Kde si mám nájsť chlapa v tejto dobe?
Baby som zúfalá, kde mám najst chlapa v tejto dobe keď sa nikde poriadne nedá ísť? Tinder a podobne zoznamky veľmi neobľubujem ale keď nič tak možno skúsim aspoň to. Alebo kde ste našli vy svoju polovičku v tejto dobe covidovej? Ďakujem za odpovede
@vilma7 no tam isto bude nejaký háčik...
@marseillefan nieje, je tichej povahy, introvert, zas mám kopec známych, čo sú v tejto dobe sami. Žiaľ...sama som bola roky sama, nakoniec som spoznala cez Badoo, ale mnohým kamoškam unikajú roky, deti už asi ani nebudú môcť mať , atď. Taká je žiaľ doba.
@vilma7 prečo ho teda nedáš dokopy s nejakou s tým kamošiek, čo im utekajú roky?
Ja som si nasla na badoo, teda, skor on si nasiel mna 🙂 a pritom sa mi nepacil na fotke a sportoval (ja som drevo) :D ale tak ma zaujal tym, co pisal, ze po 2 tyzdnoch sme sa stretli, a uz spolu volame/stretavame sa/travime cas sami aj s priatelmi 10 mesiacov a coskoro sa k nemu stahujem - cca 400 km dalej ako som :D Nam korona pomohla - zacal robit cisto z domu (ja ciastocne tiez), takze chodieva kludne na tyzden dva ku mne, alebo obcas ja na tyzden ci vikend k nemu.
Na zoznamke.
@marseillefan žijú vo Švajčiarsku, on na Slovensku.
my sme sa s mojim tiez spoznali na Badoo 🙂 a to som tiez nebola ani nejako nie som zoznamkovy typ... bola som tam tri krat, vzdy som to po tyzdni vzdala a aj ten posledny som bola v stadiu ze “dnes sa zrusim” a napisal mi... a tak sme si pisali... po dvoch mesiacoch sa stretli, po necelych troch kupili letenky na dovolenku - prva spolocna, s prakticky este “cudzim” clovekom, na Vianoce, 5000 km od domova a rodiny... no a klaplo to 🙂 sme spolu 2,5 roka...
@robin30 Tak, to si uz musi poriesit sam. Myslim, ze sa nestrati, je dobra partia,... ak teda nebude prilis spekulovat. Pointa bola, ze chlapovi je podobne tazko najst normalnu, rozumnu a primeranu vekom, (idealne 4-5 rokov mladsiu). Reakcie si uz pocula, ked chce babu, ze si rano daju ranajky, sadnu na terasu, daju kavu, nieco spravia okolo domu, nasadia nieco do zahrady. ... Ze ona nebude robit nikomu sluzku.
Pockaj na celoplosne testovanie, v tom rade sa mozno nejaky fajny najde 😁
@robin30 Keby si napisala,ze hlada samostatnu zenu,ktora sa vie postarat nielen o seba,ale aj prilozit ruku k dielu v domacnosti,dostala by si mozno ine reakcie.Takto to fakt vyzera,ze brat hlada zavislu domacu putku,co ho bude ako zakliata princezna vyzerat s teplou vecerou.Pravidelne dlhe odlucenia nerobia vztahu dobre,ako hovori jeden kamarat byvaly kamionista:Radsej budem chodit na SADke,ale budem kazdy den doma s rodinou.
@robin30 ale ani ja by som nechcela takého, ktorý hľadá niekoho ku hrncom. darmo, že "variť vie aj on" keď na to chce/hľadá mňa.... a že sa vie postarať o syna (čo tu furt verklíkuješ) by hádam mala byť samozrejmosť a nie nejaká baliaca výsada 🙄
ako už bolo napísané..... taký skvelý chlap a stále sám, čím to bude hmmmm 😎
@robin30 ale ty si ho fakt opísala ako keby hľadal ženu iba na robotu. Ty ho aj tak opisujres, že veď on tvrdo maká v zahraničí, tak žena nech čuši a maká. Lepšie by to vyznelo, keby si ho opísala, že by bol rád, keby spoločne priložili ruku k dielu a spoločne vybudovali dom,kde budú spolu žiť...
Ale z tvojich komentárov to vychádza tak, že on v zahraničí, ona maká okolo "jeho" domu a potom sa môže stať, že ju odkopne.
@robin30 ja si ťa zastanem, mne to prišlo normálne tak napísané, pochopila som, že hľadá normálnu babu, ktorá je v domácnosti sebestačná, veď každá jedna sa staráme o domácnosť, o dvor, či záhradku, a preto nie sme slúžky, veď som doma, tak asi nebudem čakať zo všetkým na muža.a keď ho ľúbim, tak predsa to robím pre neho, lebo ho ľúbim, nie preto, že ja musím, lebo som jeho slúžka. tiež, keď v debate povieš, že hľadáš chlapa, ktorý vie zarobit a tie peniaze donesie domov, tak predsa tiež nie si hned zlatokopka. A už vidím, ako sa bijete o chlapa, ktorý napíše, že chodím do roboty, ale vo voľnom čase sedím za Pc, lebo hľadám, či mi nepadne do oka nejaká, čo by bola aspoň málinko ochotná uvariť a dať oprať 😁

Mám slobodného, bezdetného švagra, 47 r., Žije v BB.