Kde žijú normálni milujúci muži?
povedzte mi baby, kde žijú normálni chlapi, slušní vzdelaní, inteligentní,čo si vážia to,čo majú,(ženu- vzťah, partnerku),ako je možné, že proste na každom kroku zakopávam bud o debilov, nevychovaných, hulvátov, alebo nenormálnych týpkov, čo sa strašne vyťahujú a nemajú na čo. Kde žijú solídni chlapi ? či už to vymrelo,či čo ?ako stretnúť dakoho normálneho :??? 😒 😒 😒 ☹ ☹
už ma chytá z toho depka..
celý život to tak bolo, že ti,čo chceli mna, ja som ich nechcela a opačne, bud boli moč tlstí, alebo nevzdelaní, alebo prehnane bezcitní a tak zrazu už sama ani neviem, či vôbec jestvuje dakde nejaký normal chlap,alebo len ja vidím všetko čierne....???:( pozerám kolo seba, stretávam denne desiatky chlapov, a ani jeden sa neprihovorí, ani jeden sa neusmeje, ani nič...len hľadia,ako .....toto je tak sprostá doba ...
@marisola
aj ja som chcela vzdelaneho, inteligentneho chlapa, ktory ovlada gramatiku.
mam vs, moj manzel "iba" strednu odbornu.
ale kym ja ovladam fyzikalne zakony teoreticky, moj manzel ich ovlada v praxi.
obycajny priklad z praxe - ked som otvarala krabicu mlieka a nalievala z plnej krabice, niekedy som par kvapiek porozlievala. niekedy nie, ale bola to nahoda.
az kym mi on nevysvetlil, ze ak bude otvor v hornom rohu a do krabice sa dostane vzduch, neporozlievam nic.
cuduj sa svete, takych veci je hadam aj sto, co ma on naucil...veci, ktore ta v ziadnej skole nenaucia, len staci vsimat si veci okolo seba a pytat sa, preco je to tak. moj muz sa vypytuje aj na milion otazok, kym skutocne neporozumie celej problematike.
Ano, vo svojej inteligencii ma aj medzery, napriklad si nedomysli, ze ked mam kramy, tak mi ma kupit cokoladu - ale to pripisujem povahe muzskeho plemena :D
a gramatiku neovlada, ale s detmi sa budem ucit ja a verim, ze doucim aj jeho - beriem to ako vyzvu. aj takto sa na to da divat....
Dievcata len nezufajte, taky chlapi este existuju len ich je tazke v tejto blbej dobe najst. Verim ale ze sa vam to podari len nezufajte a nevzdavajte sa!
skús začať rozmýšľať najskôr o sebe a potom o sprostej dobe a jej chlapoch
kde som ja napísala, že musí byť pekný ?povedala som, že nechcem pri sebe chlapa, čo má kilá navyše,lebo ma takí s pupkami v mladom veku nepriťahujú, čo je na tom divné? čo potom budú robiť v 40-ke..i ked neopovrhujem nimi, no chlap sa musí zdravo stravovať. pekného chlapa nechcem, naňho by sa lepili baby ako na med, chcem normálneho človeka, a nemusí mať 20 titulov, dokonca teraz mám chalana, čo vôbec neni pekný, práve naopak, úplny priemer, až podpriemer, a načo mi to je, keď ani on neni ok, treba hľadať inde.viem, že z peknej misy sa nenajem,ale aspon som si myslela, že keď je vzdelaný a inteligentný a má dobrú prácu, tak si ho ja zmením, ako ja chcem , vytvarujem,ale žiadny chlap sa nedá!.to je zbytočná práca, najmä nie taký tvrdohlavec.
ja pekného chlapa nechcem, chcem chudšieho,to je rozdiel
@marisola v prvom rade zacni od seba! Vaz si samu seba a bud stastna pretoze ak nie si stastna sama tak ti k tomu ziadny chlap nepomoze. Az ked budes vyrovnana a spokojna az potom sa ti podari najst tvoju "spriaznenu dusu" a ver tomu ze potom hluposti ako vzhlad, titul, pracu a peniaze nebudes riesit. Lebo ak sa vies sama o seba postarat nebudes musiet zufalo hladat chlapa a to tych normalnych pritahuje najviac. A aj ked uz toho "praveho" najdes aj tak budes musiet na vztahu pracovat pretoze kazdy sa meni a bud budete starnut spolu alebo odseba. Vela zdaru v hladani seba samej.
