icon

Kde je chyba?

26. jún 2020

Ahojte.. prisla som, aby ste ma ,,prefackali", dohovorili, pripadne dali svoj nazor, skusenost.
Mam pocit, ze uz mi hrabe a neviem kde je problem.
Mam 30, som vydata, mame hypoteku - rodinny dom, male dieta ( rok a pol ).
Problemy zacali skoro, prehliadala som ich.
Este pred svadbou sa muz opil a cele noci sme sa hadali, nadaval mi, vyhrazal sa. Rano si nic nepamatal, prosil o odpustenie a ja som odpustila. Po svadbe vsak zacalo vsetko naberat na obratkach. Zistila som, ze muz berie lahke drogy - travu. Najprv to bolo raz do tyzdna. Namietala som, prosila som, ak nemal toto, tak sa ozral tak, ze sme sa crle noci hadali, trieskal dverami, robil mi zle. Boli aj fyzicke ytoky. Potom zase to iste, prepac a nebudem atd. Postupne slubil, ze prestane pit, ale zacal hulit viac a viac. Zacalo mu z toho prepinat. Nemal nad sebou kontroku a napriek tomu, ze skuboval ze prestane, neveddel. Navstevovala som psychologa, dieta rastlo a ja som bola na vsetko sama. S casom prisiel o pracu. Este som zabudla spomenut, ze ked pracoval, chodil domov nervozny lebo zapchy, sef ho nasral, vsetko bolo zle zle zle a jeho nezaujimalo ako sme sa my mali. Len hulakal, zazeral, neprijemny bol, dieta si ani nevsimal. Mala som upratane, avsak vydrzalo chvilu, oblecenie spinave vsade, naradie vsade, obaly od jedla vsade, proste vsetko co som po nom neurobila, tak ani prstom nepohol. Dietatu sa nevenoval, max mu zapol rozpravky a dal na neho pozor kym rychlo nieco spracem. Prisiel o pracu. O novu zaujem nemal. Zacal brat to svinstvo 5x denne, ked to nemal nasledoval abstak. Krical, nervozny bol, proste cele zle.
Za kazdu hlupost ma vinil. Ze som sa zle na neho pozrela, ze som nenavarila to, na co mal chut, ze jeho oblubene tricko co mal vcera na sebe nie je cerstvo oprate.
A potom mi dosla trpezlivost. Hucal po mne uplne nezmyselne, dieta sa na vsetko pozeralo, hadzal veci o zem.
Odisla som.. k rodicom..
Strasne chcem mat fungujucu rodinu, strasne tuzim po tom o co som sa snazila, ale asi som jedina kto o to ziada. V ociach mojho muza som asi len sluzka, upratovacka, pica a chudera.
Pritom mame pekne chvile, ked zatvaram pred vsetkym oci a robim co on chce, tak je to fajn chlap, ktory ma aj pohladi, aj intimny zivot funguje. Avsak, akonahle nema svoju davku, a je nieco inak ako chcel on, tak som pica ktora ma posluchat.
Hladala som pomoc u jeho rodiny, avsak neuspesne. Urobili debila zo mna. Vraj mi hrabe na materskej. Co nie je pravda, pretoze mam naozaj co robit a stretavam sa aj s kamaratkami, rodinou.
Som hlupa, a mam byt ticho ? Alebo som hlupa, ze to zaslo az sem - drogy, urazky, nadavky ?!
Nikto nie je dokonaly, ani ja nie, chyb mame vsetci ajajaj, len ja uz fakt neviem co je spravne a co nie.
Chlap, ktory cele dni sedi pred telkou a uziva drogy?! asi som si odpovedala na otazku...
Len preco ho do prdele stale mam rada ?!

Dakujem vam za kazdu vasu radu...

Strana
z3
autor
26. jún 2020

@sashka22 rozplakala si ma.. dakujem za povzbudive slova a za podporu !

nelinka888
26. jún 2020

Držím ti palce aby si zvládla odísť, nie je to príjemné takto žiť a myslím si, že to nie je život:/

veronickaant
26. jún 2020

Kto nežil so závislým človekom, nepochopí... Ja tu skúsenosť mam, skus si niečo naštudovať o spoluzavislosti(to je dôvod, prečo to nechceš /nevieš ukončiť).... Keď budeš chcieť, napíš mi, pošlem ti knihu... Ja ju už našťastie nepotrebujem😊

kitycat
26. jún 2020

Fascinuje ma co všetko žena dokáže dopustiť sama na sebe len aby nebola sama a mala vzťah... Aspoň naoko...

sticker
sparkling
26. jún 2020

Autorka, Skus mi napisat ip. Poslem ti, kde, co a ako vybavis.

sparkling
26. jún 2020

Pre veci chod s policiou. Co zacne do zajtra konat inak? Zajtra je sobota, ani sudy, ani socialka nepracuju. Jedine vo moze je zavolat policiu. A pokial nemate sudom upravene rodicovske prava a povinnosti, tak ti policia nemoze nic. Si na materskej, dieta ma menej sko 3 roky, takze nemyslim, ze ti ho vezmu. Takze klud. Dpravy si odkkadaj. Rob si print screeny a niekomu to posielaj, u koho to budes mat schovane - mne tak ex zmazal celu pamat v telefone, len netusil, ze takto robim zalohy

osky
26. jún 2020

Dieta ti oficialne nemozw vziat,jedine tak uniest...
To by si ale dost zavaril...neverim ze je az taky zfetovany aby si to neuvedomoval.
Neboj sa.
Daj vediet vsetkym,ktorim doverujes,co sa momentalne deje.
Priprav sa na boj,ale neboj sa.
Mysli na seba alw hlavne na dieta-toto nie je nirmalna rodina,toto nie je zdrave prostredie pre dieta ani pre teba.
Pamätam si nie je to tak davno,kde ma skoro zlincovali zastankyne "travy"-vraj nie je skodliva,vraj nic nerobi....jasne.
Tu mame dokaz,aka uplne bezpecna vec to je...o nic nejde.
To ze ti nadava,napada ta,vyhraza sa ti....to je z toho.je pod vplyvom drog,nevie ani co hovori...
To vsak nie je ospravedlnenie.
Je nebezpecny,nevypocitatelny.
Ja by so s nim nebola ani za nic.
A ak sa bojis,treba upozornit aj policiu,ci obecny urad...proste nech mas daku ochranu,istotu zadnych dvierok.
Plus pories na nejaku doby azylovy dom-tam vas nenajde a ak by aj,nedostane sa k vam.

lindusss2016
26. jún 2020

Ahoj, napis mi ip, ak chces, mam ti k tomu co povedat...

jeltica
27. jún 2020

@kitycat Tiez mam kamosku, ktora iste obdobie bola v takejto situacii a myslela si dlho ze je to normalne, ze jej vztah je ok, ze takto to chodi v kazdej druhej rodine trvalo mi celkom dlho kym som ju vyviedla z omylu

jaass
29. jún 2020

Ako si spominala vyššie, že si padla na same dno. Neber to tak. Možno sa cítiš slabá a máš všetkého dosť ale máš malé dieťa. Musí to byť tvoj motor. Buď rada, že si mala kam ísť. Ja by som sa s ním čo najskôr rozviedla a snaž sa mu vyhýbať.

cacianka
4. okt 2020

Dufam ze uz je lepšie

Strana
z3