Kamarátky nemajú čas na stretnutie - čudné vyžarovanie
Ahojte, chcem sa iba vykecať. Stala sa mi taká vec cez sviatky. Mám kamošky, ale ani jedna sa nechcela so mnou stretnúť. Jedna prišla zo zahraničia, písala som jej či je u rodičov, jej odpoveď bola, že je chorá a ide na pohotovosť. Nič viac,nič menej. Ďalšiu som volala na kávu, neodpovedala mi podnes deň.. Prešiel týždeň... Pritom sme pred sviatkami spolu telefonovali a dohadovali sa o káve... No a tretia prišla, iba medzi dvere, ponáhľala sa... Štvrtá mi sľúbila, že príde počas mojej dovolenky, ma na to ešte týždeň.. 🙂. Zamýšľam sa či mám nejaké čudné vyžarovanie, alebo je to iba zhoda náhod? Alebo im niečo na mne prekáža? Nestretávame sa tak často, aby sme mali ponorkovú chorobu, alebo proste nemali čas ani chuť na nejaké stretka? Snáď sa to dozviem. Rozhodla som sa, že ich nebudem kontaktovať, počkám či sa ozvú. Zamrzelo ma viac to, že som im nestala ani za normálnu odpoveď ako to, že sme sa nestretli...
Dovolenka cez sviatky je pre mnohych ludi o rodine a uplnemu oddychu. Ja tiez nechodim na ziadne kamaratske navstevy prave cez tuto dovolenku,lebo je to dovolenka len pre rodinu a navyse zuri chripkova epidemia,kto by sa trepal po navstevach.
Toto je taka divna doba, mam pocit ze 80percent ludi sa takto chova okoli mna...
ja mam.podobne skusenosti s kamoskami v poslednej dobe - nikto nema na nikoho cas a jedna ma viacej roboty ako druha ;) niekedy si clovek pripada ze vobec nic nerobi 🤔 iba kamosky su super zeny max zaneprazdnene...tak sa radsej ani ja uz neozvem.lebo zase iba pocuvam ako toho maju vela...riaditelky zemegule 🙂
@kukuk29 ja mám tiež veľa povinností, ale rada si občas vyhradim večer na dobrú večeru s kamoškou v reštike, alebo iba tak u mňa posedieť pokecať pri fľaše sampana, alebo dobrom čaji..
@kukuk29 Ja si myslím, že vôbec nie sú tak zaneprázdnené. Kto chce, čas si nájde. Ale pandémia všetko zmenila. Ľudia spohodlneli, nechce sa im, obťažuje ich to. To, že nemôžu pre to, či ono, sú len výhovorky. Keď plánujeme stretnutie a mne to napríklad nevyhovuje, tak rovno navrhnem iný termín, kedy môžem.
@kukuk29 ved hej, ako da sa na to pozriet aj takto, ale tak aj tak si myslim, ze by to chcelo aspon normalne vysvetlenie, lebo ak ta niekto len odpinkava , tak vies, to podla mna zrani este viacej ako samotny nezaujem
ja ta uplne chapem,chces sa s nimi stretnut,lebo ich mas rada a dlho ste spolu neboli,to je od teba pekne a normalne,od nich je to sebecke,naozaj ti mohli aspon povedat neake vysvetlenie alebo odpoved...ja s jednou kamoskou prezivam to iste, ked jej volam,nezdvihne,neodpisuje...potom sa ozve po par dnoch s vyhovorkami ako nestiha a pod. mna to mrzi lebo aj keby som bola zaneprazdnena tak by som jej to urcite zdvihla a chcela sa stretnut, len je to moja chyba lebo ja ked mam kamosku tak by som tu bola pre nu stale a ocakavam to aj od inych,len oni to tak asik neberu
@ivana1004 Tá jedna prisla prišla v nedeľu.🙂. S druhou sme tiež od vianoc boli. A dve ani obraz, ani zvuk... Neriešim. Nastavíme zrkadlo, keď sa ozvú .

@martinq54 si milý, ale ja som na západe... 🙂