Kde je chyba?
Ahojte.. prisla som, aby ste ma ,,prefackali", dohovorili, pripadne dali svoj nazor, skusenost.
Mam pocit, ze uz mi hrabe a neviem kde je problem.
Mam 30, som vydata, mame hypoteku - rodinny dom, male dieta ( rok a pol ).
Problemy zacali skoro, prehliadala som ich.
Este pred svadbou sa muz opil a cele noci sme sa hadali, nadaval mi, vyhrazal sa. Rano si nic nepamatal, prosil o odpustenie a ja som odpustila. Po svadbe vsak zacalo vsetko naberat na obratkach. Zistila som, ze muz berie lahke drogy - travu. Najprv to bolo raz do tyzdna. Namietala som, prosila som, ak nemal toto, tak sa ozral tak, ze sme sa crle noci hadali, trieskal dverami, robil mi zle. Boli aj fyzicke ytoky. Potom zase to iste, prepac a nebudem atd. Postupne slubil, ze prestane pit, ale zacal hulit viac a viac. Zacalo mu z toho prepinat. Nemal nad sebou kontroku a napriek tomu, ze skuboval ze prestane, neveddel. Navstevovala som psychologa, dieta rastlo a ja som bola na vsetko sama. S casom prisiel o pracu. Este som zabudla spomenut, ze ked pracoval, chodil domov nervozny lebo zapchy, sef ho nasral, vsetko bolo zle zle zle a jeho nezaujimalo ako sme sa my mali. Len hulakal, zazeral, neprijemny bol, dieta si ani nevsimal. Mala som upratane, avsak vydrzalo chvilu, oblecenie spinave vsade, naradie vsade, obaly od jedla vsade, proste vsetko co som po nom neurobila, tak ani prstom nepohol. Dietatu sa nevenoval, max mu zapol rozpravky a dal na neho pozor kym rychlo nieco spracem. Prisiel o pracu. O novu zaujem nemal. Zacal brat to svinstvo 5x denne, ked to nemal nasledoval abstak. Krical, nervozny bol, proste cele zle.
Za kazdu hlupost ma vinil. Ze som sa zle na neho pozrela, ze som nenavarila to, na co mal chut, ze jeho oblubene tricko co mal vcera na sebe nie je cerstvo oprate.
A potom mi dosla trpezlivost. Hucal po mne uplne nezmyselne, dieta sa na vsetko pozeralo, hadzal veci o zem.
Odisla som.. k rodicom..
Strasne chcem mat fungujucu rodinu, strasne tuzim po tom o co som sa snazila, ale asi som jedina kto o to ziada. V ociach mojho muza som asi len sluzka, upratovacka, pica a chudera.
Pritom mame pekne chvile, ked zatvaram pred vsetkym oci a robim co on chce, tak je to fajn chlap, ktory ma aj pohladi, aj intimny zivot funguje. Avsak, akonahle nema svoju davku, a je nieco inak ako chcel on, tak som pica ktora ma posluchat.
Hladala som pomoc u jeho rodiny, avsak neuspesne. Urobili debila zo mna. Vraj mi hrabe na materskej. Co nie je pravda, pretoze mam naozaj co robit a stretavam sa aj s kamaratkami, rodinou.
Som hlupa, a mam byt ticho ? Alebo som hlupa, ze to zaslo az sem - drogy, urazky, nadavky ?!
Nikto nie je dokonaly, ani ja nie, chyb mame vsetci ajajaj, len ja uz fakt neviem co je spravne a co nie.
Chlap, ktory cele dni sedi pred telkou a uziva drogy?! asi som si odpovedala na otazku...
Len preco ho do prdele stale mam rada ?!
Dakujem vam za kazdu vasu radu...
to by neuveriteľne zaujímalo, ako sa dá pri mužovi, ktorý slope a je na ľahkých drogách našetriť, keď ty si na rodičáku.
Ty ho nemas rada, len si "závislá" od pocitu, že máš akože rodinu. Toto čudo sa nedá mat rad... Co na ňom má mať človek rad?

Dievcata, este info. On sa pred vsetkymi tvari aky je uzasny - recami len. Moja vlastna sestra mi povedala, ze keby ma nepoznala a nepocuvala ma, tak neuveri. Ale tak susedia pocuju, vidia, zazili. Moja mama si s nim tiez zazila. Ja len ze, ak teda toto cele poziadam, ostanem u rodicov, poziadam o rozvod, je mozne, ze zahra divadlo pred sudom a nakoniec mi dieta moze zobrat ?
