icon

Kde by ste chceli žiť, ak by ste mohli?

18. jún 2023

Ahojte, kde je vaše vysnívané miesto pre život? Čo je váš sen? Mne osobne je neskutočne srdečne blízky Hawaii, som teplomilný človek a tá príroda skrátka človeka okúzli😍 A presťahovali by ste sa radšej na chladnejšie alebo teplejšie miesto?

Strana
z3
doriiis
18. jún 2023

Island

adriannasvk
18. jún 2023

Grecko 😍

katkaseiner
18. jún 2023

Mne osobne by bodlo akékoľvek miesto kde sú miernejšie zimy - sneh, fujavice ja teda nemusim

autor
18. jún 2023

@katkaseiner Ja mám tiež radšej teplo než zimu😅

melanta
18. jún 2023

Bratislava. Aktuálne sme kvôli mužovej práci v Stockholme, máme apartmán na Tenerife, žila som krátko v USA, pochodili sme kus sveta a ešte pochodíme. Pravidelne sa vraciame na niektoré miesta. Ale trvalé miesto chcem mať stále doma v Bratislave. Nechcela by som natrvalo odísť inam. Radšej časť roka precestujem, ale vždy prídem domov do BA.

jana_eyre_2
18. jún 2023

Kdekoľvek, kde nie sú nenávistni ľudia.. neviem však či také existuje..

belaanabela
18. jún 2023

Chorvátsko
Milujem more 🌊 slaný vzduch,krásna príroda, 🏝️ ostrovy, dobrá Kuchyňa Snáď v druhom živote.,.,

judit47
18. jún 2023

Sri Lanka😍

mimi3008
18. jún 2023

Neviem povedat presne miesto, ale niekde, kde je cely rok teplo az horuco. A samozrejme blizko mora. Keby sa nedalo tak, bola by som ochotna tolerovat zimy s minim. teplotou 10 stup. Ale nie viac, ako 2 mesiace😆

lucia851
18. jún 2023

Nemecko alebo Rakúsko

limoncino
18. jún 2023

Taliansko, ak by som nemala problem s peniazmi tak Sicília, ale za súčasného stavu sever. A pomaly pracujem na splnení tohto sna 🙂

tenerifka
18. jún 2023

Svajciarsko alebo Novy Zeland (juh, kde sa menia rocne obdobia), ale s plnym bankovym uctom a moznostou cestovat kedyolvek do tropov, z toho Noveho Zelandu je cela Polynezia na dosah ruky

tykat
18. jún 2023

@melanta napodobne ❤
Ale k tomu som dospela az rokmi. V 25 by to bolo urcite nieco exoticke.

viky173
18. jún 2023

Tenerife 🙂

bluemoon24
18. jún 2023

Toskansko - Italie ❤️

ariannazara
18. jún 2023

Maldivy jedna chatka poprosim😅

heidi4
18. jún 2023

Grecko a Kanada 🙂 ja verim, ze raz sa tam dostanem byvat 🙂 taha ma to tam od detstva

stanulienkat
18. jún 2023

Medzi mudrymi ludmi.

diewcatqoo
18. jún 2023

Zijem uz takmer desatrocie na Juznej Morave a som tu spokojna. Viem si predstavit zit aj v Nemecku, Svajciarsku a v Slovinsku. Mam rada zelen, plane, lesy, nevadia mi ani hory.. more nutne k zivotu nepotrebujem. Neviem si predstavit zit mimo Europu, vlastne ani juzna a severna Europa mi mentalitou moc nevyhovuju.

valeria_h
18. jún 2023

Ja som si zamilovala Česko 😁

erika237
18. jún 2023

Ja by som leto brala na Slovensku a zimu by som rada travila niekde na Azoroch/Madeire

simsalabim
18. jún 2023

Taliansko alebo Chorvatsko pri mori. Alebo Skandinavia (juzna) alebo Irsko tiez pri mori (ale asi nie v zime 🙈).

tosomja
18. jún 2023

Dánsko

missviolet
18. jún 2023

bez ohladu na peniaze - niekde kde je slow life, taka sicilska dedinka alebo co. taky bezstresovy, jednoduchy zivot v peknom prostredí...

vevapeto
18. jún 2023

Mimo SK by som chcela, do silne ekonomickej krajiny, kde budem cítiť istotu. Hoci tu máme nádhernú prírodu, mentalita ľudí mi nevyhovuje ani mentalita našich zákonodarcov, ktorí za pár rokov dostanú krajinu do sračiek, ak už tam nie je.

babulkomale
18. jún 2023

Ja urcite na chladnejsie miesto, kludne kde je casto pod mrakom alebo prsi. Neznasam leto, silne slnko horucavy.

panonia
18. jún 2023

Ja som spokojná so životom na Slovensku.

zmrzlinka2021
18. jún 2023

ja podobne ako @melanta Bratislava, este viem si predstavit aj Prahu a pocas roka cestovat, hlavne na zimu niekde, kde je teplo. Milujem slnko, teplo, aktivitu, dobrodruzstva..

rorino
18. jún 2023

Juh Talianska,Sicília,Sardinia

kikk
18. jún 2023

@doriiis aj jaaaa🤩

Strana
z3