Kamarátke som vybavila polovicu svadby a nakoniec ma nepozvala
Ahojte chcem sa spýtať na váš názor na situáciu v ktorej som sa práve ocitla. Moja veľmi dobrá kamarátka mala mať už pár krát svadbu ale prekladali to najskôr kvôli covid opatreniam, neskôr úmrtie v rodine potom mala ona covid potom mužova rodina atď. Keďže sme boli naozaj dobrý kamaráti chodili k nám na grilovacky, boli sme spolu na dovolenkách a tak dosť sme im zo svadbou pomohli. Neboli na tom finančne najlepšie a tak sme s mužom dali dokopy kontakty a vybavili sme im cez našich známych lacnejšiu sálu, kapelu a cattering. Mužova sestra je krajčírka tak za naozaj smiešnu sumu jej ušila šaty lebo chcela mať také ako nikto iný. Miestami som mala pocit ako keby sa ja vydávam druhý krát. Posledné mesiace sme neriešili nič iné ako svadbu, stále rozprávala ako sa teší ako sa zabavime že konečne v júni bude svadba, ako pôjdeme s mužom za svedkov, že bez nás si svadbu nevedia predstaviť. Ešte pred dvomi týždňami prišla k nám, že musia niečo rýchlo zaplatiť a nemajú 700€ či môžme požičať, že o mesiac po výplate vrátia požičali sme. A dnes som sa z fotiek na fb dozvedela, že svadba bola včera žiadna mala alebo čo normálne regulerna veľká svadba zo všetkými okrem nás. Nechápem prečo to spravila... Dnes mi napísala že ďakuje za vybavenie toľkých veci že mala najkrajší deň svojho života... Ako reagovať? Nechápem čo sa stalo, keď nám naschvál vravela zlý dátum svadby... Chcela nás len využiť na pomoc?
držim palce, daj vedieť
Tiež som zvedavá ako sa zachová zajtra, daj potom prosím ťa vedieť. Ešte nakoniec bude ofucana, že pýtaš svoje peniaze
Ak chcete dám zajtra vedieť.. Určite keď tam už budem sa spýtam co sa stalo aj keď si nemyslím ze dostanem normálnu odpoveď
Ja som mala velmi dobru kamosku a spolu sme vzdy ohovarali jeden par, nasi znami, ale teda neboli po chuti ani mne ani jej. A zrazu sa dozviem ze ta kamoska mala svadbu (vedela som, ze je zasnubena, ale nejak predo mnou nikdy o svadbe nehovorila) a pozvala aj ten par, a mna nie 😂😂😂😂😂😂😂
Chceme. Ale najprv by ma zaujimali moje peniaze. Ked ich budes mat v ruke, vtedy ries alebo neries vsetko ostatne. Nepozvat ta na svadbu bolo jej rozhodnutie, na ktore ma pravo. A keby mala tolko chochmesu tak to povie normalne, na rovinu, ze im to nevychadza, ze nie je miesto, atd… Jasne, ze by ma to trapilo a bola by som na tvojom mieste zvedava. Lenze, ju to naopak netrapilo, ze ti mozno ublizila, a tak ja by som to nedala najavo a neponizila by som sa tymto sposobom. V kazdom pripade by som najskor riesila te dlh a potom vsetko ostatne. Aby to nevnimala ako nejaku pomstu z tvojej strany.
A nie je tehotná a chcela sa megarýchlo vydať? Som zvedavá, čo sem napíšeš zajtra. 🙂
Zajtra drzim palce. Urcite by som sla hned po peniaze, je to ciste chrapunstvo.
Ja by som kamoske zablahozelala ku svadbe, riesila by som len minimalne to ze ta nepozvala. Aj tak to otoci proti tebe. Pytala by som peniaze naspat, a ked ti ich vrati dovi dopo.
..dufam, ze ti tie peniaze vrati, ostatne s nou uz neries.. nestoji to za to.. to mas ako ked sa "smeti vyhodia same.." len pre teba dobre..
Tiež som mala také " kamarátky " , pozvali tie, ktoré najviac ohovárali, ale zase nemám záruku že neohovárali aj mňa, ale tak nevadí.
Len aby tie peniaze nebrala ako svadobný dar od "kamošky" 😏
Tak ty si máš ešte prísť po svoje peniaze ?!? Ako žobrák ...
No fakt je tupá ako poleno, fakt nemá kožu na hube...
Presne tak .....toto nie je kamaratka hrozne ako mozu byt taky ludia ....
