Kamarátke som neuvarila kávu
Ahojte, vznikla situácia podľa mňa prehnaná reakcia ale tak chcem si vypočuť aj iný názor.
Prišla ku mne kamoška (stretáva sa nepravidelne raz za par týždňov nakoľko mám maleho syna do 1 roka) a vravím je že ak by sa nenahnevala kávu jej môžem spraviť až ked sa malý zobudí kedže máme kávovar s mlynčekom a ten dost hučí a stava sa že ho to zobudí ale že ak chce môžem jej spraviť zalievanú , nesku - to odmietla s ironickou poznámkou ...
po chvili sa zdvihla ze ona si potrebuje dať kávu a odišla
neskôr mi pisala naša spoločná kamoška že sa jej stažovala že odkedy mám syna tak som lakomá že ani tu kávu jej nedám pritom som je ponukla pitie aj koláč a niečo slané
myslite že som jej mala tú kavu spraviť ? dakujem
Ja by som jej hneď povedala nech pride až ked sa malý vyspí 🤣.
?????
Myslím si, že kamoška je krava a viac by som ju ani domov nezavolala. Keď si tak chcela dať tú kávu tak si mala dať akú si jej ponúkla, veď aj tak každý doma nemá kávovar a pripravuje návšteve len klasickú zalievanu kávu.
Si odkázaná na tu chuderu?
Závidí ti aj to decko, podľa mna▪️
Ja nie som prieberčivá, keď niekde ponúknu len pohar vody, tak si dám, toto by ma vôbec neštvalo, ale by ma porazilo na návšteve, kde sa človek boji zasmiať, aby náhodou dieťa nezobudil, nedajboh mu niečo spadne, alebo mu zazvoní telefón…
Našťastie som mala len jednu kamarátku, ktorá si dieťa naučila na hrobové ticho, ostatné sme normálne fungovali v domácnostiach aj so spiacim dieťaťom.
Podla mna kamoska reagovala zle, nejaku kavu si jej predsa ponukla a ku kamoske sa nechodi kvoli obcerstveniu ale aby ste si pokecali.
Na druhej strane si myslim, ze sa nezdvihla a neodisla kvoli typu kavy ale stvalo ju zrejme uz predtym kopu malych veci. Takto by inak nereagoval nikto normalny. Mozno ma pocit, ze uz pre teba kamosky nie su dolezite odkedy mas syna alebo to moze byt kopec inych veci...
Nie. Bez kavy by na navstevu neprisla? Poznam ten mlyncek, tiez by som jednala rovnako
Obe ste divne... Ona ze odišla a potom ta ohovorila. Ty že nezapnes koli spiacemu decku kávovar. Takže ako kamsoki sa ku sebe super hodíte!!!
Tema ako z Bravicka. Co mate 12 rokov, ked zakladas temu o takej blbosti??
Apropo, neviem, preco je kamoska za kravu. Ako krava by som sa citila ja, keby som navsteve a kamaratke NIC NEPONUKLA. Je to vrcholne neslusne. Deti vseobecne zaspavaju pri monotonnom hluku-napr. vysavac. 1 kava by hadam dieta nezobudila.
A Keby nemas kavovar?
tiež som bola hrdinka pred detmi a hovorila ako jaaaa budem robiť hocico keď dieta bude spat, nebudem predsa po špičkách chodiť 😃
narodilo sa mi dieta ktoré bolo totálny nespáč, či v noci či cez deň. v noci som s ňou musela byt aj 2-3hdoiny hore noc čo noc. cez deň pospala 2x20min, tak si to skúste predstavit čo za únava to asi je.
svagrina ktorá robila aupair pri malých deťoch sama kukala ako je možné že nechce spat.
uspavanie na tu 20minutovku trvalo aj hodinu a viac. takze keď konečne zaspala, jedine čo som zvládla niektoré dni bolo kukať pred seba totalne vyčerpaná. kávovar by mi ani náhodou nenapadlo zapnúť.
ale to darmo podaktorym vysvetľovať, čo im dieta spi ako zabite aj pri pílení stromov
Ja teraz tiez pijem nescu lebo mi mala spi a nechcem ju zobudit kavovarom. Tiez som chodievala kamoske a kym maly spal sme pokecali a potom urobila kavu ked sa zobudil. Chapala som to a to som este deti nemala. Ja by som ju nabuduce nevolala ani ked ti dieta spi. Resp. nevolala by som ju uz vobec.
Toto sa mi ešte nestalo- ale tak ja zasa nemám problém používať domáce spotrebiče ako je mixér, či kávovar, vysávač keď dieťa spi.
Už by nebola moja kamoška 😁
@katarinka89 aj ja to používam spotrebiče keď mi dieťa spí, ale veľmi záleží či akurát zaspalo, vtedy môžem, alebo spí už hodinu a to by ho už zobudilo a nespal by 1,5-2 hodiny ako zvyčajne.
Kamoška asi chcela ušetriť 2,50 za kávu 😄
@sisaka mam tri deti,pri prvej by mohol ísť aj vlak cez izbu a spala by, pri druhej sme museli dávať pozor kde stupame lebo ako počula puknut podlahu tak bola hore a tretia to iste. A presne pre take co nevedia pochopiť,že dieťa má spánok a ja ten čas mam ako ,,prestávku,, radšej nikoho nevolam.
Tebe by sa mimochodom páčilo keby spis a hučí ti kavovar v dome?
@nekonecna_katastrofa nie nie sme múdre, ale keď viem že mi dieťa spí a návšteve neponúkne ani len čaj, tak si tu návštevu domov ani nevolám.
A táto téma je umelo nastolená. Predpokladám že adminom, pretože autorka sa ani raz neozvala. Modrý koník potrebuje mať stále čítanosť.
@stanulienkat ponukla som jej obcerstvenie bolo nachystane na stole uviedla som to v prispevku
a nvm ci si niekedy pocula zvuk ked sa melie kava je to dost hlasne a dieta mi to zobudilo uz viac krat ked som robila kavu aj sebe a manzelovi
@simsalabim nema deti , je sama
@stanulienkat a prečo na ňu reaguješ, keď je umelo nastolená? 😀
Ja sa aj sama bojim robit, ked spi, lebo ho to moze zobudit. Ak nemá deti, nepochopi
@katuskamala1 maly siel spat necakane bezne chodí neskor avšak už bol unaveny tak som ho ulozila skorej a prepac ale kávu z termosky by som nikomu neponúkala
@stanulienkat kavovar nie je monotónny zvuk

Ja pijem len turka popradsku zalievanu stroj nevlastnim a koli navstevam raz za cas ho kupovat nebudem