Má taký človek záujem o kamarátstvo?

8. jún 2023

Ahojte prihovarali by ste sa niekomu, kto vás vždy iba pozdraví, niekedy prví niekedy vy, ale iba vy vždy niečo poviete a on nikdy nič iba pozdrav. Myslite si ze o kamarátstvo nemá taký človek záujem? Boli by ste radšej ticho a iba sa pozdravili, odzdravili a išli ďalej..Srdečná vďaka.

mirkava
8. jún 2023

Tu je tak málo info. ze ťažko myslieť 😊

adka176
8. jún 2023

U mňa to tak bolo, že ja som bola vždy ticho a len som odzdravila a nepúšťala sa do rozhovoru, pretože som introvert....ale dotyčný sa snažil nielen pozdraviť, ale sa aj opýtal niečo a zapájal má do rozhovoru a po čase som mu bola veľmi vďačná za to, že to nevzdával a potom som sa už otvorila aj ja, keď sme sa viac spoznali a dôverovala som mu viac....

zuzinka888
8. jún 2023

Tak rozvin pozdrav- Dobry den, ako sa mate? A uvidis co odpovie- dakujem fajn, alebo zacne konverzaciu.

autor
8. jún 2023

@zuzinka888 a keď nezačne konverzáciu? Tak co to znamená? Nema záujem? Nemusí ma?

autor
8. jún 2023

@adka176 no hej. To ste mali inú situáciu ako my. On nikdy sa ma nič nepýta. Uz mam pocit, či som mu otravná a nemusí ma.

autor
8. jún 2023

@zuzinka888 ved práve, odpovie možno dobre a konverzáciu začínam vždy ja. Je mi to blbé byť ticho, keď ho stretávam občas a sme susedia, naše deti chodia do spoločnej triedy v škole.

zuzinka888
8. jún 2023

Nemusi to znamenat, ze ta nema rad ..... Mozno len nevie, ze ty mas zaujem o pokec. Tak obrat rozhovor na deti. Skus nieco o ulohach, ako zvladaju. Alebo o vylete ak niekam idu, .... ak odpoveda jednym- dvoma slovamy a neprejavy zaujem o tvoju odpoved na rovnaku otazku tak nema zaujem . Mozno je introvert, mozno ma doma furiu....

autor
8. jún 2023

@zuzinka888 ved skúšam také témy ako vravíš, aj o výletoch o deťoch. Aj neskor rozvinie debatu no nikdy ju prvý nezačne. Len pozdraví to je všetko. Neviem co si mam o tom myslieť. Uz ho asi budem len zdravit a hotovo. Určite si ma neváži.

zuzinka888
8. jún 2023

Tak asi nevie co sa pytat. V tejto dobe mobilovej a soc.sieti ludia stracaju komunikacne schopnosti. Ved to urcite vidis ze ludia uprednostnuju komunikaciu cez mobily ako osobnu. A mozno nechce aby si si myslela,ze ta bali.

autor
8. jún 2023

@zuzinka888 tak to áno, to som si všimla, tie mobily..jaj no je ženatý a má deti..ved ja by som si nič nenamyslala žeby ma balil. Ved ja mám tiež muža a deti.

deti95060810
8. jún 2023

si nemyslím že si ťa neváži... možno je len plachý, tichší, ....
nechce sa možno vypytovať, má starosti, niečo ho trápi, nechce byť doterný....

autor
8. jún 2023

@deti95060810 ved možné je všetko len mám pocit že sa ho všetci zastavate.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzinka888
8. jún 2023

To mne raz syn prisiel domov v topankach asi o 2 cisla vacsich( vymenil s inym chalanom). Syn pkvedal ze Misko ma rovnake topanky. Tak som rano pockala na Miskovho ocka a povedala co je vo veci. Ci by nebol taky laskavy a neskontroloval to, lebo v to rano mal obute uz ine botky. Vymenili sme si cisla, ze po praci vecer to skontroluje a da mi vediet. Po obede mi prisla sms z ineho cisla- ze co som To za .... ked rozdavam cisla zematemu muzovy. Par vulgarizmov..... Tak som jej poslala fotku tych topanok, ci nie su Miskove. Topanky sa zazracne vymenili. Ked ho stretnem, nema odvahu mi pozriet do oci nie to este pozdravit. Asi sa hanbi za manzelku. Aj tak nechapem ako tak rychlo zistila,ze mu v tel.pribudlo nove cislo.🤣🤣. Takze tak. Pozdrav sa a chod po svojom. Nikdy nevies ci za rohom neciha nasrata ziarliva manzelka.

