icon

Každý stoná, že všetko je drahé a Tatry sú plné

4. jan 2023

Len som sa tak dnes pozastavila, uz po 10.00 hod dopoludnia bola vacsina parkovisk v Tat.Lomnici plna. Doslova tisice ludi lyzovali v krasnom slnecnom pocasi, kazdy vyobliekany v znackovom. Hotel je plny...
Verite ludom ked sa stazuju ake je vsetko drahe? Ja nechapem ze vobec hotely prezili koronu.
To bolo reci ako je v Tatrach draho, ako vsetci chodia do Alp lebo sluzby sa nedaju porovnat a este je tam aj lacnejsie.
Aj tu pise kazdy kolko mesacne odlozi, kolko ma nasetrete na matersku, naozaj sa mame tak zle ako sa to podava?
V bufete poharik caju dve eura, cokolada v après ski bare vyse styri eura, alkohol tecie prudom, vsade hufy ludi popijaju, smeju sa, pohoda.
Stvorclenna rodina sa veru nezmesti do 1500€ ked ratam ubytko v beznom 3* hoteli, skipasy, jedlo, doprava...
Ale kazdy vyplakava.
Co si o tom myslite?

Strana
z6
portret7
8. jan 2023

@kristinapetronela ano👍Tiez si najviac cenim zazitky a vylety s rodicmi a verim, ze rovnaku filozofiu poberie aj moja rodina; zatial sme na dobrej ceste😉uvidime, co v puberte🙈

kristinapetronela
8. jan 2023

@portret7 moje deti sa vždy tešia na dovolenku ,približne im poviem kam pôjdeme ,že šetrím na ňu ,proste aj sa o tom rozprávame a tak isto im kúpim aj hračku v Tatrách alebo čaj nemám s tým problém ale zas nosíme si aj v termoske ... Aj deťom dovolím ísť na nejakú lezeckú dráhu ,ideme sa naobedovať aké v lete nosím aj rožky s pastekou a dáme si niekde na deje taký obed ... Všetko s kľudom a deti sú spokojné

silvia2013
8. jan 2023

@portret7 mozno len nechceli ist s vami

portret7
8. jan 2023

@silvia2013 bodaj by to tak bolo, ako pises, hlavne kvoli ich detom, ktore hniju zaziva iba pri tv a pc😉

portret7
8. jan 2023

@kristinapetronela 👍👍👍presne si to popisala, da sa zazit aj za menej, ked clovek chce, k zazitku netreba najlepsi hotel s all inclusive😉

silvia2013
8. jan 2023

@portret7 urcite to tak bude

sisaka
9. jan 2023

Môj muž sa tak zamyslel v Tatralandii, tiež plno, človek by si myslel, že to pri tých cenách bude zívať prázdnotou, ale očividne Slováci na tom až tak zle nie sú… čo je samozrejme dobre.

malacibulka
9. jan 2023

Nikam inam na dovolenku uz roky nechodim, draha autorka. Takze viem kto tam chodi a kto nie - ci v zime co v lete. Preto vidim aj to ze trieskas hluposti len aby si prazdnu slamu mlatila.

zuzulka558
9. jan 2023

My sme napr neboli nikde, v zime chodíme kvôli snehu nech vedia deti co to je na 3 noci a navaríme si na apartmáne niečo rýchle,,, teraz je všade blato a teplo takže sme si z rozumom povedali ze môžme byť aj doma zatiaľ,, inak doma nesedíme ale netreba nám mat všetko tip top

autor
9. jan 2023

@malacibulka 🤣🤣🤣

Strana
z6