Kde je manželská poradňa v Bratislave?

maalpelu
17. okt 2013

Hľadám serióznu manžeslkú podarňu v BA, v ktorej majú za záujem naozaj pomôcť riešiť problémy manželov a nie len zdržiavať čas, aby čo najviac zarobili? Našla som na nete len jednu a aj to plne platenú. Samozrejme rozumiem, že takéto služby a tady nie sú zadarmo. Vedeli by ste mi niekto poradiť?
Ďakujem

kazunomiya
17. okt 2013

Zadarmo je pri ÚPSVaR, v Bratislave na Vazovovej ul. (viac sa dá nájsť na stránke ÚPSVaR-u)
A poznám jedného dobrého manželského poradcu, ten je ale súkromník - Ivan Valkovič. Pôsobí v budove Luxoru na Štúrovej, ale ten zrejme služby neposkytuje zadarmo.

abab
17. okt 2013

Ja som kedysi tiez hladala, ale nenasla, takze neporadim. Mne bol pan Valkovic tiez doporuceny, ale zial nepomohol mi vobec, skor sa moja situacia este viac zhorsila po par navstevach u neho a uz nemam doveru v dalsiu pomoc obdobneho typu .

digysa
17. okt 2013

@maalpelu Nechcem ti brat iluzie. NA tvoju otazku odpoved nepoznam, ale chcem Ti dopredu povedat, ze manzelska poradna, psycholog a pod nie je "kratkodoba cesta". Ak si myslis, ze vyriesis problem v kratkej dobe, tak tam ani nechod....to sa neoplati. Dolezite je, aby si si uvedomila, ze niekedy to trva aj rok......... Mam kamaratku, ktora chodila do manzelskej poradne viac ako 2 roky (sice iba 1-2 krat do mesiaca). Bud trpezliva a bolo by dobre, keby ste chodili spolu.

margarita
17. okt 2013

@maalpelu
nasla som toto:
http://www.obcianskaporadna.sk/?page=rodinna-a-...
netusim, co to je, ale pisu, ze bezplatne 😀

kedysi take poradne boli v kazdom meste a aj okrese Ba, ale par rokov po revolucii ich porusili, viem o tom lebo moj tata 20 rokov v jednej takej pracoval 😉