Poznam vela bab ktore su vyberave a preto su same. Treba presne zacat hlavne od seba ako uz napisala aj ajana1
@ramzes1980 to je troška off takto zoskatulkovat
Prerobiť chlapa...hnmmm ty musíš byť ešte veľmi mladá a neskúsený ak myslus, že toto pôjde 😀 a okrem toho...akým právom ho ty chceš prispôsobiť sebe...vrd on nech prerobiť teba ku svojmu obrazu
jezisi....hlavne sa treba vyprdnut na to hladanie, kokos, sak to nie je rohlik v akcii, aby ho bolo treba ist uchmatnut. Treba si pohodovo zit svoj zivot a vtedy to pride. Clovek co fakt ze hlada partnera tak zufalo vyzaruje, ze treba od neho prchat, az sa cudujem, ze to sam nevidi.
Nevyhovuje ti nic - rodina, partner, praca,....? odstahuj sa na opacny koniec sveta, v dnesnej dobe ziaden problem. Zmenis klimu, budes mat ine starosti, budes si zit ako chces a sama pre seba. A pre kopu chlapov budes zrazu zaujimava, sak exotika, nie?
Sice budes mat trochu problem s jazykom, ale najde sa niekto, kto ta ochotne douci, neboj.
Nebudes moct mavat diplomom, ani virtualnym, ani realnym, lebo tam bude mat nejaku nasu VS kazdy na haku, pripadne v ri..., niekto sa na teba bude pozerat mozno zvrchu, pocitis ake to je, ale pre vacsinu ludi budes zaujimava. A predovsetkym tam nikomu nerozpravaj o tom, ako na prd sa ti zije s matkou, alebo priatelom. Budes este aj zahadna pre niekoho.
No ale ked sa ti to nechce, tak ostan doma a lamentuj, ze tuno na rodnej hrude ani obraz ani zvuk. A ak mas problem, ze tvoj idealny nastavajuci nema byt ani cudzinec, neboj, stretnes tam aj slovakov, tych je dnes vsade dost. Jo, taky rozcestovany, hodne aktivny, teda nie "tlsty", rozhladeny, teda nie tupy slovacisko, toho najdes asi skor vonku, ako tu
Som rozcarovana z autorky...vsetky rady su zbytocne.by ma zaujimalo,ci ma aspon nejake kamaratky
23? Hnmmm v dnešnej modernej dobe pre guuuglovanej je ešte tak naivná, že chce prerábať? V 23 rokoch toto riešit? No zbohom
túto tému iba uzamknúť.lebo sa to tu nedá čítať. ste tu obrovské hviezdy,ako vidím. čo som mohla čakať , aké reakcie.
