Kde si nájdem chlapa na vzťah?

nattallia
12. júl 2017

Neviem co dalej , po rozchode s priatelom mi mama dava za vinu, ze si neviem udrzat chlapa , pritom ziadneho ktoreho som mala nemala rada . Bola som posledny tyzden na diskotekach , v baroch pomaly ziaden chlap nechce vztah len si uzivat , ponuky na kamaratstvo s vyhodami je ale nic viac . Neviem co mam robit neviem kde mam hladat . Je mi blbo , asi sa potrebujem vyrozpravat ja uz neviem .

sissy27
12. júl 2017

@nattallia nuž, na diskotékach a po baroch si hľadať vážnu známosť to je asi ako na púšti hľadať ľadovec...iste, náhoda je blbec, stať sa môže, ale cielene by som tam nehľadala... a teda to akože týždeň si strávila v zábavných podnikoch a oslovovala náhodných mužov, či by s tebou nechceli mať vážny vzťah?
Ale neboj, tých 6 týždňov ubehne ako voda, potom späť do školy a budeš mať iné starosti 😀

liushkaaa
12. júl 2017

Ja už toto nechápem... Vy ste fakt niektoré ako nesvojprávne. Stále niekoho hľadáte, hneď po rozchode, hľadáte silou mocou. Veď keď neviete ani chvíľu vydržať len samé so sebou, ako má s vami vydržať niekto iný? Si uprac najprv v sebe, vo svojej hlave a živote a možno ani nebudeš musieť nikoho hľadať. My to pripadá ako keby ľudia hľadali partnerov ako huby v lese.

kvetinka75
12. júl 2017

@liushkaaa tiež nepochopím, prečo to nenechajú tak a nezačnú si užívať život, venovať sa nejakým koníčkom a chodiť do spoločnosti, normálne sa baviť a nie stále byť v strehu či a kedy niekoho spoznám. Keď to má prísť tak to príde. Neviem koľko má zakladateľka rokov ale chcelo by to zamerať svoj záujem trošku aj iným smerom a nie že rýchlo si niekoho nájsť. Ako sa hovorí, rýchlo príde, rýchlo odíde.

liushkaaa
12. júl 2017

Taktiež nechápem ako si bola v bare, boli tam nejakí chlapi a ty s nimi hovoríš, že chceš vzťah či čo? Len tak? Tak sorry, ale tiež by som si myslela, že si zúfalá a preskočilo ti. Či ako si to predstavuješ, že chlap v bare ti povie, že ok, poď budeme mať spolu vzťah? 😀 možno by nebolo na škodu zamyslieť sa nad svojím správaním a vystupovaním, lebo niektoré ani veľmi pekné ženy nedostávajú stále len ponuky na sex alebo vzťah s výhodami. Väčšina si k tebe dovolí len to, čo dovolíš ty.
@kvetinka75 Súhlasím, pre niekoho je jediným zmyslom byť stále na niekom nalepená, a keď sa niečo stane, tak nevie, kde je sever a čo si počať so životom.

michal3691
12. júl 2017

@nattallia A co som ti hovoril a nepocuvas ... Predstava tvojej matky je len vydat sa namnozit sa a o tom je zivot , mozno v 1975 ale nie teraz , teraz sa ludia bavia , ukaz jej demograficke krivky aby pochopila, ze teraz nieje jediny zmysel ludi rozmnozit sa . Ale o tom sa sme sa uz bavili tisice krat aj s tvojou matkou ktora sa tvarila jak citron v kyseline ked som jej to hovoril . Stary ludia maju svoj sposob zitia , zi svoj zivot nie to co chce matka .Zmysel zivota nieje zavdacit sa rodicom . Vyhodi ta z domu ? No a co ? Nevies prezit sama ?

