icon

Kde som spravila chybu vo výchove?

Dnes o 18:57

Počas štúdia som spoznala exmanželka, ešte pod vplyvom ružovej hmly som sa za neho vydala.a.dalsi.rok sa narodila dcéra. Potom prišlo vytriezvenie a ja som sa sťahovala s pár týždňovým bábom s5 k našim.
Po čase som sa osamostatnila, ale.vzťahu som sa roky zdráhala. Dcéra už chodila do školy, keď som brala auto našich zo servisu a zahľadela do(rozvedeného) automechanika. Bolo to super.do vtedy kým sme nezistili že naše dcéry chodia do jednej triedy, ale sme boli obaja po uši zaľúbený. Rok a niečo sme sa stretávali potajomky,ale raz sa to muselo prevaliť a potom prišlo peklo. Jeho dcéra robila v škole prieky tej mojej, rozširovala o nej klamstvá, úplne bola vyčlenená z kolektívu. Dosť sa jej zhoršili známky. Až som bola nútená prepísať ju do inej šloly od 7tr. Myslela som si že to už nemôže byť horšie. Obaja sme predali byty a kúpili spoločný, a začali spolu žiť. Máme spolu.5 ročného syna,. dcéra je už v druhom ročníku na strednej. Najprv som to pripisovala puberte,ale jej známky sa nezlepšujú, pár krát šla aj poza školu. Nechce sa učiť . Nezaujíma ju ani škola ani prax.
Úprimne, som rozčarovaná z toho že ju ledva prijali na sš,ale môjmu ex je to jedno aj keby mala iba učňovsku ako on. Netlačím na ňu,nevyčítam nej nič, ale nechcela som zostať sama do jej dospelosti a byť stará zatrpknutá ježibaba ako moja teta, ktorá do dnes vyčíta sesternici čo všetko kvôli nej obetovala.

anonym_97ea07
Dnes o 20:03
@anonym_autor

@anonym_97ea07 a na to si ako prišla?

@anonym_autor veď tu o tom sama píšeš

domkakvet
Dnes o 20:06
@anonym_autor

@domkakvet na všetko povie že ju to nezaujíma.

@anonym_autor skus jej venovat viac casu.

anonym_75b145
Dnes o 20:06
@anonym_autor

@anonym_75b145 ako som ju klamala? Mala.som ju nechať na tej škole? Aby to peklo trvaloďalej? To nemyslíš vážne má Veľa krát som bola telesnou,potom za riaditeľom a nič sa nezlepšilo, iba sa zhoršolvalo.
Aký cudzí chlap? Oni sa stretávali pravidelne od jej 9 rokov . Za štyri roky je to cudzí chlap? Po koľkých rokov.by nebol cudzí ? 20?

@anonym_autor klamala si ju , vyse roka si sa na tajnasa stretavala s otcom jej spoluziacky. TO je klamstvo. A nakoniec si este aj "neplanovane" otehotenela, ked ona mala najviac problemov. AKO SA STETAVALI? ved ste aj neskoro prisli na to, ze vobec chodia spolu do skoly, tajne ste to tahali za chrbtom dievcat a v tom najuzasnejsom veku ste toto vybalili na ne. Takze predpokladam, ze nejak extra sa nepoznali, nevedela ze to spolu "tahate". A pan partner si ako spacifikoval dceru? co on ju neprelozil ? Preco nezakrocil? A ty, co si okrem toho prelozenia urobila? Potom, aby si jej pomohla.. Predpokladam nic. Ako som pisala. Bohuzial dceru si sklamala, fakt v tom najhorsom veku, teraz je na tebe ako si to vyriesit. Len nemas co byt rozcarovana, ona nie je nevychovana, je mozne ze ma aj nejake psychicke problemy, je nestastna, sklamana, nahnevana, kadeco, je v puberte. za chvilu je dospela, treba len nech to nevzda so skolu, aby mala buducnost.

autor
Dnes o 20:08
@anonym_97ea07

@anonym_autor nič Ti nevyčítam, lebo to je hrozná situácia.. Ale ja na Tvojom mieste by som zvolala stretnutie hneď po prvom náznaku od dcéry, že niečo nie je v poriadku.. Postavila by som sa ta dcéru a hlavne tu druhú do pozoru,že takto sa správať nebude. Prečo si to neriešila takto aj s jej otcom teda Tvojím partnerom ale v škole? Nechápem.. Mala by si sa dcére ospravedlniť

