icon

Kamarátka nechce pracovať

26. mar 2023

Vopred chcem podotknúť, že sa nestarám do jej života. Ona sama ma poprosila o radu.
Ja som takéto pocity nikdy nemala tak sme sa rozhodli, že sa nechá poradiť od vás.
Kamarátka nechce pracovať, resp. čokoľvek robiť.
Sama sa priznala, že nechce pracovať keďže často to vychádza tak, že keď je ona v práci, priateľ je doma.
Doteraz študovala dištančne takže mu bola kedykoľvek v dispozícii, no v práci nevie byť.
Trápi ju ak ona je v práci a priateľ zatiaľ ide von s kamarátmi. Prispôsobuje si celý život k tomu kedy má on čas.
Nevedela som jej nič poradiť, keďže ja keď som v práci je pre mňa normálne, že partner si spraví program bez o mňa a nikdy mi nenapadlo hnevať sa naňho alebo nechodiť do roboty kvôli tomu.
Samozrejme nechodiť do roboty nie je riešenie, tu by sa malo zapracovať na jej myslení.
Bojí sa, že sa partner cíti dobre i bez nej a kvôli tomu zisti, že ju vôbec nepotrebuje na to aby bol šťastný.

Strana
z2
rony2255
Autor odpoveď zmazal
andreatytler
27. mar 2023

Odporuc jej navstevu psychologa. Podla mna nie je spravne si prisposobovat zivot inemu cloveku takto velmi. To nie je zdrave.

charliee1980
27. mar 2023

🤣🤣🤣🤣 Mna picne. Nechce pracovat a este kvoli priateľovi 🤣 Ved nech ju živí, nech ide na MD, reťazovú aspon 9 rokov a ved : dobre bude 🤣

lsimo
27. mar 2023

Akože nehovorím byť s partnerom je super, ale podriaďovať mu takto všetko, to vôbec nie, je na neho príliš naviazaná, je dôležité aby mala aj svoj život. Aby proste nejako začala fungovať, toto je cesta k záhube.

miriam11
27. mar 2023

Poradila by som jej odborníka. Nie je normálne,aby bola tak citovo závislá na partnerovi, stráži ho, kontroluje. Buď Je chorobne ziarliva, alebo inak prepnuta. Ľutujem jej partnera. Neskončí je vzťah dobre, ona je ako železná guľa na nohe,prilepok.

danica2711
27. mar 2023

myslím, že jej to čoskoro vyrieši jej priateľ, keď mu jej závislosť na ňom začne vadiť tak, že ju pošle kadeľahšie

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2