autor
8. jún 2023

@zuzinka888 tak to by ma nenapadlo ze moze mat ziarlivu manželku. A s ňou sa tiež občas bavím alebo pozdravím.

autor
8. jún 2023

@jabadabadu ved to napadlo aj mňa že možno som mu není sympatická a nevidí v tom význam v našej konverzácii.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viera27
8. jún 2023

Presne ako vravi @elizabet173. Riesis ci si mu sympaticka,nesympaticka,ci ma ziarlivu manzelku. A on chce mat zrejme chudak len pokoj 🤣. Inak ja neviem,skor som sa vzdy vybavovala s mamickami,s oteckami mi nejak ani nenapadlo. Nie,vazne,zamysli sa. Uz clovek nema -nast,nepotrebuje sa vykecavat s kazdym,lebo socialne vazby uz v takom veku zvykne mat pokryte.

miadi
8. jún 2023

Nie som vobec ziarliva a Moj muz vobec nema potrebu kamaratit sa so susedou. Ani Ja sa nevykecavam so susedom. Ked vidis ze nema zaujem o pokec s tebou len slusne pozdravy . Preco mas urazene ego? Asi tiez nie si kamoska s kazdym koho stretnes.. sa nanho nejak prehnane fixujes. “ sa ho vsetci zastavate.” Ved nerobi nic zle. Nema potrebu sa s tebou zbližovat a mà uplne pravo vyberat si koho pusti do svojho života.

unicornlady
9. jún 2023

Ja som napr. dosť komunikatívny človek, ale tiež nemám potrebu sa rozprávať s každým.
Keď vidíš, že nechce, tak netlač.

tykat
9. jún 2023

Neviem, ja by som skor skusila jeho zenu oslovit a pokecat, o detoch a tak.
Pride mi divne nejako zacinat budovat kamaratstvo so zenatym susedom, mozno si len drzi normalny odstup od cudzich ludi.

tykat
9. jún 2023

@elizabet173 👍som si vsimla ze sa casto zhodneme 😊

limoncino
9. jún 2023

Moja otázka,načo sa s ním potrebuješ kamarátiť? Ja som bola na tej opačnej strane, kedy bol jeden otecko presne takto aktívny, ženatý dve deti a stále mal potrebu sa vykecavat, nielen o deťoch a nebolo to veľmi príjemné. Takže úplne nerozumiem načo sa mu podľa mňa už doslova vnucujes z jeho strany tam nevidím absolútne žiaden záujem.

eva8
9. jún 2023

Prečo s tým človekom chces byť kamarátka?

marcellka32
9. jún 2023

Tebe sa páči všakže? Ale uvedomujes si aj to, že máte každý rodinu ...pozdrav sa a choď ďalej, vidíš, že sa nechce s tebou vykecavat

danica2711
9. jún 2023

nehnevaj sa, ale mne by si s takým večným prihováraním išla na nervy. Prvý raz, dobre, ešte snáď druhý, ale keď vidíš, že nemá záujem s tebou debatovať, tak ho preboha neotravuj

autor
9. jún 2023

@unicornlady jasne to som už pochopila ze nemám na to tlačiť a preto sa pýtam. Jednoducho pozdravím a to bude všetko.

autor
9. jún 2023

@tykat ja s nim nechcem budovať nejaké kamarátstvo len mi je blbé byť ticho.

autor
9. jún 2023

@limoncino jasne máš pravdu. Je to vnucovanie a chcem s tým skončiť. Podľa mňa by mal byť clovek priateľský ku každému a nemal by robiť rozdiely medzi ľuďmi.

autor
9. jún 2023

Chcem byť iba priateľská ku každému. Nerobiť rozdiely medzi ľuďmi.