Kamarátka spáva s manželom našej známej
Včera sa mi priznala kamarátka že spáva s manželom našej známej ktorá je tehotná v 8.mesiaci...O jej manžalovi je verejné tajomstvo že je sukničkár a to nepolepšiteľný..No včera sa mi začala ľutovať(ta milenka) že nič nepočúva len o jeho tehotnej žene,a ja som ju poslala preč zo slovamy: manželka je manželka, milenka je milenka...Mohla si mať rozum aspoň ty!!!Ja viem že su obaja na chybe,ale ja si neviem si predstaviť že to urobi môj muž a ešte sa bude ľutovať jeho pichanda ako ju zanedbava.....
@irriss mas pravdu....tej dotycnej to zivot sam raz spocita, tak naco si spinit ruky 😀
ja by som to tej tehotnej manzelke toho suknickara povedala,resp.naznacila jej aby si svojho ,,vtacika,,nenechala lietat len tak svetom....
noooooo, na polutovanie su obe damy - ak je dotycny Don Juan znamy siroko daleko tak neverim, ze sa im to do ucha nedonieslo. Tehotna znama to kapanek nedomyslela pri tomto zivocisnom druhu. Snad si nemyslela, ze patoloigicky kurevnik pri nej nahle zmonogamnie? A co caka kamoska milenka?Hadam nie zakladanie rodinky a rodinnu idylku? Hm...uvazujem ktoru viac "odsudit, a ktoru lutovat"...
@barushkaaam Neviem či je to tak ale u teba mi pripadá, že máš problém som svokrou nie s daným problémom neber to osobne
@doliva zi a nechaj zit kazdeho tak ako chce a vie
ja som nejako nepochopila o čom tu máme diskutovať...na milenky máme asi v podstate rovnaký názor a na neverníkov tiež 😒 mňa by zaujímalo,či by ste na mieste podvádzanej ženy chceli vedieť,že ste podvádzaná...mala by vám to vaša kamoška povedať,ak sa o takej veci dozvie?...za seba napíšem,že chcela by som to vedieť a aj by som to radikálne riešila /mm vie ako,bol varovaný v deň zásnub 😉 /
@doliva nechapem, preco stale pouzivas voci sebe slovo "zla", ci to povies, alebo nie. Kedze toto nie je tvoj problem, nemozes byt ani zla 😉 Je to problem tamtoho trojuholnika a basta. Ja by som nikomu nic nehovorila, lebo je to ich vec. (Na co byt poslom zlych sprav? a je jedno, ze by si to povedala ohladuplne, proste ty by si bola ta, ktora by ju tou spravou ovalila a vlastne by si pomohla tomu hajzlikovi). A tiez sa mi nezda, ze by podvadzana manzelka zila na idylickom oblaciku nevedomosti, ked vsetci vedia, ze on je suknickar.
@doliva ja by som to tiez chcela vediet a taketo nieco sa stalo v mojom okoli velmi podobne a ta co to vedela to nepovedala tej znamej a skoncilo sa ich kamaratstvo a ked pises ze budes zla tak ci tak ja by som to povedala vsak nech sa udobria ak potom budu chciet ale asi by som to povedala... aj ked to nieje tvoja vec akoby si niekto povedal ale je to podle od tej zeny ze to dokaze ked on ma doma tehotnu manzelku ... a preto babatko by som to urobila... ktovie co jej donesie! ked je zaletnik 😔
@doliva asi viem o čo ti ide, hľadáš pochopenie za to, že si odsúdila a dala do pucu tú tvoju kamošku. Áno, dobre si spravila a máš guráž, že si jej to dokázala povedať, keď ti je kamarátka. Ja takú guráž napr.nemám. Takže zahoď to za hlavu, máš pravdu a tú kamošku vyhoď zo svojej hlavy pod pojmom kamarátka. Je to krysa keď spí s mužom ženy, ktorú pozná a ešte aj tehotnej . Fuj.
nestaraj sa do toho do coho ta nic nieje!!! kazdy ma svojeho dost naco sa zatazovat problemamy druhych ???
@doliva a hlavne som zabudla, to čo ti píše, že nevieš čo je láska atď - to sú len obyčajné manipulácie a pokus vyvolať v tebe pocit viny, že ju neľutuješ - typický manipulátor. Poznám to veľmi dobre, zažila som jednu takú a cicala ma pár rokov. Utekaj od nej preč ak ti môžem poradiť.
