icon

Odmietnutý chlap a jeho reakcia: Je to normálne?

22. jún 2026

Ahojte. Stretavala som sa s chlapom ale vyzorom a spravanim chlapec. Asi tak 2 mesiace. On mal o mna zaujem a ja som to brala ako kamaratstvo. Nedavala som mu ziadne nadeje. Nespali sme spolu ani len pusa ani objatie. Mne sa zdal cely cas taky odmerany a chladny. Tak som to ukoncila. Potom.mi pisal ze ho brala sanitka hned na to a rovno na psychiatriu. Ze vraj rok a pol sa z toho spamataval a po nociach plakal kazdy den. A ze uz nikdy nikoho nechce lebo uz nechce zazit taku bolest. Ja neviem ale je to.normalne ? Ked som mala vztahy este nikdy sa mi toto.nestalo a to dlhorocne. Akoze zo strany chlapov hoci nejake trapenie tam bolo.

Strana
z2
martinmmartin
22. jún 2026

@anonym_autor nie nieje to normalne. Neries ho nic tym neziskas

sissy27
22. jún 2026

@anonym_autor citove vydieranie. Keby to aj bola pravda, tak to nie je v poriadku a takto mentalne labilny clovek nie je to co chces do zivota.

anonym_e76883
22. jún 2026

Ci ta iba nevydiera. To chces niekoho cely zivot ofukovat a zavesit si na krk chodiaci problem?

anonym_846448
22. jún 2026

Obyčajná manipulácia. Zazelaj mu všetko dobre, veľa zdravia a zablokuj ho

chrobak7
22. jún 2026

@anonym_autor To ešte dobre dopadlo. Mohol ti z pomsty rozbiť auto alebo dolámať nohy.

anonym_c28f57
22. jún 2026

No bud klame
alebo je labilny a zhodil to na teba a to ani vzťah ste nemali
To by si sa na neho zle pozrela a už by si musel dať prášky na ukludnenie
Ani sa v tom nepytvaj s nim lebo zhorsis to

anonym_29a115
22. jún 2026

Citove vydieranie. Napisat „je mi to luto, zelam ti len to najlepsie“ a zablokovat uplne vsade. Ked si nechas len „skulinku“ lebo ho lutujes, zazerie sa ako kyselina a znici ti zivot.

Neviem ako ti to napisat aby to nevyznelo ako urazka ale - nesuvisi to s tym ze by si bola jeho osudova vynimocna zena. To len on je psychopat. Tipujem ze nie si jedina ktora si tuto storku vypocula.

patrike
22. jún 2026

Skus mi ako muzovi vysvetlit, preco sa s niekym stretavas 2 mesiace, ked od zaciatku vies, ze nic z toho ?

anonym_4f5672
22. jún 2026

@anonym_autor on ti písal po 1,5 roku??

autor
22. jún 2026
@anonym_4f5672

@anonym_autor on ti písal po 1,5 roku??

@anonym_4f5672 ano

autor
22. jún 2026
@patrike

Skus mi ako muzovi vysvetlit, preco sa s niekym stretavas 2 mesiace, ked od zaciatku vies, ze nic z toho ?

@patrike lebo som ho brala ako kamarata.

patrike
22. jún 2026
@anonym_autor

@patrike lebo som ho brala ako kamarata.

@anonym_autor Pises "On mal o mna zaujem ". V takom pripade nie je dobry napad pokracovat v stretavani, lebo muz to moze chapat ako "ona si to casom rozmysli".

anonym_460ed7
22. jún 2026
@patrike

@anonym_autor Pises "On mal o mna zaujem ". V takom pripade nie je dobry napad pokracovat v stretavani, lebo muz to moze chapat ako "ona si to casom rozmysli".

@anonym_autor Zazelaj vela zdravia a blok.

@patrike Ale to este neznamena, ze vzdy taky clovek skonci na psychiatrii. Dobre urobila, ze o neho nemala zaujem. Co by robila s takym, co sa hned zruti? Teraz to bolo jej odmietnutie, keby nebodaj spolu chodili, tak co? Zrutil by sa, lebo by mu nezdvihla mobil,.lebo nemoze?

slovakboy
22. jún 2026

@anonym_autor nemusí to byť vydieranie a on ozaj mohol tak trpieť. Ale pretrpel a už je dobre. Povedz, že ti je to ľúto a verím že to je úprimné. Ale nemôžeš s ním. Nech sa dá dokopy. Muž nemôže byt závislý na žene. Je to spoločný život každý sám a obaja spolu. Nech si nájde koníčky a sám seba. Možno je citlivý a robil si veľké nádeje. Muži veľmi zle znášajú odmietnutie. Horšie ako ženy. A dopredu sa boja odmietnutia, preto sú niekedy nesmelí a potrebujú postrčiť. U neho je aj strach, aj zle znášanie. Vzal to veľmi osobne ako keby si mu nedala kopačky ty, ale všetky ženy sveta. Potrebuje sa vnímať ako muž. Píšeš, že vyzerá ako dieťa, to mu na sebavedomí nepridá. Aký je starý? Drobnejší neskôr dozrejú a dlhšie sú mladí. Nemusí sa báť. A aj menší mlado vyzerajúci muž je muž a vie byť mužný. Môže mat iné kvality na ktorých môže pracovať.

patrike
22. jún 2026
@anonym_460ed7

@anonym_autor Zazelaj vela zdravia a blok.