0silvia0
12. júl 2017

@nattallia aký je tvoj ctený vek? A prečo silíš udržanie chlapa pri sebe? Ak ti niekto vyhovuje, bude to ten pravý, tak bude pri tebe dobrovoľne a nemusíš snovať žiadne taktiky na udržanie si chlapa. A potrebuješ nutne chlapa teraz a hneď a zaraz? Status "mám frajera" je lepší ako "som single"? Teraz si sa s niekým rozišla, tak si daj pohov a nelov dalšiu obeť

rucka77
12. júl 2017

Najlepšie urobíš ak nebudeš dávať na rady mami lebo ona evidentne nevie čo by chcela od radosti a hlavne na to nesmieš tak tlačiť. Keď budeš chodiť po baroch a diskotékach len za tým účelom, že si potrebuješ nájsť chlapa tak žiadneho nenájdeš. Čo keď máš byť teraz chvíľu sama? Nechýba ti nejaký čas pre seba. Užívaj si to, že si slobodná a v pravej chvíli príde aj pravý chlap 🙂

dai
12. júl 2017

@nattallia to si sa predchvilou rozisla a uz hladas dalsieho chlapa? kolko mas rokov? naco ti je? nauc sa zit sama so sebou, odid od matky, zariad si zivot a neboj , potom ten spravny pride... aj ked pochybujem ze na neho narazis v baroch na diskotekach☹

michal3691
12. júl 2017

V prvom rade nezabudni ostatnym povedat ze nemas ziadne zaluby lebo tvoja matka to berie tak ze ak mas cas na zaluby malo pratas staras sa a len ti nalozi dalsiu robotu , podla mna by si sa mala s tej diery ktora zastala v roku 1800 odstahovat bo to tam je na vrazdu . Nezabudaj ty rodicom niesi nic dlzna , ked sa oni rozmnozili preto aby s teba urobili otroka tak nemas dovod nad tym ronit slzy ked pojdes prec a hotovo .

gir
12. júl 2017

Prepáč ale ak v bare začneš debatu o vážnom vzťahu, každý chlap zuteká aj keby si mu bola neviem ako sympatická. Ja som po 3 r. vzťahu bola 5 rokov sama a bolo to super. vzťah som ani nechcela ani nehľadla. Na kávu som si bola sadnúť s chlapom ale nič viac. Na vzťah sa mi "nehodili" . Chodila som do práce, študovala som VŠ, bola s kámoškou na dovolenke a pod. A jedného dňa som stretla kamaráta, ktoráho som poznala od 16- tich, dlho sme sa nevideli, tak sme zašli na kávu že pokecáme čo a ako. Zistili sme že si máme toľko povedať že jedna káva nestačí a skončilo to tak že sme už 8 rokov manželia a máme dve deti. A predošlí vzťah hodnotím tak že nič lepšie ako rozchod sa mi nemohlo stať. Nehľadaj vzťah nasilu, budeš nešťastná aj ty aj on. všetko dobré ti želám

libawet
12. júl 2017

@nattallia dnešná doba založená na soc. sieťach, sms-kách, mailoch..., kde sa každý vykecá a nájde, čo potrebuje , je veľmi neprajná nejakému osobnému kontaktu, či vzťahu vôbec...akoby dnešný človek ani osobný kontakt nepotreboval. Zároveň do toho pribúda aj človek dnešnej doby ako taký sám o sebe - egoista a sebec - hľadiaci len na svoje potreby, svoje záujmy, neschopný a odmietajúci sa čomukoľvek a komukoľvek prispôsobiť, robiť kompromisy. Užiť si, rozumej , sex, to áno, ale mať zodpovedný a záväzný vzťah to už nie, nebodaj by z toho ešte vzišlo dieťa, je problém a pohroma na svete. Možno kedysi sa dalo hľadať aj na diskotékach, či zábavách, aj to sa vždy vravelo, že disk.láska nevydrží. Dnes možno ešte na zoznamkách, tých serióznejších aspoň, v iných ide väčšinou zasa len o sex. Ešte je ako taká nádej, nájsť si partnera v práci, kde predsa len človek trávi väčšinu svojho života a môže tak aj nádejného partnera lepšie spoznať. Tak sa skús poobzerať tam, ak teda pracuješ a sú tam aj slobodní jedinci opač.pohlavia.