@sardinka336 zase rýpeš ?ty do každého iba rýpeš, čo ťa tak pozorujem na MK, sa uvedom. za to, ty si najnormálnejšia. Ty si asi strašná herečka, keď každému nadávaš. hah, nemusím byť herečka, som pekná mladá baba pre tvoju info 🙂)) za to, že ty asi nie si, tak to nie je môj problém a že závidíš 🙂 a ani tučná nie som, ani nič iné mi nechýba ani neprevyšuje a ľudia hovoria, že som veľmi pekná mladá baba🙂 asi o tebe sa to nedá už povedať čo?🙂
Je troška naivná,ale však už na to prišla,ze to nemá zmysel,teda ak dobre čítam...vsak ona sa naučí a zistí časom 🙂
hlavne, že vy ste tu všetci požrali múdrosť sveta, nemôžem to tu už viac čítať, lebo mi je na grc, ako si tu robíte srandičky, by ste chceli byť takí mladí všetci,ako som ja asi čo 🙂 ked si robíte posmech z mladého veku 🙂
tému som dala uzamknúť adminom, snad ju čoskoro uzavrie a samozrejme som označila nevhodné príspevky 🙂 majte sa krásne
@marisola takto..v skratke..zalozila si temu,chcela si odpoved.Plno ludi ti tu odpovedalo skoro to iste,tak asi niekde v tom pravda bude.Osobne mam pocit,že to nebolo to,co si chcela pocuť,ale je to pravda.Možno niektore narazky na vek nie su vhodne,ale je to realita ,že clovek s vekom prichadza na niektore veci.Za dalsie,mam z teba pocit,že si hrozne urazliva ( z toho ako pises ) a branis sa utokom na tych,ktori ti vravia pravdu,aj ked tam davas smajliky.Kludne mozes zacat utocit pismenkami aj na mna,ja nemam tu tendenciu sa urazat a vacsinou prijmem nazor od ludi,aj od mladsich,ak je ten nazor konstruktivny a ak mi to povie viacero ludi.A ide to aj bez urazania sa,aj ked by narazali na vek,tiez som si take vypocul velakrat
@marisola prosííím ťa!!!! Do teba ani netreba rypat....ved poznám tvoje prispevky, ty si samonasierací exemplár. Uz ideš ,,zamykat temu,, ako male decko čo neznesie iny nazor tak potom nelez na diskusaky. To tiez niečo hovori o vyspelosti jedinca a nejakej jeho zrelosti. Ked to neni podla teba tak uz prskáš...no aky chlap by s týmto vydržal?
A ,,snažíš sa,, s kym prosim ta? S tým čo si tu riešila pred rokom čo ta akoze podvadzal?
Vztah si s nim mala ,,na kočku,, ale ,snazi sa,, no akurat tak dobabrat si zivot a ešte ho dobabrat aj niekomu inemu - dietatu. Ach jaj...
@marisola ahoj, ja len ze tiez som chodila s panom pravnikom, ktory bol strasne mudry, ale len na svoje pravne veci a na ostatne bol lavy ako bakula..ked ti chlap nevie poriadne doma ani urobit topinku a necha sa obsluhovat rodicmi, tak darmo, ze ma prachy, vzdelanie a je pekny...teda aspon pre mna to bol chlap uplne nevhodny a nevyhovujuci..malokedy najdes vo vseobecnosti niekoho, kto ti bude vo vsetkom na sto percent vyhovovat..tiez sa mi vidi, ze si moc prieberciva, keby si prestala riesit vsetkych chlapov, nasiel by sa taky, co by ta zaujal, len treba vidiet v nom to dobre a nie hladat to, co sa mi nepaci..drzim palce pri hladani toho praveho.
@sardinka336 😀 😀 😀 😀 😀
ja len dufam, ze si dievca toho praveho najde, lebo ak to teraz tak riesi, co bude v tridsiatke??? a kolko je 30 rocnych super zien co nevedia najst toho praveho? vela, vsade 😅
@marisola čo je to - byť normálny? Každý za normálnosť považuje čosi iné...u niekoho je normálne to a u druhého zasa niečo iné. Dobrý vzťah je o kompromisoch, nie je iná cesta.
( dievčatkám čítali o krásnych princoch na bielych koňoch a potom prišiel len ten kôň 🙂 a chlapi si mysleli, že sa žena po svadbe nezmení 🙂 ...)

@salfusco to áno. Pozerám na to len z toho hľadiska, že keď má žena doma nie krásneho muža, nemusí sa tak obávať nevery, ako keď má krásavca... ale tak ktovie.