icon

Kamarátka spáva s manželom našej známej

doliva
26. mar 2013

Včera sa mi priznala kamarátka že spáva s manželom našej známej ktorá je tehotná v 8.mesiaci...O jej manžalovi je verejné tajomstvo že je sukničkár a to nepolepšiteľný..No včera sa mi začala ľutovať(ta milenka) že nič nepočúva len o jeho tehotnej žene,a ja som ju poslala preč zo slovamy: manželka je manželka, milenka je milenka...Mohla si mať rozum aspoň ty!!!Ja viem že su obaja na chybe,ale ja si neviem si predstaviť že to urobi môj muž a ešte sa bude ľutovať jeho pichanda ako ju zanedbava.....

Strana
z3
ewca
27. mar 2013

@dianula hej, tak som to myslela, len to inak vyznelo 🙂

zeleny_cajik
27. mar 2013

Vymazala by som ju z telefonu a zo zivota. Sama som takto bola nutena prerusit kontakt s jednou (dovtedy velmi blizkou) priatelkou. Ona nevedela prestat obhajovat svoje konanie a ja som to nedokazala pocuvat bez pripomienok. Ona davala najavo svoju skepsu voci mojmu manzelstvu a rodine, lebo mala pocit, ze vsetci zakonite ziju v pretvarke. Ja som sa zastavala v rozhovoroch jej manzela a prejavila som pochopenie voci jeho nie vzdy racionalnym tahom...a spochybnovala som, ze manzelka jej milenca je taka strasna krava, ako o nej hovori.... Ocitli sme sa kazda na inom brehu rieky a vsetky mosty sa nakoniec zrutili.
A pokial nie ste dobre priatelky s tou tehotnou znamou, nehovorila by som jej to... Ono to praskne aj samo a velmi skoro, ked je ten jej partner take kvitko.

kikaba44
Odpoveď bola odstránená
atka3
27. mar 2013

to poznáme. môj ex spával s mojou kamaratkou a aj s dalšími a navymýšľal na mna sprostosti,že aká som ja mrcha apd.len aby ho ľutovali.a popritom mal doma 3 deti a ona ku mne chodila,ja sa jej sťažovala a poza môj chrbát kuli pykle na mna. 🙂

irriss
27. mar 2013

@kikaba44
Jsi tu 14 dni. 😉 ..a zrealizoval jsi odpoved typu, kde jsi sam potvrdil a popsal existenci nekoho -Kdo jen ON SAM je schopen spravne popsat sam sebe...a jen sam o sobe napsat: a situaci popsat- N 😉 ....
Co Ty muzes vedet o Didim, kdyz tvrdis , ze Ty Didi44 nejsi?? 😉 😀
Didi byl zruseny...a podle MEHO (nejen MEHO 😉) znovuzrozeny... 😉 v podobe kikaba44

Kdokoliv si precte Tve pispevky,pozna, ze nejsi tehotna maminka,ale "extragravidni tatinek" 😲
priklad - jeden za vsechny 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy-a-lieky-pre-dospelych/poradite-mi-jak-na-to/

Poradíte mi, jak na to? (zamknutá)
26. mar 2013 Fórum > Moje zdravie • OTÁZKA • Otázka nespĺňa pravidlá

kikaba44 Ahoj, jmenuji se Kristína a je mi 18 let. Pred nedávnem jsem začala se svím přítelem, kterého veľmi miluji, sexuálne žít.
A mám takový problém: Múj přítel, který má skušenosti, mi vysvětlil, že ženy mají v krku za mandlemi B-bod, který po speciální stimulaci vyvolává bouřlivý, vícenásobný, neskutečně dlouhý a silný orgasmus. A tato speciální technika se jmenuje deepthroat (z překladu hluboké hrdlo). Jde o to, že žena si zasune partneruv penis hluboko (až po koren) do krku a dráždí.
Múj problém je v tom, že i kdyš jsem se velmi, opravdu velmi snažila, z nejakého duvodu si ho nemužu celý zasunout, protože se mi začíná zvedat žaludek. Očividne se nemužu k tomu správnemu bodu dopracovat. Umíte mi poradit jak na to? Děkuji.
Včera o 11:13 • čaká bábätko, termín má v novembri 2013 (9. tt) • •

irriss
27. mar 2013

@kikaba44
a tu je jeste tento..doslova "maminkovsky prispevek v teto teme" od tebe.. 😉

kikaba44 @doliva to víš, keď 😝iča páli, nepomôže ani prevíňadlo a je to horčie ako podebratá pata..
Dnes o 07:35 • čaká bábätko, termín má v novembri 2013 (9. tt) • Odpovedz • Páči sa mi to • 1 • •

doliva
autor
27. mar 2013

@atka3 tak toto je sila,bodaj by sa im to vrátilo!!!

atka3
27. mar 2013

@doliva zo začiatku bola nahnevaná,nešťastná,ale neprajem im už nič zlé,lebo aby sa to neotočilo proti mne a nechávam to na Pána Boha,lebo Božie mlyny melú pomaly ale isto. ale bolelo to veľmi

doliva
autor
27. mar 2013

@atka3 to musíš byť silná osobnosť že si sa s tým zmierila

doliva
autor
27. mar 2013

a akúrat mi volala sesternica či som počula aký bol bordel na denine a ja že nie,som spala a ona mi vraví:Nevera nášho kasanovu sa prevalila Tamara sa všetko dozvedela ho pobalila a odniesla mu veci k jemu milenke...

atka3
27. mar 2013

@doliva práveže nie som silná. on ma ešte psychicky deptal,ale po rozvode som sa naučila žiť ináč a vyčítam si sama sebe,že mala nízke sebavedomie,inak by ju vyťahala za vlasy a jeho hned poslala do čerta.preto teraz ppomáham podobne skúšaným ženám. a vieš čo je paradox,ex je pri dalšej partnerke,ktorá je zaslepená a podvádza aj ju.

doliva
autor
27. mar 2013

@atka3 tak on je ale poriadna svine,a co sa tyka jej nelutujem ju ma co si zasluzi

kikaba44
28. mar 2013

Kámoš Franta na vesnici
Namluvil si krasavici.
Je moc hezká, nohatá,
Hloupá - ale kozatá.
On si slastí mručí
Ať si chlapi čučí!
Její ladné pohyby
Záviděti mohli by!

argyro
28. mar 2013

@atka3 to nie je paradox, to je pravidlo

atka3
28. mar 2013

@argyro áno,len to nechcela tak napísať,že pravidelne robí ex dokola to isté.ale už je pre mna,ako cudzí človek

Strana
z3