@doliva hm,ja som mojmu muzovi rovno povedala,ze neveru neodpoustam.....ja chcem byt verna a dokazem to-viem,co mam a vazim si to....ale pokial by sa taketo nieco stalo,chcela by som to vediet hned...aj keby mi to trebars povedala naj kamaratka....ale chapem,ze to nie je lahke povedat..ale tiez nie som za to,ze co ta nepali,nehas...tak potom vyzera dnesny svet..kazdy caka,ze niekto nieco povie za neho,kazdy chce byt s kazdy za dobre je to potom o uprimnosti?nemozme nadavat,ze doba je zla-ved dobu robia ludia,teda aj my....u nas nasa suseda podvadzala muza...nikto mu to nechcel povedat....nakoniec ich nasiel spolu a este v ten moment mu povedala,ze ani ich jediny syn8rocny nie je jeho....podpalil dom,seba...katastrofa....nehovorim,ze by sa to nestalo,keby mu to niekto povedal,ale pokial by to bolo setrne,snad by to skor stravil....moj nazor-povedala by som to nejako diplomaticky(horsie je,ze je tehu ☹)ak budes zla ty,potom kasli na taku kamaratku...lebo to nebolo prave kamaratstvo,len nejake kavickovanie z nudy 😝ale je to iba moj nazor...samozrejme nepoznam vas vztah a okolonosti..a este,to uz baby pisali...ona musela aspon tusit,koho si berie...suknickar je suknickar,to darmo zena ma pocit po svadbe,ze prevychova 😠 🙄
Podla mna ste neboli dobre kamarátky. Ja by som v živote neodsudila dobru kamarátku, skor by som sa jej snažila toho ženatého milenca vyhovorit, a podporila ju v tom že má na viac ako na takéhoto muža.
no a k tomu, ze povedat to tej mazelke... neviem ci vo 8. mesiaci je rozumne jej to hovorit... nemozete vediet ako zareaguje a ani ona ani ich babatko si nezasluzia taketo ohrozenie... moze dostat sok, odpadnut, moze jej predcasne zacat porod... zena si ma obdobie tehotenstva a materstva, hlavne zo zaciatku uzivat, ma to byt najkrajsim obdobi jej zivota a nie jej to znicit takotuto spravou...ja by som to urcite mesiac pred porodom nechcela vediet.... ked uz by chcel do toho niekto zasiahnut, ja by som dohovorila tej kamoske, ked by to neslo, tak tomu kretenovi a jej asi az uplne ked to bude nevyhnutne nutne....
@darina77 vies podla mna ta kamoska nepovazuje zakladatelku temy na svoju dobru kamaratku. Nakolko ju vystavila silnej moralnej dileme. Ti co podvadzaju a vzasade konaju v ramci standardnej moralnej stupnice nepristojne ciny, by na ne mali mat "gule" a neobtazovat nimi svoje okolie 😀
@doliva nerieš niečo čo riešiť nemáš!!!! buď rada že sa to netýka teba, ak budeš riešiť čo nemáš, tak sa to otočí proti tebe a ty z toho výjdeš najhoršie. takže nerieš! a hlavne nie na modrom koníkovi, každý nech si rieši svoje porblémy doma za svojími dverami a hlavne svoje vlastné a nie cudzie!!!!!
@lalinko2010
Obcas mam chut tu napsat Temu.."Mam chut na souseda" 😀 😀 😀
@kikaba44 😉 zase uradujes didi??
Hrajes si na tehotnou maminku,ale Tvoje prispevky jsou doslova "muzskeho pohlavi"
@kikaba44 @doliva to víš, keď 😝 iča páli, nepomôže ani prevíňadlo a je to horčie ako podebratá pata..
Dnes o 07:35 • čaká bábätko, termín má v novembri 2013 (9. tt) • Odpovedz • Páči sa mi to • 1 • •
@dianula ja urcite nechcem obhajovat milenky, lebo podla mna je to nechutne.... ale vacsinou su tie zeny velmi zalubene a nedokazu sa od dotycneho odlucit, aj ked si velakrat uvedomuju, ze je to zle..... velakrat ti chlapi nahovoria aky su pri zene nestatni, aka je hrozna,ako je ich vztah v koncoch, ako sa s nou rozidu a tieto zeny len cakaju cakaju a cakaju.... je nechutne, ze chlap vobec podvedie svoju zenu, nieto este tehotnu....
Podla bola ta kamoška len zufalá, ked sa s ním dala dokopy, ale teraz je neštastná ked sa ti s tým zdoverila. Možno teraz v takomto rozpoložení by bola na dobrej ceste sa s ním rozíst, keby si s nou človek normalne pohovoril, tak ludsky a nie odsudzovačne.

a mam tiež problémy a starosti,ale mne je jej tak strašne ľúto a muž mi povie:Nechaj to tak láska,budeš najhoršia a nakoniec sa oni udobria..a má pravdu ale je to nespravodlive...Ja som mojmu povedla:Ja viem že som pribrata a mám strie ale som tvoja žena,a máš si ma vážiť a on mi povie: Ja som si ani nevšimol že máš nieakú striu láska 😎