icon

Kde si mám nájsť chlapa v tejto dobe?

19. nov 2020

Baby som zúfalá, kde mám najst chlapa v tejto dobe keď sa nikde poriadne nedá ísť? Tinder a podobne zoznamky veľmi neobľubujem ale keď nič tak možno skúsim aspoň to. Alebo kde ste našli vy svoju polovičku v tejto dobe covidovej? Ďakujem za odpovede

Strana
z3
veverickav
20. nov 2020

Kľudne mi napis 🙂 švagor slobodny si kladie podobnú otazku...

robin30
20. nov 2020

@zontik idem ti napisat ip

janickacrazy
20. nov 2020

@robin30 dajte vedieť ako to dopadne

hopsadobrandejsa
20. nov 2020

Tu je skor problem ktory uz bol v diskusii spomenuty a to konkretne, ze ak je taky dobry a stale sam, zrejme s nim nebude nieco v poriadku.

Je velmi vela dovodov preco su ludia slobodni. Bud sa zameriavaju na karieru, svoje konicky, travia cas s kamaratmi, su hanblivi alebo introverti, nevyhladavaju hlucne kluby, trebars nevedia velmi dobre flirtovat, su opatrni kvoli predoslym sklamaniam atd.

"Nieco s nim/ s nou asi bude" je jednoducho novodoba vyhovorka preco toho cloveka odpisat zo zoznamu potencionalnych partnerov. Tak ako si niekto povie, ze ten je prilis vysoky, prilis maly, prilis vtipny, nezodpovedny atd. tak toto je naozaj len dalsia vyhovorka do zoznamu.

Moze s nim nieco byt a aj nemusi, to nikdy nezistis ak toho cloveka nespoznas. Touto logikou sa da povedat, ze aj so mnou je nieco v neporiadku len preto, ze som momentalne slobodny, ale ja sam seba za vadneho nepovazujem cize pre mna je to len skatulkovanie zo strany ludi ktori ma nepoznaju a nevidim to ako dovod ktory by ma mal vytacat alebo trapit.

Pravda je, ze ludia dnes maju prilis velke naroky jeden na druheho. Preto maju problem niekoho najst a ak ho najdu, zistia, ze je s nim nieco " v neporiadku". Ludia sami sebe strielaju gulky do kolien.

Tak ako stary ujco poznam kopec skvelych chlapov ktori su slobodni a nie je s nim nic zasadne v neporiadku az na nejake maniere ktore ma proste kazdy chlap ci zena. Treba si hladat cloveka na ktorom vidite viac pozitivneho nez negativneho a nie hladat akysi ideal.

Autorke prajem vela stastia v hladani 🙂

sante81
20. nov 2020

Čo mi je súdené, si ma nájde 🤭 som sama už pár rokov, sebestačná, spokojná a ,, normálny,, muž neprichádza, cielene nehľadam, je veľa single ľudí, s nejakou minulostou, sklamaním, možno sme opatrní, a radšej sama ako byť vo vzťahu s niekým iba Z pocitu osamelosti

Strana
z3