icon

Kámošká má manžela, ale nežije s ním

aaliyah
7. mar 2013

Mam velmi dobru kamošku,ktora ma ,,manžela´´ ale pritom s ním nežije,ani intímne ani v spoločnej domacnosti...žije sama v byte a pritom vyhladava druhych mužov ale s tym svojím nechce byt,pritom on je ako cukríček a zniesol by jej aj modre z neba,tak to nechapem a neviem pochopiť načo je toto dobre podla vas???

Strana
z2
prasiatko30
8. mar 2013

pripajam sa k tym co nepochopila k comu tato tema je 😅 😅 😅 nevidim v tom nic ine ako vrtat sa v zivote niekoho ineho - ze vraj kamartky - ja tiez poznam zo par manzelstiev ktore funguju kazdy jeden v jednom meste a co vyhovuje im to/ nevyhovuje im to je to ich problem. niektori tak ziju koli robote a poznam dokonca manzelstvo co on byva a robi asi 600km od miesta bydliska manzelky a ziju tak uz vyse 20rokov a spokojni a teraz co, mam sa vas opytat co si o tom myslite???? jak take vratnicky co musia vediet o vsetkom 😀 😀

katieg85
8. mar 2013

@aaliyah keby bola tvoja dobra kamaratka tak by ti to povedala ale ked vidi jak sa do vsetkeho staras tak asi by som ti tiez nic nepovedala.skor by som povedala ze jej chces uskodit ked chcete z manzelom vsetko vytarat jej manzelovi co robi doma.

aaliyah
autor
Odpoveď bola odstránená
sissy27
Odpoveď bola odstránená
lujza123
8. mar 2013

No a ? Preco by mala mat za kazdu cenu chlapa doma? Nic dobre to neprinesie, nevyspi sa lebo chrapu, stale by musela davat dole zachodovu dosku, pocuvat naladove jesitne reci o tom co ako kde ma byt urobene, obskakovat ho..viac prace ako uzitku..naco.
Podla mna si zenska uziva samostatny zivot, nemusi okolo nikoho skakat, len si pekne uzije postelne radovanky a posle ich prec nech jej nezavadzaju.
...a ocividne jej to niektore zienky domace ktore maju prace vyse hlavy okolo muza, deti, domu velmi ale velmi zavidia

..Jaký si to udeláš, takový to máš 🙂

aaliyah
autor
Odpoveď bola odstránená
viera27
Odpoveď bola odstránená
aaliyah
autor
Odpoveď bola odstránená
aaliyah
autor
Odpoveď bola odstránená
prasiatko30
Odpoveď bola odstránená
danu
8. mar 2013

Diskusiu zamykam, kedze dochadza len k urazaniu a provokovaniu.
Asmira team

Strana
z2