icon

Kde môžem stretnúť slušných dobrých chlapcov?

10. jún 2021

Možno trošku nezvyčajná otázka, ale mám kus problém stretnúť takých tých slušných dobrých chalanov. Kde takí chodia? Vek tak 20-25.

jana_eyre_2
10. jún 2021

Môj muž bol predtým môj kamarát.. keď sme mali ja 16 a on 18 chodievali sme spolu na pivo.. občas si zahulil aj on, občas sa aj opil.. ale vždy to bol dobrý a spravny chalan.. keď som mala 21 a on 23 tak ma po dlhšom nevideni pozval na rande.. odvtedy sme spolu a on nepije ani nedroguje, je pracant, výborný manžel už dosť dlho..

tým chcem povedať, že ani tí čo sa opijú a zhulia nemusia byť nutne zlí chalani.. ide o to ako sa k tebe chovajú, ako tá počúvajú, rešpektujú..

Ak ale takého okolo seba nemáš, tak to nemáš ani dobrých kamarátov..

Byť teraz mladá čo hľadá priateľa, tak hľadám napríklad v nejakom turistickom kruhu, mužov čo majú radi prírodu, vyznajú sa v nej, alebo v kruhoch čo sú tebe blízke.. čiže ak máš nejaké hobby, tak udržovať kontakty tam.. nie je nič lepšie ako mať partnera čo má rovnaké záujmy..

any_soj
10. jún 2021

Hovorím, že ja by som tam hľadala 🙂 dobrovoľníctvo, ktoré odporúčam, s tým ale nemá nič 🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
tncka
10. jún 2021

Vyzeralo to tak isto aj pred 15timi rokmi,nasli sa aj zhulenci aj opilci aj oboje naraz🤣 ale tych slusnejsich bolo podla mna viac. Ked som mala okolo 20 +-,necakala som kto co pozve mna,brala som iniciativu do svojich ruk. Vdaka tomu bol velky vyber. Necakala som kto ma pozve,pozyvala som ja🤣🙈 a to vtedy nebolo take lahke ako dnes ,nebol FB,Viber atd.S odstupom casu to povazujem samozrejme za hlupe a "lahke",ale malo to svoj efekt a mam chlapa za ktoreho dam zivot kedykolvek✌😍

marcellka32
10. jún 2021

Väčšina chalanov sedí doma na zadku pri pc, ale veľa chalanov má záujmy vonku, šport, k jazeru, na kúpalisko, ...

evkamotka
10. jún 2021

Slusni chlapci v tomto veku chodievaju na vysokoskolske stretka k salezianom a z vlastnej skusenosti potvrdzujem, ze je tam vela a slusnych chalanov a ze sa tam takto mladi ludia cez stretka davaju dokopy. Chodia potom spolu ako partia aj na slusne chaty a vylety (clastna skúsenosť)

tessa04
10. jún 2021

Pri tvojej otázke mi napadol kostol 😀 máš 20 rokov, to je krásny vek, užívaj si život, cestuj, venuj sa sama sebe a tomu, čo ťa baví.. neboj, ten pravý ti do cesty príde. Mne prišiel, keď som mala 24rokov. Zoznámili sme sa vo vlaku..A nič mi neušlo, aj keby to bolo neskôr 🙂)

martinq54
Odpoveď bola odstránená
deti95060810
10. jún 2021

jedného takého mám doma...😉
končí VŠ, a cestuje vlakom....

kiwi3
10. jún 2021

ked ti mam poradit, tak v 20-tke este fakt neries, kde takeho stretnes. radsej sa venuj sebe... vtedy ho najdes, ani nebudes vediet ako. viem o com hovorim, tlacit na pilu sa nevyplaca. cim menej riesis, tym lepsie. ale treba to mysliet fakt uprimne.

h2
10. jún 2021

Ako tak čítam, tuším som o veľa prišla, keď som v mladosti necestovávala vlakom. 😀

petronelka47
10. jún 2021

No máš 20 ,tebe už ušiel vlak 🤦‍♀️

felicita027
10. jún 2021

v práci, v škole... Všetko závisí od spoločnosti v ktorej sa nachádzaš inak sa budú ľudia správať v baroch, inak v posilke alebo vo všeobecnosti ľudia, ktorí aktívne športujú, inak tí čo študujú medicínu/právo, inak ľudia, ktorí majú vychodenú povinnú školskú dochádzku, inak bude vyzerať kolektív smetiarov inak kolektív chirurgov. (naschvál som dala takto diametrálne rozličné príklady). Ja so slušnými ľuďmi som nemala nikdy problém na základke a strednej sme boli dosť divoká partia ale potom na VŠ spolužiaci ma krotili a ukázali mi ako sa správať na svoj vek 😂 Takže stručne chceš nájsť slušných ľudí a nevieš ich nájsť v okolí? Zmeň spoločnosť.

