icon

Kde žijú normálni milujúci muži?

marisola
2. sep 2016

povedzte mi baby, kde žijú normálni chlapi, slušní vzdelaní, inteligentní,čo si vážia to,čo majú,(ženu- vzťah, partnerku),ako je možné, že proste na každom kroku zakopávam bud o debilov, nevychovaných, hulvátov, alebo nenormálnych týpkov, čo sa strašne vyťahujú a nemajú na čo. Kde žijú solídni chlapi ? či už to vymrelo,či čo ?ako stretnúť dakoho normálneho :??? 😒 😒 😒 ☹ ☹
už ma chytá z toho depka..
celý život to tak bolo, že ti,čo chceli mna, ja som ich nechcela a opačne, bud boli moč tlstí, alebo nevzdelaní, alebo prehnane bezcitní a tak zrazu už sama ani neviem, či vôbec jestvuje dakde nejaký normal chlap,alebo len ja vidím všetko čierne....???:( pozerám kolo seba, stretávam denne desiatky chlapov, a ani jeden sa neprihovorí, ani jeden sa neusmeje, ani nič...len hľadia,ako .....toto je tak sprostá doba ...

Strana
z12
libawet
5. sep 2016

@sardinka336 100 bodov pre Teba! Tvoje komenty sa mi páčia, vždy praštíš klinec po hlavičke a vyjadríš aj za mňa, veľakrát.

marisola
autor
5. sep 2016

@sardinka336 na teba sa už nedá ani inak reagovať 🙂 si zakomplexovaná chudera, čo do každého tu rýpe,také ako ty ma nemôžu uraziť. A pre info som dala uzamknúť tému,lebo tieto reči čo sú tu sa nedajú čítať,🙂 a téma stratila svoj význam a už sú tu iba urážky, preto sa témy zamykajú, nie preto, že je niekto urazený :D :D bože, ty máš logiku,IQ nuly, si tak neskutočne trápna, že sa to nedá ani čítať 🙂 iba závisť a zloba ide z teba, ale bud si aká chceš, ja na teba už nereagujem viac, si pre mňa nula

marisola
autor
5. sep 2016

admin prosím ťa, už uzamkni túto tému, lebo sa to tu nedá ani čítať.škoda márniť čas nad týmito tu

marisola
autor
5. sep 2016

@evittam a ty láskavo sa spamätaj čo rozprávaš a svoje urážky, že som kobyla, si nechaj pre seba. ty fešanda a vy všetci vlastne,čo tu urážate ste bezcenné nuly a IQ hojdacieho koníka a ty k nim patríš tiež.

moonlight1210
5. sep 2016

@marisola aj ty ostarnes, to mas iste (leda zeby si umrela mlada). Otazka je, ci ty budes mat v tom veku rozum, aby si zivot uz brala s humorom, alebo budes ta ufnukana ufrlana stara baba, co preklina muzske pokolenie, ze ju vzdy len pouzilo a odkoplo a teraz si na stare kolena uz nikoho nesplasi.

Mas pravdu, daj to zamknut alebo rovno zmazat. Existuje jedina pravda - ta tvoja. Lenze ty ju chces mat a neniest za to zodpovednost. Ak by ti nevysla, chces byt za to este polutovana, ako si trpela (pre vlastnu blbost).

moonlight1210
5. sep 2016

@marisola ak chces aby admin zaregistroval, napis na (zavinac)rannazora napriklad.

Ale to ti hovorim zbytocne. Taka vysokovzdelana inteleguanka oslovuje admina predsa priamo telepaticky. (sorry, za kopanec. Ale snad ta preberie. Takej mladej vzdelanej krasnej by bolo skoda keby sa o par rokov zobudila a ziastila ze mladost v prdeli a do dochodku daleko.)

marytesss
5. sep 2016

@marisola prepáč holka, ale zdá sa mi, že si všetko príliš berieš k srdcu a ešte biješ okolo ľudí, ktorí ti chceli dobre. chcela si poradiť, pomôcť....načo si sem písala, keď o to nestojíš? máš 23, ok. ja mám 25 a som už tri a pol roka šťastne zadaná. takže ak ti môžem poradiť, začni od seba 🙂 inak žiadneho chlapa nenájdeš, pretože to žiadny s tebou nevydrží. a hlavne nečakaj, že nájdeš takého, čo ti bude vyhovovať 1000% v každej stránke. o tom to je- pracovať na sebe. tak sa vykašli na všetko toto ohováranie a začni žiť. 🙂 úprimne ti prajem šťastný život a hlavne to, aby si dostala rozum a pochopila, čo sa ti tu všetky ženy snažili v týchto 12-tich stránkach povedať. a už môžeš dať zamknúť túto tému 🙂

Strana
z12