icon

Kamarátstvo s výhodami - zmenila som názor

21. aug 2020

Ahojte, som slobodná mamička a už viac ako tri roky si píšem s jedným chalanom. Komunikujeme spolu úplne o všetkom, veľa mi pomohol. Je tu, ale jeden problém. Viem, že obaja k sebe niečo cítime, ale ani jeden nevieme spraviť ten prvý krok k tomu, aby sa to pohlo ďalej. Na začiatku mi navrhol kamarátstvo s výhodami, ale som to zamietla. Teraz by som to rada zmenila, len neviem ako mu to povedať. Poprosím blbé komenty si nechajte pre seba. Ďakujem

jana005
21. aug 2020

Ahoj, už si mu dávno mala napísať, či nepríde k tebe na film a vínko 🙂

asia83
21. aug 2020

Máte čo stratiť. Úroveň.

asia83
21. aug 2020

Nie každá žena si chce sem tam užiť. Napríklad ja nie.

asia83
21. aug 2020

@macka9 To je rada za všetky drobné. V preklade: vždy buď sebecká a radodajná.

deti95060810
21. aug 2020

len aby si nebola prekvapená keď mu to prednesieš tie "výhody"....môže byť raz dva po kamarátstve....😉

eliska13
21. aug 2020

@asia83 nemôžeš vedieť ako by si konala, keby by som bola veľa rokov sama a nájdeš niekoho s kým si rozumies😉

evuska32
21. aug 2020

Mozno by som si vymyslela nejaku zamienku...nieco pomôcť alebo opravit, zahnat depku atd. ..syn by doma nebol a nejak by sa to mohlo vyvinúť 😉

eliska13
21. aug 2020

Tak potom neviem načo čakáš, keď ste spolu tak často a iskrí to ja som myslela, že to je nejaké internetové kamarátstvo na dialku.Asi aj on bude málo iniciativny😉vôbec by som mu nič nepísala a nenavrhovala, ale chytila ho za ruku či dala mu pusu na rozlúčku, zavolaj ho na vino

bluka2
21. aug 2020

@asia83 prosím ťa, úroveň skôr nema človek, čo tu píše takého odsudzujúce reči...

12 rokov? 😨 Pozvi ho na ten pohár vína a nejaký zaujímavý film alebo čo a ak sa nechyti, tak rýchlo nájdi nejakého iného kľudne aj cez tinder ci ake apky teraz sú v kurze a uži si trochu život. Nie si v celibáte a je to dobré pre hormóny, zdravie & spalis nejaké kalórie k tomu ešte 😉

bluka2
21. aug 2020

Zámienky nemusíš vymýšľať. Ak nepochopí niečo ako víno u teba, tak potom asi nechce (čo je ok) a netreba plytvať energiou

alienkami
21. aug 2020

Pozvi ho na víno, veceru, kino... Čokoľvek. A potom sa vo vhodnej chvíli pritúľ, objím ho. Či už na privítanie, alebo keď budete sedieť na gauči, alebo hoci pri lúčení... Nie lascívne, ale úprimne. Povedz mu, ze si s ním rada, pozri mu hlboko do očí. Ak s ním toto nepohne, tak asi nič.

vilma7
21. aug 2020

Keby ti išlo len o sex, tak to dáš a nemáš problém... Melieš tu dokola že chceš vzťah s výhodami, Nechceš!!! Si do neho až po uši, tak si to aspoň priznaj!!! Chceš niečo viac, oveľa viac ako si len užiť, tak čo si to tu nahovaraš?

tatisna
21. aug 2020

12 rokov je dost... Tak ano, ked uz treba tak radsej s niekym koho poznas... ved mozes otehotniet s nim, tak radsej takto ako nejaky nahodny znamy... Drzim palce nech sa to nezvrhne na nieco skodlive...

kulumulu123
21. aug 2020

Tak ako poslala si Tu smsku nakoniec?

autor
21. aug 2020

@deti95060810 z toho strach nemám

trdelnik234
21. aug 2020

No ako?Odpisal?Pride?

autor
21. aug 2020

@vilma7 nie som zamilovaná, je to super kamarát, ktorý keď môže pomôže a to je všetko, ale to asi malo kto pochopí.