@daganov ked pracoval, a ja som mala matersku, tak sme vedeli odlozit. A plus teda jeho rodina, jemu mama len tak z nicoho nic posle 200e, babka mu dala 500e a tak
@jaskolka asi mas pravdu. Tak strasne tuzim mat fungujucu rodinu, ze som tolerovala psychopata. Mame dom, dieta, psa, clovek si povie co viac ?! Nevadi.. musim sa postavit na nohy, som odhodlana
Ty potrebuješ si obstarať dôkazy, že pije nadmerne, že fetuje, neviem, bola si u lekára, keď ta bil?a rovnako v prípade súdu, to nie je len tak, že on si zmysli, že dieťa chce si vziať, deti obvykle ostávajú s matkou, jedine, ze ona by bola nejaký asociál, bezdomovec, pijanka, a podobne. Teda to by musel on tebe "dokázať". Co myslím, že asi nebude možné. Nedaj sa zastrašiť, jemu ide práve o to, aby si sa poslušne vrátila a, ďalej skákala podľa neho.
Útek! Ide do väčších sračiek. Absolútne to neklape. Má veľké problémy. On rodinu nezvladne. Stačí,keď sa s ním dieťa občas stretne za tvojej prítomnosti. Nemyslíš? Si mladá a nájdeš si časom lepšieho,ak budeš chcieť. 🙂 Nebuď spoluzavislá.
no úžasná partia, fakt, nechce sa mi ani veriť, že túžba po kompletnej rodine je väčšia ako reálny pohľad na danú situáciu
nevieš čo je správne a čo máš robiť a či mu máš veriť. Pozri sa na dieťa. Zameraj sa na neho a nedovoľ, aby vyrastal pri človeku, ktorého sa bude báť.
Začni sa zariadovat... Ak ti chodí rodičov na spoločný účet, takto rýchlo zruš a daj si účet vlastný, ku ktorému sa on nebude vedieť dostať. Predpokladám, že si nebola u lekára, keď ťa bil ... Ale rodina respektíve susedia by ti mohli svedčiť. Pozor, stretávať sa s dieťaťom má nárok .... Kým súd nerozhodne ináč.
by som nedokazala sa milovat s muzom, pre ktoreho som raz kus handry a p*ica...by som sa nedokazala uz na neho ani pozriet. Kde je ucta medzi vami?
Raz som isla na pohotovost, mam papier, avsak len buchnute, nic ine nebolo. A na to mi bolo.povedane, ze to aj on si.moze vymysliet, ze ho tyram. Jedine co mam dokaz, su spravy plne vyhrazok a susedia a moja rodina. Jeho rodina tiez videla aky bol opity a zdrogovany, avsak oni su na jeho strane. Oni v nom chybu a problem nevidia.
Okamzite napis nedokladne opatrenie na zverenie dietata do tvojej vychovy a prispievanie na neho. Druhy krok smer dobry psycholog, potrebujes poriesit svoje stratene sebavedomie a sebauctu. Psychoterapia ti pomoze a casom sa na vsetko budes pozerat inak. A samozrejme k naspät by bol krok spat. Zvaz aj trestne oznamenie.
Jeho rodina je dobre vypatlana.Chori ludia.Prepadla by som sa od hanby za takeho syna.
prosim ta a co to je za rodinu, ked privieraju oci nad jeho excesmi? Je mamickin maznacik? co jeho otec na to? ja tomu nerozumiem.
Rozved sa s nim pokiaľ je ešte čas nie že narobi take dlhý že sa s toho celý život nevyhrabe a nielen on ale aj ty budeš musieť splacať ako jeho žena .Tvoje dieťa nech nevyrasta že otca vydi nadrogovaného to je jedno ake drogy berie tu je to že ich berie to je fakt.Chceš si zničiť život aj dieťatu.Hypotéka sa riešiť dá.A v žiadnom prípade mu dieťa nedavaj šľahne si niečo zaspi a niečo sa nedajbože stane tak budeš na vine ty.A ten slovník ako s 5 cenovej v krčme akým právom ON nádava že si p...a pišeš že si vzdelana prosím odid kým je čas vrať sa pre veci samozrejme nie sama.Fyzický ťa nápada ruky máš fialove a čo na ňom miluješ že je zdrogovaní kriči na teba vulgárnosti.Chceš aby ti tak ubližil na zdravy alebo dieťatu že budeš mať trvale následky taký čo berie drogy nikdy nevieš či mu nerupne v bedni.Ber veci dieťa a chod ak máš kam hypotéka sa riešiť dá.Podaj si na výživné a nedavaj mu dieťa vyhražky si môže strčiť do prdele a čo že pridu policajti čo povedia že dieťa uniesla vlastná mama nech sa nenecha vysmiať a ON dieťa nedostane ked berie drogy ešte bude rád ked vôbec súd dovoli aby sa stretaval ked je drogovo zavysli aby neobišiel na prázdno.A hlavné nenamyšľaj si že ho miluješ iba si taka z