@anonym_97ea07 ospravodit za čo? Exka aj dcera všetko popierali. To že ona nahuckala sa zrazu nestalo. Keď chcel otec zasiahnuť, začala mu braniť v stretavamí s deťmi. Teraz sú vzťahy zlé

beata_k
@anonym_autor

@beata_k jeho deti bývajú s matkou

@anonym_autor A co, ze byvaju s matkou. Si uvedomujes, ze ten typek s ktorym zijes a mas dalsie dieta ju neochranil. Nezastavil svoju dceru aby tu tvoju nesikanovala. A ty si faaakt prekvapena, ze tvoja dcera je aka je??? Ved sa jej nik v zivote nezastal. Musela opustit skolu, matka zije s chlapom, ktoreho dcera jej urobila peklo zo zivota. Normalne si jej pichla noz do chrbta. Ty si totalne natvrdla ked si toto urobila vlastnej dcere

wiwi28
@anonym_autor

@martinka13 čiže som ju mala nechať trpieť a šikanovať v starej škole?.
Alebo ešte lepšie ísť na potrat či výchovavať ďalšie dieťa sama bez otca?

@anonym_autor hlavne tvoj partner si mal upratať svoju dcéru. Tla tu tvoju začnú kvôli druhej šikanovať a tvoje riešenie je, že ju prehodis na inú školu v cca 13-14r? To je celkom dosť na jedno pubertalne dievča čo v základe nevie čo so sebou. Ona vníma že si ju obetovala a z časti má aj pravdu. Veď dajú sa rodiny spájať aj inak s citom a citlivo.

autor
Dnes o 20:12
@anonym_75b145

@anonym_autor klamala si ju , vyse roka si sa na tajnasa stretavala s otcom jej spoluziacky. TO je klamstvo. A nakoniec si este aj "neplanovane" otehotenela, ked ona mala najviac problemov. AKO SA STETAVALI? ved ste aj neskoro prisli na to, ze vobec chodia spolu do skoly, tajne ste to tahali za chrbtom dievcat a v tom najuzasnejsom veku ste toto vybalili na ne. Takze predpokladam, ze nejak extra sa nepoznali, nevedela ze to spolu "tahate". A pan partner si ako spacifikoval dceru? co on ju neprelozil ? Preco nezakrocil? A ty, co si okrem toho prelozenia urobila? Potom, aby si jej pomohla.. Predpokladam nic. Ako som pisala. Bohuzial dceru si sklamala, fakt v tom najhorsom veku, teraz je na tebe ako si to vyriesit. Len nemas co byt rozcarovana, ona nie je nevychovana, je mozne ze ma aj nejake psychicke problemy, je nestastna, sklamana, nahnevana, kadeco, je v puberte. za chvilu je dospela, treba len nech to nevzda so skolu, aby mala buducnost.

@anonym_75b145 v tej dobe som nevedela že.
koho je to otec. Ty si so sebou nosiš celý rodokmeň? To som ho mala hned v prvý deň zoznamiť s dcérou? Keď to ani nemuselo výjsť? On si mal tiež brať so sebou na rande všetky deti?
To je teraz v móde?

anonym_da750d
Dnes o 20:13

@anonym_autor no tak, nemôžeš mať všetko, aj šťastnú dcéru aj nového úžasného tatka k dcére, aj nový dom, aj zdravé spoločné dieťa. Aj úžasnú nevlastnú dcéru, a aj dobré vzťahy s exmi. To len v hollywoodskej produkcii je to možné, v realite nie. Ty si si vybrala nebyť " starou zatrpknutou čarodejnicou"., no tak nie si. 👌

autor
Dnes o 20:14
@beata_k

@anonym_autor A co, ze byvaju s matkou. Si uvedomujes, ze ten typek s ktorym zijes a mas dalsie dieta ju neochranil. Nezastavil svoju dceru aby tu tvoju nesikanovala. A ty si faaakt prekvapena, ze tvoja dcera je aka je??? Ved sa jej nik v zivote nezastal. Musela opustit skolu, matka zije s chlapom, ktoreho dcera jej urobila peklo zo zivota. Normalne si jej pichla noz do chrbta. Ty si totalne natvrdla ked si toto urobila vlastnej dcere

@beata_k akým jazykom to napísať, keď chcel zakročiť, tak matka začala braniť stretavaniu deti s otcom,

beata_k
Dnes o 20:15
@anonym_autor

@beata_k akým jazykom to napísať, keď chcel zakročiť, tak matka začala braniť stretavaniu deti s otcom,