veve889
10. jún 2021

chod "nakupovat" do stavebnin 🙂 napr. OBI a podobne. Ja som sa sice s mojim zoznamila v praci ale od vtedy co sme zacali stavat dom som v stavebninach casto a chalanov tam stretavam neurekom..

marcellka32
10. jún 2021

@veve889 a tí chlapi v stavebninach podla mňa stavajú dom pre svoju rodinu, alebo s partnerkou už...ale nemusí to tak byť

elenita
10. jún 2021

Ja som mojho slusneho a dobreho manzela spoznala na kurze tanca ❤

jaja20
10. jún 2021

Ak máš v blízkosti nejaký útulok alebo karanténnu stanicu, skús ísť tam venčiť psíkov alebo inak pomáhať. Chlapci, ktorí majú radi zvieratká, budú mať určite dobré ❤️

lintu
10. jún 2021

Co je dobre a slusne pre jedneho, nemusi byt dobre a slusne pre druheho. Mozno si len narocna. Hladas nejaky svoj vysnivany ideal, ktory ani neexistuje. Ak sa ti na chalanovi nieco znepaci, hned ho odpises. Nehovorim samozrejme, ze sa treba zapodievat grazlami ci fetakmi, ale.... Napr. vztah s krestanom vobec nemusi byt zly, pokym ste obaja schopni tolerovat aj nieco ine ako to svoje. Rovnako podivin pocuvajuci cudnu hudbu moze mat aj kopec inych kvalit prevysujucich negativne stranky. Niekedy treba dat tomu cas a ludi lepsie spoznat. Maloco je idealne hned od zaciatku.
Ako pisu baby, nesustred sa len na hladanie niekoho. Zvolni a zacni viac pracovat na svojej osobe. Dobrych a slusnych ludi mozes stretnut hocikde.

janickacrazy
10. jún 2021

@lintu no len máloktorý kresťan chce dievča, ktoré je ateistka alebo iného vyznania, takže tam by som určite nehľadala, i keď môj muž tiež chodí do kostola, ale zase nikdy nebol až taký kresťan, žeby chodil na tie ich stretávky

siska53
10. jún 2021

Ono ako tu podaktore pisali, nehladat.. ono si ta to vsetko najde. Hlavne to nesilit.

A chalani, co vela piju a prip.fajcia aj travu, toho bolo aj za mojich cias.
A aj na diske sa ale vedel najst slusny, chodila som s takym, aj na nete sa dalo nadabit.. s jednym takym z netu mam 2 deti 🙂.

Nemas kamosky, partiu, s ktorou chodis na chaty? Tam som si sice ja frajera nenasla, ale v nasej partii, ano, kde sa aj pilo a dost, sa nasli aj pariky, jeden sa dokonca zobrali a maju deti 🙂.

Mam kamosku, ktora bola nestasna, ze na diske nic. Nakoniec si nasla manzela v zamestani. Nemala sice 20, ale asi uz skoro 30, ale stretla. O nic neprisla. Ma strasne fajn muza!

Je x moznosti, ako sa zoznamit, ci je to net, ci skutocny svet!
V tvojom veku by som si este obavy nerobila.
Horsie to vidim.v mojom, keby som si chca.hladat, tam to uz vidim skor ako zabite..

Teba si laska najde, neboj. Skor ci neskor!

nafka0483
10. jún 2021

Myslim si, ze radit krestanov, salezianov a podobne mladeznicke "spolky" a aktivity , ktore sa spajaju s nabozenstvom je trosku od veci. Ak by autorka bola tak veriaca a tahalo ju to tymto smerom, tak si myslim, ze by sa do takej spolocnosti uz dostala.

A pise, ze krestanka nie je, tam sa stretavaju vacsinou taki naozaj silne veriaci a praktizujuci, cize asi by si nemuseli sadnut v niektorych dolezitych hodnotach alebo nazoroch.

hopsadobrandejsa
10. jún 2021

Stretnut sa vzdy da, ale poslednu dobu si vsimam, ze vela ludi z mojho okolia to nejak neriesi.

