icon

Kašle na mňa priateľ, alebo ja preháňam?

23. jan 2022

Ahojte,

sme spolu s priateľom pol roka, nebývame spolu, bývame od seba cca 70 km, ja som momentálne doma, kedže je online výučba a nie som na internáte, ale obaja máme autá, tak nie je problém sa stretávať, avšak poslednú dobu sa vídame málo. Raz, maximálne dvakrát do týždňa, aj to len na obede/večeri, ideme do kina, na prechádzku alebo sme u nás, občas keď mám doma rodičov, tak bohužiaľ nám ostáva len auto. A vždy to skončí sexom, lebo si logicky chýbame. Ja viem, že je to lepšie ako nič, ale ja som si vzťah vždy predstavovala ako viac času medzi partnermi, je to môj prvý vážny vzťah, navyše priateľ je výrazne starší, má svoje bývanie a príde mi, že akoby stratil ten záujem byť so mnou viac času. Keď som mu to minule povedala, tak mi povedal, že aj on to vníma, ale že teraz to prosto nevychádza.
Mrzí ma to, zároveň neviem, čo robiť, viem, že aj on sa snaží, keď príde za mnou večer na otočku hodinovú cestu k nám do mesta, píše mi, zaujíma sa o mňa, ale zároveň neviem, ako ďalej...

Prosím, napište mi váš názor, ja som z toho smutná, no mám pocit, že on nie, že preňho som ja až po jeho deťoch ( čomu rozumiem, tak to má byť ), po práci, koníčkoch...niekde na poslednom mieste

Ďakujem

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
panelacikova
23. jan 2022

no jeho synovia možno vedia, že on má priateľku.... otázkou ostáva, či si ňou ty 🙂 vieš, keďže ťa nikdy nevzal domov, je možné, že hrá na viacero strán.... a nemyslela som teraz večer, ale v priebehu nasledujúceho týždňa a pekne počas dňa 🙂

dominidi
23. jan 2022

Nenechaj sa zdeptat hlupakom a manipulatorom, ma reakcie ako 15 rocny pubertiak..ak by mu na tebe zalezalo reagoval by uplne inak..drzim palce👍

autor
23. jan 2022

@dominidi už napísal len ukončime to a dala som mu videné, nemám chuť ani silu už písať a aj tak už nie je online

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
autor
23. jan 2022

Podľa neho vraj stále riešim to isté, tie isté otázky typu rozvod, jeho bývanie, atd...nepripustí si chybu, že ma to ako priatelku mohlo zaujimať a že sa ma všetky kamarátky 150krát pýtali, prečo netravime čas unho

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
autor
23. jan 2022

@hazelgracegus áno, ja som mu jediné napísala, že pokial sa máme rozisť, tak osobne, z oči do oči, nie cez správy ako puberťaci

autor
23. jan 2022

@hazelgracegus Ďakujem ti za tvoje reakcie, pomohli mi a pomahajú dnešny večer ako tak ustáť, si skvelá, ďakujem. A Ďakujem aj ostatným za reakcie.

dominidi
23. jan 2022

Pozri, tym iba potvrdil svoje zamery, podla mna..dospely muz ktory ta lubi by mal reagovat tak ze si k tomu sadnete a budete sa snazit najst kompromis tak aby boli statsni obaja, nie len on.

trema
23. jan 2022

Kasli uz na to, ja by som sa nim uz nezapodievala.. poplaces si a najdes si niekoho lepsieho

autor
23. jan 2022

Viete, strašne by som si priala, aby reagoval inak, aby chcel zachrániť vzťah, ale viem, že to moja naivita za mňa hovorí

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
autor
23. jan 2022

@trema ani nemám inu možnosť.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
kinderzwillinge
23. jan 2022

Zenaty chlap, ktory nezije 6 rokov s manzelkou a neriesi rozvod??
Keby naivita kvitla... 🙈