@anonym_autor A preto si obetovala dceru...ano, obetovala. Musi byt fakt dobry v posteli.

anonym_97ea07
Dnes o 20:15
@anonym_autor

@anonym_97ea07 ospravodit za čo? Exka aj dcera všetko popierali. To že ona nahuckala sa zrazu nestalo. Keď chcel otec zasiahnuť, začala mu braniť v stretavamí s deťmi. Teraz sú vzťahy zlé

@anonym_autor Ty vôbec nerozumieš, čo sa Ti snažíme vysvetliť. Napíšem to teda po lopate. Po*rala si si to s dcérou na plnej čiare. Mala si dať do pozoru tú druhú čo ju šikanovala a hlavne pred dcérou. Aby vedela, že za ňou stojíš. Lenže Ty si to pravdepodobne neurobila, partnera teda jej otca si do toho ťahať nechcela. Aby si si nezničila vzťah. Dcéra Tvoja to samozrejme videla ako si sa zachovala. Doteraz chúďa nevie ako sa s tým vyrovnať. Vlastnej dcére sa máš ospravedlniť, že si to mala riešiť ináč. Neviem čo furt spomínaš jeho ex, jej dcéru. Absolútne by ma nezaujímali. Ja fakt neviem ako ináč Ti to povedať

anonym_97ea07
Dnes o 20:17
@anonym_autor

@anonym_autor tak si sa na ten vzťah mala vykašľať. Neospravedlňuj svoje chyby niečím iným. Nie v zlom Ti to píšem

autor
Dnes o 20:17
@wiwi28

@anonym_autor hlavne tvoj partner si mal upratať svoju dcéru. Tla tu tvoju začnú kvôli druhej šikanovať a tvoje riešenie je, že ju prehodis na inú školu v cca 13-14r? To je celkom dosť na jedno pubertalne dievča čo v základe nevie čo so sebou. Ona vníma že si ju obetovala a z časti má aj pravdu. Veď dajú sa rodiny spájať aj inak s citom a citlivo.

@wiwi28 a čo som mala v tej situácii robiť? Ísť na potrat, dať dieťa na adopciu?. výchovavať dve deti sama? Nechať dcéru trapiť sa v starej škole? Veď tam nemala jedinú kamarátku

autor
Dnes o 20:19
@beata_k

@anonym_autor A preto si obetovala dceru...ano, obetovala. Musi byt fakt dobry v posteli.

@beata_k haló ja som s ním v tej dobe čaka dieťa. asi som podľa teba mala obetovať syna

wiwi28
Dnes o 20:19
@anonym_autor

@anonym_75b145 v tej dobe som nevedela že.
koho je to otec. Ty si so sebou nosiš celý rodokmeň? To som ho mala hned v prvý deň zoznamiť s dcérou? Keď to ani nemuselo výjsť? On si mal tiež brať so sebou na rande všetky deti?
To je teraz v móde?

@anonym_autor moja sestra bola dlho sama a nie je z nej stará ježibaba. Má syna. Potom stretla super chlapa a dvomi deťmi vo vyhradenej starostlivosti otca a psycho ex na krku. Po 2 mesiacoch bolo sestre a švagrovi jasné, že je to láska ako hrom a normálne chalanovi zoznámili. Všetky 3 deti boli +- vo veku tvoje dcéry. Teraz žijú veľmi harmonicky všetci spolu. Áno exka občas vystrája ale dokážu si ju upratať. My sme oboch chalanov prijali do rodiny. Proste pohoda ale všetko bolo jasné a prehľadné, nikto nič netajil tobôž nie pred deťmi. Príznak svoj podiel vidiny lebo ako to tu čítam tak všetci sú zlý len ty a tvoj dráhy ste svätý. Nechcem byť zlý prorok ale prídeš takýmto prístupom p dcéru.