Ako najviac ju nastves ak celu tu jej svadbu zignorujes ak sa opyta ona preco sa nepytas alebo bude sa snazit to vysvetlovat tak ok nemusis Janka vysvetlovat dala som ti smajlik na fcb pri foto to postaci pri urovni nasej znamosti
Vrat mi co si si pozicala teraz mas z darov potom by si uz nemusela mat vies ako to mate.
A nieze ta napdne jej gratulovat k svadbe a pod odignoruj to uplne
Normalne by som jej napisala/poevdala, ze ma mrzi, ze vas nakoniec nepozvala a ani vam o tom nedala vediet a vlastne svadbovala "na tajnasa". Po tom co ste jej pomohli a co mala plne usta reci o tom, ste tam mali byt. Je to od nej neslusne. A vybavene. Keby nerozpravala blbosti ako sa zabavite a pojdete za svedkov tak by to bolo ok...
Tu sa musím pripojiť.. zvedavá som
Uf, toto ma vazne mrzi... ale tiez sa az cudujem, aki ludia dokazu byt. Na tvojom mieste by som vzala peniaze a nekomentovala nic, ani sa nic nepytala, hlavne nie na svadbu. Potom to ukoncila 😃 ja som mala tiez taku kamosku. Ja som jej zase kupila pre malu veci a potom sa mi ani neozvala😄 poucena som. Radsej mam zvierata ako ludi...
Noooo pekna kamoska, co ti poviem. Mozno to cele mala proste dopredu vymyslene a naplanovane, lebo toto mi pride ako ciste vyuzitie ta, kedze vedela, ze sa proste nechas. No nic by som jej nedarovala a vsetky tie peniaze by som chcela nazad
Teraz mi napadlo, že ktovie, či takto nevyužila a nenamotala viacero kamošiek. Ty si pomohla so sálou a šatami, iná možno vybavila lacné zákusky, či kvety... všetky ste mali ísť za svedkov a všetky ste požičali peniaze... No, radšej by som ich čím skôr pýtala späť. ☹️
Ja by som sa asi slušne opýtala, prečo ma napozvala na svdbu, keď Vás chceli volať za svedkov a prejavila sklamanie. Peniaze by som pýtala naspäť samozrejme, ale určite by som nerobila nejaký cirkus, aby som nevazerala ako chudera. Držím palce.
Naozaj si jej vybavila POLOVICU svadby?? Keď takto prehanate,mohla sa to dozvedieť,uraziť sa a takto to s tebou poriešiť.
No takto pekne vidieť ludia aký ste,idete proti niekomu kto sa tu ani nevie brániť, nepoznáte druhú stranu,možno by sa karta obrátila.
Mne príde smiešne zavolať niekomu a potom vyskakovať,že vybavili POLOVICU svadby.
Nemáš sa veľmi rada?Neprehánas?
@sickynickyobsadene Autorka písala, že vybavila lacnejšiu sálu, kapelu a catering, šaty neveste ušila autorkina švagriná veľmi lacno... to je jedno, či je to polovica, alebo tretina, či dvestotridsaťosmina. O to tu vôbec nejde. A ona sa neurazila, lebo po svadbe písala, aká je autorke vďačná a ako mala vďaka nej najkrajší deň. Trošku aj čítaj a rozmýšľaj, kým niečo napíšeš.
Fíha tak toto je sila. A ako bývate ďaleko od seba keď sa jej to podarilo tak dobre utajiť??? Vy nemáte spoločných známych??? Toto nie je u mňa kamarátka.
@h2 no ja neviem nič z druhej strany,ty hej?nikdy nevieš...
@sickynickyobsadene a nie si ty tá nevesta? 😀

Kamoška sa zachovala ako riadna sviňa. A nie preto, že ty si jej pomáhala a ona ťa nepozvala. Ak by bola od začiatku hovorila, že svadba bude napríklad len s rodinou atď., dalo by sa to pochopiť. Ale ona celý čas hovorí, ako tam určite budete, dokonca ako svedkovia. No a potom nie len, že vás nepozve, ale ani to len nespomenie. Veď sa mohla nejako vyhovoriť a išli by ste aspoň na obrad, hoci to by ma asi tiež mrzelo. Ale že to celkom zatají?! U mňa by skončila a pre dlžné peniaze by som išla ešte dnes, s tým, že ich má okamžite vrátiť, keďže si zistila, že jej nemôžeš veriť.