Kamarátka spáva s manželom našej známej
Včera sa mi priznala kamarátka že spáva s manželom našej známej ktorá je tehotná v 8.mesiaci...O jej manžalovi je verejné tajomstvo že je sukničkár a to nepolepšiteľný..No včera sa mi začala ľutovať(ta milenka) že nič nepočúva len o jeho tehotnej žene,a ja som ju poslala preč zo slovamy: manželka je manželka, milenka je milenka...Mohla si mať rozum aspoň ty!!!Ja viem že su obaja na chybe,ale ja si neviem si predstaviť že to urobi môj muž a ešte sa bude ľutovať jeho pichanda ako ju zanedbava.....
Vymazala by som ju z telefonu a zo zivota. Sama som takto bola nutena prerusit kontakt s jednou (dovtedy velmi blizkou) priatelkou. Ona nevedela prestat obhajovat svoje konanie a ja som to nedokazala pocuvat bez pripomienok. Ona davala najavo svoju skepsu voci mojmu manzelstvu a rodine, lebo mala pocit, ze vsetci zakonite ziju v pretvarke. Ja som sa zastavala v rozhovoroch jej manzela a prejavila som pochopenie voci jeho nie vzdy racionalnym tahom...a spochybnovala som, ze manzelka jej milenca je taka strasna krava, ako o nej hovori.... Ocitli sme sa kazda na inom brehu rieky a vsetky mosty sa nakoniec zrutili.
A pokial nie ste dobre priatelky s tou tehotnou znamou, nehovorila by som jej to... Ono to praskne aj samo a velmi skoro, ked je ten jej partner take kvitko.
to poznáme. môj ex spával s mojou kamaratkou a aj s dalšími a navymýšľal na mna sprostosti,že aká som ja mrcha apd.len aby ho ľutovali.a popritom mal doma 3 deti a ona ku mne chodila,ja sa jej sťažovala a poza môj chrbát kuli pykle na mna. 🙂
@kikaba44
Jsi tu 14 dni. 😉 ..a zrealizoval jsi odpoved typu, kde jsi sam potvrdil a popsal existenci nekoho -Kdo jen ON SAM je schopen spravne popsat sam sebe...a jen sam o sobe napsat: a situaci popsat- N 😉 ....
Co Ty muzes vedet o Didim, kdyz tvrdis , ze Ty Didi44 nejsi?? 😉 😀
Didi byl zruseny...a podle MEHO (nejen MEHO 😉) znovuzrozeny... 😉 v podobe kikaba44
Kdokoliv si precte Tve pispevky,pozna, ze nejsi tehotna maminka,ale "extragravidni tatinek" 😲
priklad - jeden za vsechny 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy-a-lieky-pre-dospelych/poradite-mi-jak-na-to/
Poradíte mi, jak na to? (zamknutá)
26. mar 2013 Fórum > Moje zdravie • OTÁZKA • Otázka nespĺňa pravidlá
kikaba44 Ahoj, jmenuji se Kristína a je mi 18 let. Pred nedávnem jsem začala se svím přítelem, kterého veľmi miluji, sexuálne žít.
A mám takový problém: Múj přítel, který má skušenosti, mi vysvětlil, že ženy mají v krku za mandlemi B-bod, který po speciální stimulaci vyvolává bouřlivý, vícenásobný, neskutečně dlouhý a silný orgasmus. A tato speciální technika se jmenuje deepthroat (z překladu hluboké hrdlo). Jde o to, že žena si zasune partneruv penis hluboko (až po koren) do krku a dráždí.
Múj problém je v tom, že i kdyš jsem se velmi, opravdu velmi snažila, z nejakého duvodu si ho nemužu celý zasunout, protože se mi začíná zvedat žaludek. Očividne se nemužu k tomu správnemu bodu dopracovat. Umíte mi poradit jak na to? Děkuji.
Včera o 11:13 • čaká bábätko, termín má v novembri 2013 (9. tt) • •
a akúrat mi volala sesternica či som počula aký bol bordel na denine a ja že nie,som spala a ona mi vraví:Nevera nášho kasanovu sa prevalila Tamara sa všetko dozvedela ho pobalila a odniesla mu veci k jemu milenke...
@doliva práveže nie som silná. on ma ešte psychicky deptal,ale po rozvode som sa naučila žiť ináč a vyčítam si sama sebe,že mala nízke sebavedomie,inak by ju vyťahala za vlasy a jeho hned poslala do čerta.preto teraz ppomáham podobne skúšaným ženám. a vieš čo je paradox,ex je pri dalšej partnerke,ktorá je zaslepená a podvádza aj ju.
Kámoš Franta na vesnici
Namluvil si krasavici.
Je moc hezká, nohatá,
Hloupá - ale kozatá.
On si slastí mručí
Ať si chlapi čučí!
Její ladné pohyby
Záviděti mohli by!

@dianula hej, tak som to myslela, len to inak vyznelo 🙂