preco nie a hladat na vsetkom chyby. V prvom pripade sa zoznamis, v druhom nie.
@anonym_2b0362 hladam cloveka, s ktorym to pojde same... s kym si sadnem... a s tymto nie. Ak sa ma bude vypytovat po druhej sprave - kde, s kym, kto apd - tak to na mna neplati, sorry.
Tak ty si dobre prepnuta 😅 ani sa necudujem, ze si sama. S tymto pristupom, si kup radsej macku.
@anonym_autor ... Ty si to možno nedovolis, ale on chcel vedieť na čom je. Načo by strácal čas s nejakou, ktorá chodí na kávu s inými mužmi?
Sorry, ale v tomto má pravdu on. Keď si mala problém odpovedať pravdivo na jednoduchú otázku a mala si potrebu klamať, tak sa skôr zamysli, prečo to takto je.
Každopádne dobre, že si to utala.
Komenty necitam , jeho komunikacia bieda ale ty robis hallo z vety : bola som s kamaratkou... co si kludne mohla napisat 😃. Ano strazis si sukromie ale toto je az smiesne , ved nic by z tej vety o tvojom sukromnom zivote nezistil
@anonym_autor ... Ty si to možno nedovolis, ale on chcel vedieť na čom je. Načo by strácal čas s nejakou, ktorá chodí na kávu s inými mužmi?
Sorry, ale v tomto má pravdu on. Keď si mala problém odpovedať pravdivo na jednoduchú otázku a mala si potrebu klamať, tak sa skôr zamysli, prečo to takto je.
Každopádne dobre, že si to utala.
@anonym_02bdd3 sorry, aj keby som bola na kave s niekym z badoo, jeho do toho nic. Takisto ako mna do toho nic. Myslim, ze to spoznat toho praveho nie je o jednej kave - som stotoznena s tym, ze tych kav bude asi viac, kym najdem toho, s kym si to sadne. A nikomu nebudem vesat na nos, s kym som, kde som.
@anonym_02bdd3 sorry, aj keby som bola na kave s niekym z badoo, jeho do toho nic. Takisto ako mna do toho nic. Myslim, ze to spoznat toho praveho nie je o jednej kave - som stotoznena s tym, ze tych kav bude asi viac, kym najdem toho, s kym si to sadne. A nikomu nebudem vesat na nos, s kym som, kde som.
@anonym_autor .... Veľa šťastia. Priprav sa na to, že kým neuprimnost rozdávas, budeš ju aj dostávať.
Takýto typ žien muži moc nemusia.Ale tak,každý sme nejaky
@anonym_autor Wow ty si riadne mimo 😅
@anonym_autor ty budes aj dalsich 12r sama s tymto pristupom
Tak ty si dobre prepnuta 😅 ani sa necudujem, ze si sama. S tymto pristupom, si kup radsej macku.
@cyberk Nápad je to prudko reálny, ale ja by som každej mačičke dopriala rozumnejšiu paničku. 😂
Este asi nemas vysporiadany predosly vztah, preto este nemas skutocnu motivaciu na novu znamost. Cize si na zoznamke, ze co ak by nahodou bolo nieco v akcii. Mozno by to chcelo par mesiacov este nehladat a dat sa dokopy, ze co vlastne chces.
Chudaci ti, s ktorymi si budes pisat, nebudu chapat, ze ich zrusis po prvej vete, ktora ti nesadne. No a samozrejme, karma je zdarma, obcas si podobne spravanie uzijes po case aj z druhej strany.
42 ročná sa tu pýta a rozoberá veci ako keby mala 19 rokov 😀

@anonym_autor chlapa zo zoznamky? Veeeela šťastia