anonym_75b145
Dnes o 20:21
@anonym_autor

@anonym_autor no ak po prispevkoch tu nevies, za co sa mas dcere ospravedlnit, tak je to s tebou dost zle. Tvoja dcera si sikanu nevymyslela, ze? ty s novym muzom mozete za to, co sa stalo. A ze exka branila svoju dceru ti malo byt trosku aj vzorom, ta si to pri dcere urcite nepokaslala.
A k rodokmenu, ked prepac za vyraz, ale ak "chrapem" s nejakym chlapom, zvyknem sa s nim aj rozpravat, viem ze ma deti, zaujima ma bezne vek, a kde chodia do skoly.. :D To je normalne.. ROKY ste sa stretavali pises, ona ho vraj roky poznala.. od 9 rokov.. ale neviete kde a ake deti mate:D to je taka sprostost, ak si takato prosta, nie je sa comu cudovat fakt. Deti nie su rodokmen, to je dost zavazna vec... netreba ani rodne listy, a rodokmene, to aj bezny sudny clovek vie, ze kolko, kde ma deti, kam chodia do skoly.
opakujes tu stale dookola co si mala robit.... mala si rozmyslat dopredu. A ked sa uz stalo, maal si sa postavit za dceru, a aj ak by si sa nerozisla s chlapom, tak jej to vysvetlit a s nou sa dohodnut na prestupe, viditelne ona nemala pocit z teba, ze je dolezita, ved o chvilu si jej "prifarila" surodenca. A hrali ste sa na stastnu rodinku doma. Cize z nicoho nic, po rokoch klamania, a prisiel bum, sikana, zmena vsetkeho a nova stastna rodinka pre mamicku. Chapes?
No.. nebudem sa uz k tomu viac vyjadrovat... vo vychove si chybu neurobila, vo svojom pristupe ano, dcera je myslim opravnene taka aka je, ak si k nej cestu nenajdes, mozno aj nikdy, je to len tvoja chyba.

autor
Dnes o 20:22
@wiwi28

@anonym_autor moja sestra bola dlho sama a nie je z nej stará ježibaba. Má syna. Potom stretla super chlapa a dvomi deťmi vo vyhradenej starostlivosti otca a psycho ex na krku. Po 2 mesiacoch bolo sestre a švagrovi jasné, že je to láska ako hrom a normálne chalanovi zoznámili. Všetky 3 deti boli +- vo veku tvoje dcéry. Teraz žijú veľmi harmonicky všetci spolu. Áno exka občas vystrája ale dokážu si ju upratať. My sme oboch chalanov prijali do rodiny. Proste pohoda ale všetko bolo jasné a prehľadné, nikto nič netajil tobôž nie pred deťmi. Príznak svoj podiel vidiny lebo ako to tu čítam tak všetci sú zlý len ty a tvoj dráhy ste svätý. Nechcem byť zlý prorok ale prídeš takýmto prístupom p dcéru.

@wiwi28 to že niekomu to vyjde známe že to každému vyjde?

anonym_97ea07
Dnes o 20:23
@anonym_autor

@beata_k haló ja som s ním v tej dobe čaka dieťa. asi som podľa teba mala obetovať syna

@anonym_autor Tvoj partner pre Váš vzťah neobetoval nič. Ty svoj vzťah s dcérou. Poviem Ti to asi takto. Nestála si mu za to, aby sa za svoju novú partnerku, jej dcéru ( mal by ju brať ako vlastnú, keď Ta chce) a nenarodené dieťa. Už viac nepíšem lebo Ty vidíš aj teraz iba seba. Držím Vám palce.

beata_k
Dnes o 20:24
@anonym_autor

@anonym_autor Zase ta opantala ruzova hmla??? Zena, najprv sa zije v spolocnej domacnosti a potom sa robia dalsie deti. Opat ta ista zivotna chyba...
Mala si sa raznejsie zastat svojej dcery, podporit ju. Ty si akurat tak rozvarovana a este nechapes z coho. Tebe skoda nieco vysvetlovat. Nechapes ako si jej ublizila a asi ani nikdy nepochopis.

anonym_5c4437
Dnes o 20:24

Naozaj blba situacia. Ale... ano. Na ukor svojej dcery si sa snazila budovat svoje stastie. Ale tusim sa hovori-na cudzom nestasti si svoje stastie nepostavis. A je to pravda.
Nemusela si ist na potrat. Len sa jej v tomto tazkom obdobi viac venovat. Byt jej na blizku. Oporou. Mozno to berie ako zradu ze si s nim..... napriek tomu co sa jej stalo. Mozno to chcelo len cas.
Uz to nezmenis. Ale ozaj povedz jej a dokaz ze je pre teba dolezita.