autor
21. aug 2020

@kulumulu123 nie, nenapísala

autor
21. aug 2020

@trdelnik234 nenapísala som

nellye9
21. aug 2020

Taky úžasný kamarát o všetkom sa vám dá spolu rozprávať a jednoducho povedať 'príď ku mne dnes/zajtra večer' sa ti nedá? Ostáva už iba kúpiť skriňu v IKEY a požiadať o pomoc pri skladaní.

jullietka
21. aug 2020

Preco si mu nenapisala??

autor
21. aug 2020

@nellye9 ďakujem za super radu 😃😃😃

autor
21. aug 2020

@jullietka neviem, asi veľa nad tým rozmýšľam

lalenka33
21. aug 2020

Prepáč,ale tiež mi to nepríde,že ti ide iba o kamarátstvo s výhodami .Očividne si naňho riadne namotaná.Poznám ženy,ktoré nemaju vzťah a stretávaju sa s chlapmi len pre sex,ale tam to vyzerá úplne inak.Žiadne vypisovanie,vyvolávanie a kecanie o živote,pomoci v rôznych situáciach ako to ty opisuješ.Oni sa proste spolu len stretnu ,užiju si a dovidenia.Ozvem sa opät,ked budem mat chut.A takto by som ja fungovat nikdy nedokazala.Pride mi to ako eskort služba len zadarmo.Vy máte očividne vybudovany super kamaratsky vzťah,ale ver tomu,že keď sa spolu vyspite už to tak nebude..Podľa mňa je váš vztah už priliš osobny,hlboky na to,aby ste boli kamarati s vyhodami.Bud to nechate tak,ako to je alebo pojdete do normalneho vztahu.

strela7
22. aug 2020

ved mu napis a chodte na to, nepocuvaj tu moralistky s nazormi uplne bez zmyslu, ak ti chces chod si za tym ak nie tak nie. Uzivaj den, sme potrava pre cervy, zivot je prilis kratky na to aby si nerobila co ta bavi. Uzi si.

asia83
22. aug 2020

Asi ste na to odkázaná... Mne je viac než jasné, že vy ste doňho zaľúbená a chcete viac. No takto si nezískate jeho úctu. Myslím, že on chce od vás iba to jedno.

asia83
22. aug 2020

@strela7 Aj naša duša je potrava pre červy?

makova333
22. aug 2020

Ak je to taky fajn kamarat, preco je problem zavolat ho na vino ked si sama? Pretoze sa bojis odmietnutia. Preco sa bojis odmietnutia? Lebo by to ranilo tvoje city. Keby slo o kamaratstvo s vyhodami, neriesila by si to takto. Bol by len jednou z moznosti na "kamarata s vyhodami". Btw ked nemal problem navrhnut na zaciatku kamaratstvo s vyhodami, velmi hanblivy nebude.

anita6666
22. aug 2020

Diskusiu som čítala len zbežne,ale ak máš v hlave jasno ty sama pre seba a vieš,že by ti stačil na občasný pokec a sex,tak mu ten sex normálne navrhni. Nemáš čo stratiť,buď bude súhlasiť alebo nie,ale čakať na chlapa či sa k niečomu dokope je blbosť. Keď niečo chces,tak si o to normálne povedz a nečakaj. Žiadny chlap neodmietne ponuku na sex,to si buď ista. Reči o ľahkej žene ani necitaj lebo tu sú prevažne ženy žijúce v manželstvách a ony nevedia,ako to beží u žien,ktoré nemajú alebo nechcú stabilného partnera. Bola by si prekvapená,koľko single ľudí si takto uziva,ako sa hovorí "na zavolanie". Absolútne nevidím na tom nič zlé,mám chuť,napíšem ozvem sa a hotovo. Nerieš a chod do toho,užívaj si život a necitaj blbosti o ľahkej žene,je to úplne normálna a bežná vec.

anita6666
22. aug 2020

Inak,bola by si prekvapená,že aj na ten blbý sex je problém vôbec niekoho zohnať, aj sex pre len sex musí mať úroveň a ten človek tiež a to je sakra ťažko nájsť takú kombináciu,to mi môžeš veriť. Tak neváhaj a chod to doho,ja ti fandím,nech to dopadne už akokoľvek.