jana_eyre
12. júl 2017

Si predstavujem ako zena pride do baru, ci na diskoteku za posledny tyzden, chlap si k nej sadne ze aka pekna, kupi jej drink a ona po par vetach na neho vybali, ze hlada vazny vztah lebo sa pred 2tyzdnami rozisla stym svojim 😁 prepac ze sa trocha smejem, ale aj ja - rodinne monogamne zalozeny clovek by som utekala kade lahsie.. 😃

katusikkk
12. júl 2017

@nattallia
Ja mam prvy vazny vztah skoro v 39 .rokoch.Nikdy mi moji rodicia nepovedali,ze som vadna,lebo neviem mat vztah,alebo si neudrzim ziadneho chlapa.Vedeli,ze milujem slobodu a moj sposob zivota viac ako cokolvek ine.
To co v zivote robime a kde sa pohybujeme,takych ludi stretavame.Co cakas,ze stretnes v bare a na diskoteke?Sportovca ktory nepije?Chlapa ktory chce rodinu?
Nic netreba v zivote silit.Treba sa venovat sebe,svojmu pokoju v dusi a mat oci otvorene.Co ma prist pride,ked to clovek necaka.
Podla mna len vyzeras ako kopka nestastia ,ktora este aj ten vztah sili.Nechaj veciam volny priebeh a neries neriesitelne😉

jajka257
12. júl 2017

@michal3691 ty ju poznas? Lebo reagujes na nu ako stary znamy....
@nattallia ak michal pise pravdu, zbal sa a hajde prec. Praca, prenajom, zacni zit a nie prezivat....aj motat sa vonku popri Dunaji je lepsie ako vymetat podniky a hladat si chlapa, lebo mama povedala....

michal3691
12. júl 2017

@jajka257 Chodil som s nou 3 roky 🙂 a kedze nas vztah riesila tu tak som sa tu aj ocitol ,

mimla
12. júl 2017

V bare muža nenájdeš, ani na diskotéke. Koľko máš rokov? Ak hľadáš niekoho, kto ťa bude milovať, musíš sa najskôr mať rada sama. Ak si upípnutá myška, tak potom na teba nič seriózne nečaká. S takýmto nastavením, je bezpečnejšie ostať bez partnera. Partner, či manžel nie sú povinná jazda v živote, takisto ani deti. Žiť sám a bez detí je v poriadku. Je to normálne. Môže to tak byť po celý tvoj život alebo to môže byť len životná etapa. Ak si s takým životom nespokojná hľadaj tam, kde sú normálni ľudia, nie v krčme. Zapíš sa na nemčinu, alebo niečo podobné.

A byť s niekým kamarát (bez benefitov) nie je nič hrozné, môže to byť prínosné. Dnes sa tomu hovorí, že "sme kamaráti" (pretože spolu nespíme, ale trávime spolu čas), za mojich čias (pretože ja som dinosaurus) sa tomu hovorilo, že spolu chodíme, pretože súčasťou chodenia spolu nemuseli automaticky byť spoločné spáľňové scény. Je to ako si to zadefinuješ. Hlavne si netreba hneď robiť nejaké nároky na niekoho, však spoznať sa s niekym, porozprávať, spoznať. Inak sa zamiluješ len do predstavy o niekom a nie do reálnej osoby. Matku by som z hľadania pána pravého úplne vynechala.

dominika6
12. júl 2017

@nattallia tam kde hladáš chlapa to svedčí o tom aký vzťah nájdeš..

