icon

Kašle na mňa priateľ, alebo ja preháňam?

23. jan 2022

Ahojte,

sme spolu s priateľom pol roka, nebývame spolu, bývame od seba cca 70 km, ja som momentálne doma, kedže je online výučba a nie som na internáte, ale obaja máme autá, tak nie je problém sa stretávať, avšak poslednú dobu sa vídame málo. Raz, maximálne dvakrát do týždňa, aj to len na obede/večeri, ideme do kina, na prechádzku alebo sme u nás, občas keď mám doma rodičov, tak bohužiaľ nám ostáva len auto. A vždy to skončí sexom, lebo si logicky chýbame. Ja viem, že je to lepšie ako nič, ale ja som si vzťah vždy predstavovala ako viac času medzi partnermi, je to môj prvý vážny vzťah, navyše priateľ je výrazne starší, má svoje bývanie a príde mi, že akoby stratil ten záujem byť so mnou viac času. Keď som mu to minule povedala, tak mi povedal, že aj on to vníma, ale že teraz to prosto nevychádza.
Mrzí ma to, zároveň neviem, čo robiť, viem, že aj on sa snaží, keď príde za mnou večer na otočku hodinovú cestu k nám do mesta, píše mi, zaujíma sa o mňa, ale zároveň neviem, ako ďalej...

Prosím, napište mi váš názor, ja som z toho smutná, no mám pocit, že on nie, že preňho som ja až po jeho deťoch ( čomu rozumiem, tak to má byť ), po práci, koníčkoch...niekde na poslednom mieste

Ďakujem

autor
23. jan 2022

@hazelgracegus Ďakujem, veľmi si vážim všetky tvoje správy.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
rommie
23. jan 2022

Nepíš mu. Konfrontuj ho priamo, vtedy budeš vidieť ako naozaj reaguje, cez písmenká to má ľahké. Vtedy je každý frajer ked sedí za klávesnicou. Nerob zo seba handru. Možno sa spamätá, možno nie a keď nie, si mladučká a máš kopu možností

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
autor
23. jan 2022

@hazelgracegus mas pravdu, nie je o čom, s tým rozvodom sa stale na niečo vyhovára

autor
23. jan 2022

@rommie písať mu nebudem, som naučená, že takéto veci sa neriešia v správach

tt247
23. jan 2022

Si milenka 41-ročného ženatého chlapa a otca dvoch detí. Sexujete v aute. Nikdy si u neho nebola. To fakt? Kočka zlatá, si mladá, nájdi si niečo lepšie. Niečo, čo má úroveň. Lebo toto je štvrtá cenová a nie normálny slušný vzťah. Sa ti čudujem. Maj vyššie nároky.

rommie
23. jan 2022

Výborne, máš rozum 👌On už má viac prežité, je nad vecou, nemusí byť zlý, ale je starší a chlap, je menej citlivý. Každopádne tieto písačky cez messenger a podobne veľmi ničia a skresluju vzťahy

stary_ujco
23. jan 2022

Tu uz bolo vsetko povedane. Tu uz nieto inej rady.
Vsetky ale ze vsetky ti tu jasne povedali, ze toto nie je vzťah s perspektivou. On si proste len vydrziava mladu studentku, ktora mu vyhudruje pelikana ked to jemu vyhovuje. A zvysok casu sa venuje maximalne tak sebe. Ale hlavne, ze tebe bude kecat, ze raz s tebou bude chcieť dieťa. Akurat ti zabudol povedať, ako sa vlastne stará o tie svoje 2 uz existujúce a ako to planuje skĺbiť. Za 6 rokov nezvládol ani vyriešiť rozvod, zato zvladol robiť biznismena a obhanat mlade žaby. Donesie kyticu, pozve do kina, objedna vikendovu trtkacku a obcas chudak hodinu soferuje kvoli sexu. Stale ho to vyjde 2x lacnejsie ako chodit do bordelu. A ma to este bez rizika, ze chyti dajaku pliagu a ako bonus mu zenska nehra záujem ale fakt ho chce.
Vekovy rozdiel neriešim, tento problem sa vyriesi sam do 10 rokov.

autor
23. jan 2022

@tt247 Ja nechápem, ako som sa do toho dostala. Naozaj neviem, samozrejme všetka vina na mne. Spoznali sme sa osobne, dali do reči, normálne si písali, pozval ma na rande na večeru, priniesol mi rande kyticu, všetko v slušnosti samozrejme začiatky úplne bez sexu, randili sme, ako bežný pár, potom bolo leto, behali sme kade tade, mala som intrák v jeho meste, prišiel ma často pozrieť do práce, hocikedy priniesol kytičku, stretávali sme sa ako pár v začiatkoch...neviem, kde som to pokazila alebo čo

brembo
23. jan 2022

no mne tiež príde velmy čudné,že si u neho ani raz nebola. No a ktovie,ako je to s tými firmami.

autor
23. jan 2022

@stary_ujco Ďakujem za názor.