heidi4
23. jan 2022

Tiez mam ten pocit, ze sa mu to hodi, ze "mas problem", aby sa ta mohol elegantne zbavit a vyjst on ako nevinny. Velmi nevyspelo reaguje, naozaj, ako nejaky pubertiak. Ak by mal naozaj o teba zaujem a lubil ta, bojoval by o teba do poslednej sekundy, nevzdaval by to, snazil by sa o zachranu, napravu atd. Takto mu to je nielen ze lahostajne, ale priam sa mu to hodi. Bud sa ta uz "objedol", alebo ho nebavi ta "drama" okolo alebo ma rozrobene uz dalsie (ktore sa "nestazuju" na malinky cas straveny spolu). Ano, mas to tazke, rozumieme ti, ale naozaj po par preplakanych nociach si naozaj uvedomis, ze nic lepsie sa ti nemohlo stat, budes mat odzitu dalsiu skusenost v zivote a najdes si seberovneho, mas na viac. 🙂 (Nepisem o veku, myslim to z mentalneho hladiska, lebo on mi pride naozaj velmi neseriozny a proste mentalne inde...🙄🙄🙄)
Nepaci sa mi - nie je od neho pekne, ze vela veci pred tebou zakryva a caka od teba naivitu a spokojnost s vecami takymi, ako su. Akoby si zrala seno. Ked sa zacinas ozyvat, zvaluje vinu na teba, ze ty si ta chybna, mas problem, on nie.
Drzim palce, bude dobre. 🙂 O nejaky cas nad nim len mavnes rukou alebo si nanho uz ani nespomenies...

autor
23. jan 2022

@kinderzwillinge áno, som rozkvitnuta, viem, ale vďaka, je to tak.

kinderzwillinge
23. jan 2022

Nemyslela som to v zlom, si este mladucka a naletela si zenatemu dementovi. Takych este stretnes za zivot za plny mech, len sa s nimi nezamotavaj, aby ta karma nedobehla a pan manzel ti jedneho dna nestvaral toto iste, aby si pochopila hriechy minulosti 🙂

autor
23. jan 2022

Napísal, že ja mu stojim za tolko, že ma necha isť, nech si najdem naplneny vzťah, ked s nim nie som šťastna, že moja spokojnosť je prvorada prenho

tt247
23. jan 2022

Ja by som sa s ním už nestretla. Žiadne z očí do očí by sa u mňa nekonalo. Tento chlap je oproti tebe už skúsený, ostrieľaný životom. Ty si ešte taká naivka bez urážky. Aj preto s ním sexuješ v aute a veríš mu jeho reči. Keď sa s ním stretneš osobne, ešte navyše v takomto rozpoložení, vmanipuluje ťa presne tam, kam bude chcieť. Buď to s tebou ukončí s tým, že vina je tu len tvoja, alebo ti ponúkne rameno a náruč takisto so zdôraznením, že vina je tu len tvoja a s výstrahou do budúcna, že nemáš vymýšľať. A pritom on je tu ten chybný, opotrebovaný kus, ktorý potrebuje vymeniť. Ja len inak čumím, ako ťa tento chlapík zmagoril. 41-ročný, ženatý, s dvomi deťmi. Uf. Nič príťažlivé z môjho pohľadu. A ty neskutočne zamilovaná. Nájdeš si niečo lepšie. O desať líg vyššie.

autor
23. jan 2022

@kinderzwillinge Ja som to nebrala zle, v pohode, som aj sebakritická, na chválu nie som ani náhodou.

heidi4
23. jan 2022

To su take kecy, sracky, blaboly, shity, az sa mi chce vracat z toho, sorry.
Nieco ako medove motuzy okolo ust pocas sladkych zaciatkov, ako bude s tebou chciet dieta a buducnost, aby ta dostal tam, kam chce. Tak teraz detto (elegantny koniec z jeho strany - ved on ti chce len dobre - hovno, chap SEBE chce dobre)

trema
23. jan 2022

Kukaj na neho ako ta manipuluje 🙂 napis mu vdaka a blokni si ho

autor
23. jan 2022

@tt247 som zamilovaná riadne, padla som do toho, áno...tú láska priznávam, aj on vie, že ho milujem a chcela som veriť, že aj on mňa, toľko pekných vyznaní mi dal, ale realita života je iné...

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
tt247
23. jan 2022

Práve som dopísala, že bude manipulovať a pozri… Naozaj otvor oči a odmiluj sa. Toto je fakt nepoužiteľný materiál na partnera.

autor
23. jan 2022

@trema ja ho blokovať neplánujem, na to nevidím dôvod, žiadne chalana som neblokla, keď bol koniec, nikdy som sa spätne neozyvala a im som bola a som tiež ukradnuta

mamina0078
23. jan 2022

Z toho co tu citam si ta len omotal okolo prsta a si mu dobra len na sex... Najdi si chlapa ktory, nebude zenaty a nebude sa vyhovarat, ze vsak s manzelkou nezije a ktory ta bude milovat a chciet s tebou travit cas a si ho aj pre teba urobi, nie len sex a maj sa krasne.