@patrike Ale to este neznamena, ze vzdy taky clovek skonci na psychiatrii. Dobre urobila, ze o neho nemala zaujem. Co by robila s takym, co sa hned zruti? Teraz to bolo jej odmietnutie, keby nebodaj spolu chodili, tak co? Zrutil by sa, lebo by mu nezdvihla mobil,.lebo nemoze?

@anonym_460ed7 Velmi proste : nemam zaujem = ziadne dalsie stretnutia.

anonym_f1da6e
23. jún 2026

@anonym_autor načo sa s ním vlastne stále bavíš?

anonym_3e64be
23. jún 2026

1,5 roka si s nim vypisujes a chalan si robi nadeje... ano moze tym psychicky trpiet a ty blba slepa, ze si to nesekla nacas...

anonym_e91bb8
23. jún 2026

ani ovonat si mu nedala? tak sa necudujem ze ho sanitka brala

anonym_7a98ea
23. jún 2026

zablokovat vsade a nereagovat

chocolatebox
23. jún 2026
@patrike

@patrike ono by možno bolo načase aby chlap vnímal zenu ako samostatnú bytosť schopnú rozhodovania a bral jej slova vážne 🙂 len si to predstav …

anonym_4b924f
23. jún 2026

@anonym_autor pozri on mal.diagnozu a asi aj ma.ty si ju nesposobila upnul by sa na kohokolvek

patrike
23. jún 2026
@chocolatebox

@patrike ono by možno bolo načase aby chlap vnímal zenu ako samostatnú bytosť schopnú rozhodovania a bral jej slova vážne 🙂 len si to predstav …

@chocolatebox Ved to sa nevylucuje, co pises ty a co ja. Len nevidim dovod stretnut sa viac raz s niekym, koho autorka opise takto : "vyzorom a spravanim chlapec".

anonym_2424f7
23. jún 2026

Psychopat. To ze je nejaky nezrely jedinec ty za to nemozes. Tiez som mala podobny pripad kedy sa mi vyhrazal ze sa zabije. Vravela som mu ze on je sam zodpovedny za svoj zivot. Nech mna do toho nezatahuje. O to viac som vedela ze s nim to buducnost nema ked je takto labilny....

anonym_4b924f
23. jún 2026
@patrike

@chocolatebox Ved to sa nevylucuje, co pises ty a co ja. Len nevidim dovod stretnut sa viac raz s niekym, koho autorka opise takto : "vyzorom a spravanim chlapec".

@patrike my zeny si obcas v zufalstve myslime ze sa tie prvotne nesympatie zmenia a nakoniec z toho daco bude, alebo je nam dotycneho luto. Urcite sa to stava aj.muzom

tykat
23. jún 2026
@patrike

@anonym_460ed7 Velmi proste : nemam zaujem = ziadne dalsie stretnutia.

@patrike suhlasim, hlavne ak je evidentne ze ten chlap zaujem ma.

danica2711
23. jún 2026

ešte by bolo dobre vedieť, či je to ozaj pravda. Ale nie je to normálne, ak je to pravda a rovnako nie je normálne, ak to pravda nie je. Normálny človek takéto trápne vydieračské klamstvo nepoužije

rozculena
23. jún 2026
@slovakboy

@anonym_autor nemusí to byť vydieranie a on ozaj mohol tak trpieť. Ale pretrpel a už je dobre. Povedz, že ti je to ľúto a verím že to je úprimné. Ale nemôžeš s ním. Nech sa dá dokopy. Muž nemôže byt závislý na žene. Je to spoločný život každý sám a obaja spolu. Nech si nájde koníčky a sám seba. Možno je citlivý a robil si veľké nádeje. Muži veľmi zle znášajú odmietnutie. Horšie ako ženy. A dopredu sa boja odmietnutia, preto sú niekedy nesmelí a potrebujú postrčiť. U neho je aj strach, aj zle znášanie. Vzal to veľmi osobne ako keby si mu nedala kopačky ty, ale všetky ženy sveta. Potrebuje sa vnímať ako muž. Píšeš, že vyzerá ako dieťa, to mu na sebavedomí nepridá. Aký je starý? Drobnejší neskôr dozrejú a dlhšie sú mladí. Nemusí sa báť. A aj menší mlado vyzerajúci muž je muž a vie byť mužný. Môže mat iné kvality na ktorých môže pracovať.

@slovakboy sorry,je to psychicky slabý kus.Nie je vhodný do vzťahu.

rozculena
23. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_4f5672 ano

@anonym_autor dúfam,že si mu neodpisovala a hneď si ho zablokovala.

nasasa_1
23. jún 2026

Nechala by som ho tak. Toto naozaj vo svojom živote nechceš, ver mi. ♥

anonym_9228a9
23. jún 2026

Aspoň vieš prečo je sám.

Strana
z2