autor
Dnes o 20:26
@anonym_75b145

@anonym_autor no ak po prispevkoch tu nevies, za co sa mas dcere ospravedlnit, tak je to s tebou dost zle. Tvoja dcera si sikanu nevymyslela, ze? ty s novym muzom mozete za to, co sa stalo. A ze exka branila svoju dceru ti malo byt trosku aj vzorom, ta si to pri dcere urcite nepokaslala.
A k rodokmenu, ked prepac za vyraz, ale ak "chrapem" s nejakym chlapom, zvyknem sa s nim aj rozpravat, viem ze ma deti, zaujima ma bezne vek, a kde chodia do skoly.. :D To je normalne.. ROKY ste sa stretavali pises, ona ho vraj roky poznala.. od 9 rokov.. ale neviete kde a ake deti mate:D to je taka sprostost, ak si takato prosta, nie je sa comu cudovat fakt. Deti nie su rodokmen, to je dost zavazna vec... netreba ani rodne listy, a rodokmene, to aj bezny sudny clovek vie, ze kolko, kde ma deti, kam chodia do skoly.
opakujes tu stale dookola co si mala robit.... mala si rozmyslat dopredu. A ked sa uz stalo, maal si sa postavit za dceru, a aj ak by si sa nerozisla s chlapom, tak jej to vysvetlit a s nou sa dohodnut na prestupe, viditelne ona nemala pocit z teba, ze je dolezita, ved o chvilu si jej "prifarila" surodenca. A hrali ste sa na stastnu rodinku doma. Cize z nicoho nic, po rokoch klamania, a prisiel bum, sikana, zmena vsetkeho a nova stastna rodinka pre mamicku. Chapes?
No.. nebudem sa uz k tomu viac vyjadrovat... vo vychove si chybu neurobila, vo svojom pristupe ano, dcera je myslim opravnene taka aka je, ak si k nej cestu nenajdes, mozno aj nikdy, je to len tvoja chyba.

@anonym_75b145 veď snáď píšem jasné, ona začala robiť problém ak keď ju nechal chlap. Do vtedy roky nebol problém. Áno mala prachateho chlapa,chodila v značkových veciach. A na každom kroku ukazovala ako ná naviac v novom vzťahu. Ani deti medzi sebou nemali problémy celé štyri roky.
Roky sme chodili na výlety s jeho deťmi a s mojou dcérou. A.problem nebol

anonym_74db19
Dnes o 20:26
@anonym_autor

@wiwi28 a čo som mala v tej situácii robiť? Ísť na potrat, dať dieťa na adopciu?. výchovavať dve deti sama? Nechať dcéru trapiť sa v starej škole? Veď tam nemala jedinú kamarátku

@anonym_autor tak v prvom rade si nemala otehotniet v takejto situácii. Rok aj nieco ste sa tajne stretavali a za ten cas ste nezistili, ze vase dcery su spoluziacky? Alebo ste to zistili a vykaslali sa na to, a do toho si este neplanovane otehotnela? Strasne nezodpovedne sa spravas, uz si konecne priznaj po tychto komentaroch, ze chyba je v tebe. Strasne si sebecka. Prvej dcere si nedopriala normalneho otca, ale prveho chuja, na ktoreho si narazila. A potom namiesto podpory ju obetujes kvoli druhemu vztahu. Tlieskam ti, fakt. Chuda dcera. To bude dalsia z kategorie, ze po dovrseni 18 s tebou prerusi kontakt a ani sa jej vobec necudujem.

autor
Dnes o 20:31
@anonym_74db19

@anonym_autor tak v prvom rade si nemala otehotniet v takejto situácii. Rok aj nieco ste sa tajne stretavali a za ten cas ste nezistili, ze vase dcery su spoluziacky? Alebo ste to zistili a vykaslali sa na to, a do toho si este neplanovane otehotnela? Strasne nezodpovedne sa spravas, uz si konecne priznaj po tychto komentaroch, ze chyba je v tebe. Strasne si sebecka. Prvej dcere si nedopriala normalneho otca, ale prveho chuja, na ktoreho si narazila. A potom namiesto podpory ju obetujes kvoli druhemu vztahu. Tlieskam ti, fakt. Chuda dcera. To bude dalsia z kategorie, ze po dovrseni 18 s tebou prerusi kontakt a ani sa jej vobec necudujem.