hennyinnsbruck
23. jan 2022

Vies co kaslat na vekovy rozdiel tiez mam starigana🤪 ale ked sme s jeho rodinou je hlavou hore za tu mladicu co ma pri sebe😂😂😂😂 (chapeme sa?) a nie sa v aute skryvat.a akoze po 6tich r od rozchodu.🤦🏼‍♀️

Tiez som toho nazoru ako zeny ,si jeho milenka, keby to bol „normalny „ vztah uz davno by ta pozval k sebe a nie takto v aute….

autor
23. jan 2022

@brembo s firmami mi je to jedno ako má...s tým ja nič nemám

autor
23. jan 2022

@hennyinnsbruck Teším sa, že to máte s partnerom tak, aj ja by som si to priala, ale zial....moja realita to nie je

vinetuu
23. jan 2022

ty si s tym ok, ze budes v podstate nevlastna matka jeho deti, druha zena v poradi, a stretavat sa s exmanzelkou pripadne ... aj ked su deti u jeho ex aj tak budes s nimi v styku a riesit vztahy ... ja by som do toho nesla ... si mlada chlapov je tam hodne ... otestuj si ho, ci to s tebou mysli vazne, ci ta ma iba na sex ... to musis citit a vediet ty sama ... ako pisu jeh baby navrhni mu ze pojdes k nemu aspon na predlzeny vikend a otestujes ako sa budes citit ty a ako zareaguje on ... sila je v tebe

rommie
23. jan 2022

Nič si nepokazila!! On je pokazený. Akurát si sa zle zamilovala, to prejde

kubkovamama
23. jan 2022

Ty si to nepokazila,to on je sraľo s pokazeným životom plným klamstva

stary_ujco
23. jan 2022

Nemozes mať vzťah, ked netusis ako ma vyriesenu starostlivosť o deti. Ked netusis odkial berie peniaze...
Ale bez tychto poznatkov mozes mat kamosa s vyhodami. Teda len tie výhody, lebo kamoš by ti aspon neklamal a nezahmlieval. Ze 6 rokov zaraba vo firme peniaze, na ktoré ma jeho zena stále nárok. No jasneeee 🙂

brembo
23. jan 2022

vieš ked je taký romantik a podnikatel a vy sexujete u Vás alebo v aute,no neviem ti na povedat nič pekné,čo by si chcela počut. Ako napísal starý ujco
Skus mu onedldho navrhnut,že by si chcela vidiet,ako žije,ked odmietne alebo sa začne vyhovárat,tak máš žial velmy jasno.

autor
23. jan 2022

@vinetuu úprimne, testovať ho ja už nejdem, jeden osobný rozhovor, potom už viem, čo asi bude nasledovať a prespávačka to nebude....musím na to nabrať sily. Vie, že mi vadí a vadilo, že je ženatý, ale on má na to výhovorky len...

autor
23. jan 2022

@stary_ujco Tú firmu ja poznám, viem, ako sa volá, kde je, čo robia, bola som tam párkrát, o to mi naozaj nejde, s tým problém nebol

autor
23. jan 2022

@brembo Vďaka za názor.

brembo
23. jan 2022

nie je zač, i ked pre teba to nie je to,čo si chcela počut. žial

tt247
23. jan 2022

Ty si to pokazila jedine tým, že si si s ním vôbec začala a zaľúbila sa. Toľko red flags si prehliadla. Kytičky by ti nosil aj slušný, slobodný chalan. Posuň sa pre svoje vlastné dobro ďalej. Láska a vzťah vyzerá inak. Teraz si skrátka milenka, nič viac. Zbytočne s ním strácaš svoj životný čas.

autor
23. jan 2022

@tt247 Ďakujem aj za tvoj názor. budem mať aj v noci nad čím premýšlať, ale to som žiaľ potrebovala.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
brembo
23. jan 2022

neviem,že čím by si to mohla pokazit,nevidím jediné písmeno,že máš na tom podiel. Len si dala lásku tomu,kto si ju nezasluži a ani asi nechce.😕
Vieš ked je taký podnikatel a má ta ako partnerku,tak to s tebou nebude robit v aute,ale objedná hotelovu izbu alebo určí rozvrh tak,že príde pre teba a pojdete k nemu. Prepáč

autor
23. jan 2022

@brembo ďakujem, viem, že úprimnú lásku si nevynútim a ani nechcem...ja ho milujem, ale zvládnem to. Čaká ma rozhovor s ním, ale chcem sa naň pripraviť, lebo ja keď sa mám hádať, tak mi idú slzy do očí a nejdú slová. Dnes budem mať dlhú noc...na premýšľanie

marca12
23. jan 2022

Nic si nepokazila jednoducho sa to tak vyvinulo,nedavaj si ziadnu vinu. Mas byt s clovekom,ktoremu sedis a nie aby si premyslala,co si pokazila. Ber to ako skusenost do zivota,nezanevri na chlapov,ale bud opatrna.

autor
23. jan 2022

@marca12 Ďakujem, pokúsim sa to tak zobrať a poučiť sa