icon

Kamarátka so mnou preberá všetko možné

26. okt 2022

Strašne mi to lezie na nervy, všetko možné so mnou rieši.Ako boli sme najlepšie kamaratky,no ja už ju nepotrebujem.Zmenili sa naše priority a ja chcem mať kľud,nieto riešiť každu blbosť.Priklad teraz hľadá si prácu a okolo toho mi píše.No ja som doma,manžel nás sám uživí.Tak ma nezaujíma,z ona si akú prácu hlada.Alebo pýta sa ma čo robím doma,že kedy sa stretneme.Ja si konečne oddychujem,som cely deň sama a nemám čas ani chuť sa s ňou stretnúť.Alebo okolo deti sa vypituje čo im dávam na imunitu,či sú není choré,čo ako funguje v škôlke a v škole.Ja to nepotrebujem s ňou preberať nepodstatné veci.Mne tiež nikto nič neporadil a tu som.To len zbytočne si píšeme a zbytočny zabitý čas.Chcela som sa vyrozprávať,už neviem ako jej povedať nech mi dá pokoj.

Strana
z2
zuzubb007
26. okt 2022

Ty bud rada, ze vobec daku kamaratku mas, stara sa ako sa mate s detmi a chce trochu podebatit, lutujem ju po pravde, ty co cele dni nic nerobis, to budes matka roka a jej nepodstatne veci okolo deti gratulujem

aurora33
26. okt 2022

Boze, ja chcem mať kľud, ja si chcem po celom dni oddýchnuť, ja nemám záujem, mňa to nezaujíma, mňa manžel uživí. Urob jej službu, posli jej túto diskusiu a pochopí aká si strašná egoistická hlupana.

pralinka25
26. okt 2022

pride doba kedy ti zacne kamaratka alebo kamaratky chybat. aj ked sa ti to teraz tak zda len s detmi a muzom si moc nevystacis aj keby si bola neviem aky introvert. nie je nad to mat dobru kamaratku a podla mna ta tvoja je. ty nie si.

brembo
Autor odpoveď zmazal
katkati
26. okt 2022

Ty nie si žiadna kamarátka, len ona o tom nevie.

brembo
26. okt 2022

Takúto kamarátku ako si ty,by chcela každá žena.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
gabrielkaa
26. okt 2022

Toto nemôže byt skutočná téma. Neverím že taká osoba ako autorka príspevku existuje 😂. Veľmi vnímavá a empatická si … keď ta manžel prestane živiť možno sa ti zmenia priority …

mamamasama
26. okt 2022

To, čo robi ona, robia kamaratky. Mne stacilo, ked si napisala, ze uz ju nepotrebujes. Hnus. Urob jej laskavost a bud k nej uprimna.

zanka777
26. okt 2022

Ty kandiduj na kamarátku roka máš silné predpoklady na to stať sa víťazkou..... Pozri mne keď niekto liezol na nervy tak som to normálne povedala že ma to nebavi si písať ... Nemám záujem sa stretnúť a neboj ona ťa časom odstrihne.... A uvedomí si čo si ty bola za úprimnú kamošku 😉👌

miriam11
Odpoveď bola odstránená
zuzinka888
26. okt 2022

Myslim, ze tvoja kamoska by mala zmenit kamosku. Ty si ju nazasluzis.

mandzula
26. okt 2022

Posli ju do riti, konecne pochopi, ze kamaratky nie ste ani nahodou a bude si moct najst skutocnu kamaratku.

lucia0211
26. okt 2022

@emuska30 presne 🙏

yasmeena
26. okt 2022

chapem co si chcela povedat...jednoducho ludia sa menia,to je prirodzene..predtym ti vyhovovalo taranie aj niekolko hodin-ale teraz si uz inde,mas iny zivotny styl,rytmus,bavia ta ine veci..kamaratka si ale ide svoje...otazka je,ci si uz naozaj s nou nemas co povedat a citis,ze tento vztah je uz definitivne vycerpany alebo si ju chces nechat v zivote a hovorit s nou,ale len obcas...skus nedvihat vsetky telefonaty,neodpovedat na spravy-a napis jej,ze prepac,ale nemam cas,mam aj svoje veci-a nevysvetluj...ked chce poradit-odpis,ze nech pozrie na nete alebo sa skusi opytat na koni😂 ...ona by tiez mala mat tolko chochmesu v sebe,ze nemozes sa venovat kazdy den len jej...aj mna by to otravovalo...clovek rozmysla nad svojou domacnostou,ze co ide robit,co s detmi,ides si citat-a zrazu ta niekto zdrziava vecami,ktore by si mal vediet poriesit aj sam...aj keby rovno stala pred dvermi,tak ju nepusti dnu a povedz ze mas vela roboty a boli ta hlava...a ked sa bude vela vypytovat,ze co ju ignorujes-povedz na rovinu,ze mas svoju rodinu a logicky venujes viac casu im...a nemas sa komu co spovedat aj keby si chcela cele poobedie lenosit...skutocna kamaratka by ta pochopila...

tykat
26. okt 2022

Tiez nechapem naco niektori ludia potrebuju preberat kazdy prd, svoj zivot, cudzi zivot, ludi okolo... Len kvakaju a kvakaju a nikto na to nie je zvedavy. Nepoviem, raz za cas sa stretnut ...ako sa mas, co nove... ale na dennej baze riesit s niekym cudzim svoj zivot... to by ma unudilo. Kazdeho kto by chcel takyto denny kontakt hned v zarodku utnem. Odpisuj neskoro a jednoslovne... vybavene.

svetlonos
26. okt 2022

Tak trochu z ineho sudka 😉
Kamoska robi v bille. Prisla zakaznicka s dcerou asi 7 rocnou. A hovori jej: vidis ? Poriadne sa uc, lebo budes v zivote sediet za kasou a robit takuto blbu robotu ( rozumej pre blbcov). Evidentne ju tiez zivil muz a velmi dobre. Kamoska ju patricne upratala a neriesila. Za tri mesiace jej prisla tato pani na skolenie - musela ist robit „ blbu predavacku“. Muz si nasiel mladu milenku a zozviedol sa. Plati na dieta minimum. Pani arogantna po 4 dnoch s placom oznamila kamiske, ze je to narocna praca a nezvlada ju. Dodatocne sa jej osoravedlnila za svoje hnusne chovanie.
Daj pozor, v zivote nie vzdy len slnko svieti.
Prides mi skor vycerpana, s 0 energiou na nic a nikoho naviac. Tiez som mala obdobue, kedy som po mnohych strankach mala toho moc. Povedala som to kamoskam a pochopili to. Ale bolo to docasne. Pozvazuj, v com je skutocny problem 🙂

autor
26. okt 2022

@yasmeena
@tykat Vy ste jedine čo ma chápete.

vroni
26. okt 2022

Nerozumiem kamoške. Diskutovať s tupou kravou, čo je hrdá na to, že ju živí manžel a musí doma "oddychovať", no tepic... Ešteze je to vymyslená sprostost ďalšieho anonymného trolla.

thoughtfulweirdo
26. okt 2022

Ani sa nedivím, že sa pýšiš tým, že ťa manžel uživí. Ľudia, ktorí nevedia povedať jednu vetu (a dokonca ani slabošsky napísať), sa moc nemajú čím iným 😄

Strana
z2