@anonym_74db19 otehotnela som s Danou stalo sa aj inej.
Už to píšem neviem kolky krát, problémy nastali keď exku opustil chlap, styri roky nebol problém s deťmi ani spoločným stretavaním

anonym_75b145
Dnes o 20:34
@anonym_autor

@anonym_75b145 veď snáď píšem jasné, ona začala robiť problém ak keď ju nechal chlap. Do vtedy roky nebol problém. Áno mala prachateho chlapa,chodila v značkových veciach. A na každom kroku ukazovala ako ná naviac v novom vzťahu. Ani deti medzi sebou nemali problémy celé štyri roky.
Roky sme chodili na výlety s jeho deťmi a s mojou dcérou. A.problem nebol

@anonym_autor ROKY ste chodili na vyletiky a nevedeli, ze baby su spoluziacky. Keby mali vztahy ok, tie baby, tolko spolu boli, vyletovali a co ja viem co, poznali sa, tak by ich prevalenie niecoho a exka len tak nerozhodili :D Podla mna si si len vela veci nevsimala a problem pravdepodobne bol.
Ale dobre, a teraz akoze co chces tu vyriesit? hladas chybu v nej? aby si si ulavila? Nie chyba je vo vas s muzom. Tak ked tak ex je taky problem, mal to ist ten tvoj princ vyriesit s nou. Ale tu ide o pristup k dcere, mas ho hrozny a ako keby si stale nechapala, co ti tu piseme. Ides si stale sovje.. ex, druhe dieta, ja ja.. ale to je uplne jedno.

autor
Dnes o 20:36
@anonym_75b145

@anonym_autor ROKY ste chodili na vyletiky a nevedeli, ze baby su spoluziacky. Keby mali vztahy ok, tie baby, tolko spolu boli, vyletovali a co ja viem co, poznali sa, tak by ich prevalenie niecoho a exka len tak nerozhodili :D Podla mna si si len vela veci nevsimala a problem pravdepodobne bol.
Ale dobre, a teraz akoze co chces tu vyriesit? hladas chybu v nej? aby si si ulavila? Nie chyba je vo vas s muzom. Tak ked tak ex je taky problem, mal to ist ten tvoj princ vyriesit s nou. Ale tu ide o pristup k dcere, mas ho hrozny a ako keby si stale nechapala, co ti tu piseme. Ides si stale sovje.. ex, druhe dieta, ja ja.. ale to je uplne jedno.

@anonym_75b145 čože? Nevedeli sme to na začiatku. Potom sme to vedeli , ale veď píšem ze4r nebol problém

anonym_8f0332
Dnes o 20:36
@anonym_autor

Už to píšem neviem kolky krát, problémy nastali keď exku opustil chlap, styri roky nebol problém s deťmi ani spoločným stretavaním

@anonym_autor
Nepochopím niektore sebecke zeny, že za jednu klobasu obetujú vlastnu dceru.Poznam viaceré zeny ktoré su same a nie su to žiadne ježibaby, naopak milé zeny ktoré rozmýšľajú a nepodriadia vsetko nejakému chlapovi ale dieta majú na 1.mieste
Ešte aby si neplakala v živote keď ju načisto stratíš… hádam sa potom uvedomíš ale bude už neskoro.

anonym_d578a9
Dnes o 20:38

@anonym_autor dcéra ti len vracia, čo si do nej zasiala. Nič iné si ani nezaslúžiš. Matka roka.

anonym_97ea07
@anonym_autor

@anonym_autor už mi fakt lezieš na nervy.. Jak Ti rozlepiť oči.. Presne ex môže za to, že Ty si sa nepostavila za vlastnú dcéru. To všetko sa stať môže ale Ty si mala dať jasne najavo tej mladej keď ste mali také výborne vzťahy., že to správanie nebudeš tolerovať. A hold by si bola matka s dvoma deťmi a sama. Lebo ten Tvoj ani nezabojoval o to. Na čo aj, keď si to vyriešila za nho a obetovala dcéru. Prepáč, als c*uja máš doma, čo o Teba nestojí. Spamätaj sa, pokiaľ nebude neskoro

autor
@anonym_8f0332

@anonym_autor
Nepochopím niektore sebecke zeny, že za jednu klobasu obetujú vlastnu dceru.Poznam viaceré zeny ktoré su same a nie su to žiadne ježibaby, naopak milé zeny ktoré rozmýšľajú a nepodriadia vsetko nejakému chlapovi ale dieta majú na 1.mieste
Ešte aby si neplakala v živote keď ju načisto stratíš… hádam sa potom uvedomíš ale bude už neskoro.

@anonym_8f0332 ďalšia.v porodí ktorá si myslí že som po rozvode mala ísť do celibátu...

anonym_9412fa
Dnes o 20:40

@anonym_autor stale sa pytas, co si mala robit, no tak v prvom rade si nemala rozmyslat ♦️