neho už zúfala že nevieš odlišiť dobre od zlého.Nikdy sa nezmeni to mi ver to sú iba prazdne sľuby.Fyzický ťa nápada vulgarnosti na dennom poriadku a ty by si sa k nemu chcela vratiť neblazni.Nepokaz si život a ani dieťatu detstvo.Určite si nejakého ešte nájdeš ale nie takého čo by ťa časom stiahol na úplné dno.Z čoho by ste žili ked on nerobi hypotéka na krku a ty na materskej.Ako fungujete ved to musi byť strašné ved aj tie drogy stoja peniaze odkiaľ peniaze berie ked nerobi a žije s tvojej materskej či ako ved to neni ani na splátku hypotéky.Zbav sa ho kým je čas.Predroguje sa nedajbože zomrie bude mať dlhý sú to aj tvoje dlhý ked ste manželia ostava ti len platiť a platiť do umoru.Teraz ešte mate ako pišeš finančné zásoby ale ked sa minu tak čo potom.Mate v banke odklad ale ono to počka iba chviľu a potom čo .Pôjdeš robiť a všetko čo zarobiš pôjde na bývanie, stravu,a čo dalej doma zavysli muž bez roboty na tvojom krku a ešte slovník ako s 5 cenovej v krčme na dedine pre teba ako bonus.Bude vám samim lepšie ako s nim feťakovy súd dieťa nezveri never to ťa iba zastrašuje.A ked sex funguje ako pišeš bože chráň sa aby si neotehotnela z drogovo zavyslim lebo to bude katastrofa. Teraz u teba žiadne dieťa v úvahu nepripada a hnusilo by sa mi isť spať z mužom ktorý má bije, ponižuje, ako teba ,a nádava mi do p.. prepáč ale to ani za nič.Rozved s akým je čas pokiaľ nezačne robiť dlhý potom už bude veľmi neskoro.Nič ho neľubiš iba si nahovaraš ako môžeš ľubiť človeka berie drogy to jedno že iba huli ide o to že sú to už drogy tak sa to začina a neskôr pridu drogy tvrdšie spadne na same dno drogovo zavyslemu jej jedno odkiaľ vezmem peniaze na tu dávku aj keby ťa zabil ale cieľ dosiahne že ti bude kradnuť peniaze, odnašať veci z domu.Medzi tým za tvojim chrbtom narobi mega dlhý o ničom nebudeš vedieť a potom ťa začnu bombardovať rôzni ľudia že im dlhuje a môže to zajsť tak daleko že sa budeš bať o svoj život a život dieťata.Drogy sú peklo svinstvo nie jednu rodinu dostalý do problémov aaž na dno. Určite tu na fore sú mamičky, ženy ktoré si tým peklom prešli take by ti vedeli o tom pisať litaniea zažitky ale take čo ked si nezažila nemôžeš pochopiť . Na vyhražky nereaguj.A pripravuj sa na odchod neľubiš ho to ťa len tak zmanipuloval a zastrašuje ťa úplne ho ignoruj.Ak by bol súd povedala by som na súde o zavyslosti na drogách.Ešte takemu čo drogy berie dieťa nezverili do opatery never straši ťa aby si sa vrátila čo na nom ľubiš že nechodi do roboty, pije, droguje, bije ťa, slovne ťa nápada, úraža ,ponižuje och môj bože spamätaj sa pokiaľ je čas a urob za všetkým hrubu čiaru rozved sa, odsťahuj, niesi prvá a ani posledna čo sa rozvedie a daj dieťatu kľudne detstvo a sebe pokoj na duši lebo on chce s teba urobiť tu najhoršiu a aby on bol najlepši.A jeho matka tiež nepobrala rozum ked rozdavali sa jej neušlo stála posledna ked si povedala že mala si fialove ruky a nepovedala nič svojmu synovi tak to je čo za človeka.Jeho by asi trebalo poriadne zmastiť žeby on mal fialoveéruky privreť mu ich do zveraka a zlomiť aby na teba nešahol a aby si to raz a navždy zapamätal ja by som mu ich rovno zlomila obe aby sa nenažral a nezobral po pysku tu drogu ch...j jeden zasraty pamätaj chlap ktorý zbije ženu u mňa neni chlap ale sviňa.A ešte jedno male upozornenie ako bonus len aby k vám jedného dňa nevtrhlo prepadove komando to by si vydela to rošambo ved skôr či neskôr ho drogy tak stiahnu na dno že skonči bude vo väzeni alebo horšia možnosť voňať fialôčky od spodu.Ty len pekné všetko urob ako ti tu ženy a mamičky radia urobiš dobre skôr než stihne zničiť teba psychický a fyzický a poškodiť ti zdravie skonči to je to manipulátor, hajzel,drogovo zavysli a navyše nevyspitateľný ked mu drbne v bedni môže sa to skončiť zlé až tragický.Nedaj sa a porieš si život sama z dieťatom bez ňeho.Držim veľmi palce napiš potom ako si dopadla.