Kamos ktory sice uz rodinu ma tvrdi, ze ak by bol v sucasnosti slobodny, vztahy by uz zrejme neriesil a ostal by slobodnym mladencom.

Ak porovnam generaciu mojich rodicov a sucasne generacie, randi sa relativne malo a hlavne dlhodobych, uspesnych vztahov je coraz menej.

Tazko povedat co to ma za nasledok. Ja mozem hovorit len zo svojich skusenosti, ale v mojom okoli je extremne vela slovodnych nehovoriac o tych ktorych ani nepoznam.

Si mlada, nemas preco zufat 😉

lintu
10. jún 2021

@janickacrazy áno, ale ja autorku predsa neposielam loviť na takéto miesta. Ja ju neposielam priam nikam loviť. Píšem len, aby nezatvorila dvere hneď pred každým, o kom sa dozvie, že je kresťan, lebo aj medzi nimi to býva rôzne. Príklad máš doma. Ste iní, no i tak ste spolu 🙂

pripnem sem aj teba @nafka0483.... nečítala som celú diskusiu, ale asi si nepriamo reagovala na mňa

janickacrazy
10. jún 2021

@lintu jasné, chápem, len poznám strašne veľa nábožensky založených ľudí, čo absolútne odmietajú tých "iných", my sme fakt taká výnimka s mužom, ale svokra mi doteraz omiela, žeby sme mali mať svadbu v kostole 😂

karolinakr
11. jún 2021

Na tancovačke alebo v susedstve a škole

evkamotka
11. jún 2021

@janickacrazy nie ste vynimka. Kamoska co chodila na stretka a duchovne obnovy si vzala ateistu, maju spolu 2 deti a normalne ziju. Rovnako moj kamarat je zas veriaci, praktizujuci, nasiel si neveriacu, uz maju aj dieta. Mam takych ludi bezne v okoli a na stretka casto chodili chalani ocividne preto, ze je tam vela dievcat nie preto, ze su svate kolena. Boli sice katolici ale nie nejaki prudki

janickacrazy
11. jún 2021

@evkamotka No v mojom širokom okolí sme vynimka. 😉

stevvvka
11. jún 2021

Ja ti poradím niečo iné - keď aj nájdeš vhodného partnera, s ktorým si budete rozumieť, môže sa stať, že po čase si nebudete až tak vyhovovať. Aj ten, ktorý je zo začiatku vhodný chlap sa môže neskôr ukázať ako sebec, alkoholik, zaletnik.

Nestavaj svoje šťastie na vzťahu a na partnerovi. Nečakaj, že keď budeš vo vzťahu, budeš POTOM šťastná. Samozrejme, že byt vo vzťahu ma svoje výhody. Ale za meraj sa teraz na výhody toho, byt single. Môžeš ísť kam chceš, kedy chceš, nemáš deti, nemáš záväzky.

Hľadaj "samu seba" - otrepané, viem. Ale zisti, čo teba najviac baví, venuj sa sebe, chod na kurz tanca, čokoľvek. Nezameriavaj sa na to, čo čakáš ty od partnera, aké predstavy naňho máš, zisti, čo ty môžeš ponúknuť partnerovi. Keď si trebárs uvedomíš, že nemáš vzťah k zvieratám, tak minimálne vylúčis tých kandidátov, ktorí chcú raz bývať v dome a gazdovat.

Väčšina žien zažila, že ten pravý sa objavil, keď prestali hľadať. Možno je to tým, že chlapi radi dobývajú, a tak nejak vycitia, že žena je "na love" a strácajú záujem... Neviem, prečo to tak funguje..

Na skrátenie času si môžeš čítať knihy o vzťahoch, psychologické, o rodine, ja keby som vedela pred svadbou to, čo som sa dočítala o chlapoch a ich psychike, ľahšie by sa mi fungovalo. Minimálne mi to otvorilo oči a rozumiem dynamike vzťahov aj s mamou, otcom..
Taky malý tip ti dam:

https://www.youtube.com/watch?v=Dz9wDW7mRio
evkamotka
11. jún 2021

Tak zacni robit orientacny beh, tam chodi fakt vela chalanov

hefo
11. jún 2021

@evkamotka Ešte lepšie je venovať sa programovaniu 😉 ale asi nijaká žena by to nevydržala len kvôli hľadaniu muža, to by vyzerala veľmi divne...