jajka257
12. júl 2017

@michal3691 no pekne😀😀😀ale ty budes asi ten, co riesila v 2015. V juni riesila asi ineho...
@nattallia teraz som si riadne pozrela tvoje temy. Takze inac, zbal sa, vypadni z domu, zacni mat rada sama seba a ked prides na to, co vlastne chces od zivota, tak potom hladaj. Ja ked som mala 22, tak som bola na VS a trvaly vztah mi ani nenapadol....uzivala som si slobodu. Pravdupivediac, ani deti som si este nechcela....a nehovor, ze. VS je draha a tvoji rodicia na to nemaju. Mas ruky, tak si zarob a studuj a zi a hlavne nehladaj....mne keby niekto v tvojom veku zadrel, ze manzelstvo, deti, materska, tak bezim 3. kozmickou rychlostou od neho prec😀😀😀

bodka13
12. júl 2017

@michal3691 čisto zvedavosť 🙂 : ako si sa dozvedel,že váš vzťah rieši tu?

katusikkk
12. júl 2017

@bodka13 minule som bola s kamoskou na kave a vedala pri stlolw piati chlapi vo veku asi 40 rokov riesili temy z Modreho konika.Sokoro som odpadla.Podla mna na tajnasa su tu vsetci 😂

dzjanetta
12. júl 2017

@nattallia ahoj..Ty nehladaj!! Ten pravy si ta najde sam a pride to ked to vobec nebudes cakat..a mama!! Ved je to tvoj zivot tak si uzivaj, kym mozes..naco sa hned viazat??!..je leto co tak kupko a tam odychuj🍀

jajka257
12. júl 2017

@katusikkk a keby len v kaviarni....😀😀😀😀aj na nete najdes, ako ludia riesia temy z MK a bavia sana tom😀😀😀

libawet
12. júl 2017

@katusikkk jasné že áno, lebo len tu sa naozaj dozvedia, čo sú to za hňupov ! 🙂

0silvia0
12. júl 2017

@katusikkk a ktorá téma ich tak najviac zaujala?

michal3691
12. júl 2017

@bodka13 no v ramci nasich rozhovorov prisla so zaujmavymi argumentami a ked som sa pytal odkial ich ma tak povedala ze odtial 🙂 tak som sa prisiel presvedcit na vlastnej skure ako to tu chodi 🙂 Niektory ok ale niektore klapky na ociach a myslia si ze ich pravda je ta najpravdejsia 🙂 a ze inak sa ani zit nesmie
@jajka257 hej presne tak som ten fetak z 2015 roku 🙂

katusikkk
12. júl 2017

@0silvia0
Oni sa tam riesili ako oni tazko pracuju"poobede o 16:00 "vysedavali v bare a ze ich zeny riesia zatial na konikovi ci ich decko ma hovienko spravnej farby a konzistencie.Riesili viacej tem,ale mne to neslo neudrbavat sa s nimi.Riesili aj nazor zien na chlapov a je pravda,ze ked to clovek takto pocuje,tak si pomysli.Kriste na nebi.Vsade vojna je a niekto riesi prdy 😂😂😂

jajka257
12. júl 2017

@michal3691 😀😀😀😀

michal3691
12. júl 2017

@katusikkk no ale fakt vecsina co sa tu riesi a hlavne tie rady na to su tu niekedy fakt divne , niekedy uvazujem ze ci sa ludia co maju take nazory dozili tak vysokeho veku . Ale samozrejme to iste si myslia o mne 🙂

mimi1237
12. júl 2017

@nattallia ty co riesis dievca...preco chces za kazdu cenu chlapa?aby si dokazala mame ze nato mas ci ako nechapem...😒 prepac ale podla toho co si napisala,usudzujem ,ze si na vztah uplne ze nezrela.

deti95060810
12. júl 2017

načo hĺadáš...Nehľadaj a on príde sám..... Keď to budeš najmenej čakať....
čím viac budeš lásku naháňať, tým viac sa ti bude vyhýbať...