@dilino dakujem !!!
Zatial sa vyhraza, ze ak do zajtra nedonesiem dieta domov, tak bude riesit veci inak, takze sa bojim, ale verim, ze su to len reci. Uvidime co pride potom z jeho strany.. z mojej len tolko, ze ostavam u rodicov a pre veci pojdem cez tyzden s otcom, sama nie.
presne tak ako uz tu niekto napisal....zila si si vysnivany sen, a to si milovala. Tu predstavu o rodinke, peknom dome a bla bla ....ale s takym manipulatorom to dalej nejde.
By som zavolala jeho fotrovcom, nech si ho spacifikuju. Lebo tu uz prestava cela sranda.Uz dost ignorovali jeho stavy. To je dobre, ze si pojdes po veci s ocom. Vasi musia byt z toho hotovi.
správne moja tak ako pišeš nevracaj sa pre nič len pre veci svoje a malej medzi tým vyrieš hypotéku a nech bude na ulici čo ťa je po ňom predať a peniaze nech vám zvyšné banka vráti. Jeho to stiahne na úplne dno môj brat má švagra dospelý chlap, fešák normálne pracoval na smeny jedneho dňa mu drblo mu v bedni a z ničoho nič začal sa schadzať s takými individuami samozrejme prišiel o dobru robotu a peniaze náhodne sa brat dozvedel že nielen berie ale aj predava drogy ten skoro omdlel. Jedného pekného rána nabehli do bytu kuklači samozrejme sledovali ho dlhšie s kým sa stretava rozbili všetko vzali ho potom pustili.Hoci kedy brat hovori že ked si dá viacej drogy spi aj tri dni v kuse že sa musia isť naňho pozrerať aj v noci či nezomrel a neprestal dýchať bratova žena s toho úplne chorá je to jej brat úplne s prepáčenim zosraty, zoštaty,ved tri dni ked spi ani neje ani nepije nič len spi. Vyzera ako troska chodi ako zombie už ho aj kadejaka banda zbila okradla a nedá si povedať.Toto hadám nechceš aby tvoje dieťa vydelo ten hnus môj brat deti nemajú ale strach vždy že kedy im pridu vykopnuť dvere to sa už opakovalo niekoľko krát. A bratov švagor ten má na saláme ved nestálo sa nič ako povedal bratovi tak že čo sa vzrušuje že to že tam prišli kuklači je normálne ved že to kto predava drogy že to je bežné toto že chodia na navštevu kukláči to ti hádam netreba a pekné na súde povedz a žiadne take malú mu nenos ani nech ťa nenapádne.Nech je tam kde je s tvojimi rodičmi a ty s otcom chod ak ťa bude ohrozovať a tvoho otca zavolať policiu a všetko im povedať že čo je to za človeka.Napiš ked pôjdeš pre veci ako si dopadla drž sa si silná dáš to a zvladneš ved máš podporu rodičov a to je veľmi dôležite.Držim veľmi siln🙏održ sa.
hej a ako inak bude riešiť veci či chce dva po papuli neboj skonči skôr či neskôr v base to mi ver.
Urcite si jeho vystupy natoc, aspon pre rodinu aby videli ako sa sprava. Jeho rodina je rada ze sa ho zbavila, ked si si ho ty povesila na krk. Preto mu asi davaju peniaze, aby mali od neho pokoj a nechcu o nicom vediet.
@liliana363 toto napadlo aj mňa vedia aký je tak radšej mu dajú peniaze aby od ňeho bol pokoj.
@perdulka7 veru iba kvoli predstave....mozno trochu, aj kvoli "ved co by ludia nato povedali"....ale dufam, ze to nie je autorkin pripad
Len si neurobte ďalšie bábo... to by asi nebolo najlepšie...
Vieš čo, po dlhej dobe čo tu čítam príspevky si PRVÁ čo si fakt myslím, že odídeš, rozvedies sa a bude Ti s dieťatkom dobre! Veľmi Ti držím palce a kľudne sem priebežne napíš ako postupujes. Verím, že Tvoje odhodlanie zlepšiť si život pomôže viac ženám. Ďakujem, že si aká si. Ty to proste dáš! A mňa intuícia neklame 😉
Normálne mu slušne odpíš, že ostávate na návšteve u mamy.
Sprav ústretový krok (akože prejav dobrej vôle) - môže prísť na kávu - triezvy a kľudný.
Toto je čisto iba pre to, aby si mala krytie, že mu nebrániš v styku s dieťaťom.
Nech sú pri tom aj tvoji rodičia.

Ďakujem 🙂