Kde žijú normálni milujúci muži?
povedzte mi baby, kde žijú normálni chlapi, slušní vzdelaní, inteligentní,čo si vážia to,čo majú,(ženu- vzťah, partnerku),ako je možné, že proste na každom kroku zakopávam bud o debilov, nevychovaných, hulvátov, alebo nenormálnych týpkov, čo sa strašne vyťahujú a nemajú na čo. Kde žijú solídni chlapi ? či už to vymrelo,či čo ?ako stretnúť dakoho normálneho :??? 😒 😒 😒 ☹ ☹
už ma chytá z toho depka..
celý život to tak bolo, že ti,čo chceli mna, ja som ich nechcela a opačne, bud boli moč tlstí, alebo nevzdelaní, alebo prehnane bezcitní a tak zrazu už sama ani neviem, či vôbec jestvuje dakde nejaký normal chlap,alebo len ja vidím všetko čierne....???:( pozerám kolo seba, stretávam denne desiatky chlapov, a ani jeden sa neprihovorí, ani jeden sa neusmeje, ani nič...len hľadia,ako .....toto je tak sprostá doba ...
@stardust No, len to, že tie čo napíšeme, že máme toho pravého tak neznamená že sme nejak "poľavili" na našich "nárokoch". I keď ja som nejaké nároky nikdy nemala....Proste mám chlapa, ktorého milujem najviac na svete a on mňa, máme super rodinu a všetko okolo. A to je podstatné, že sme spolu šťastní a spokojní. A neznamená to ani v najmenšom, že sme niekde "poľavili" len preto lebo sme to tak chceli.....I keď jasné aj to sa stáva. Len netreba "škatuľkovať". 😉
@stardust Ja nereagujem vzťahovačne, len mi prišlo trošku "cez" radiť - "nepoľavuj zo svojich nárokov" - to je akoby tie čo sme šťastné vo vzťahoch sme niečo obetovali - čo niekde pravda môže byť ale niekde nie. Preto som reagovala- ja som nič neobetovala. A áno, som šťastná a spokojná -na 1000% a nie v manželstve. 😉 A každému to prajem.
@mirkava vidíš tí moji "netoví" sa prejavili do roka.. Aj keď na začiatku veľa vecí prehliadaš zamilovanosť, endorfíny a keď začnete spolu žiť zistíš, že je to čistá katastrofa :( a ja len hľadám chybu v sebe.. áno mám ich veľa ale viem si ich priznať a som ochotná robiť kompromisy. no čo z toho keď len ja ich chem robiť
Inak mna hrozne pobavil ten "lekár alebo právnik". Robim v advokácii a v živote by som s právnikom nechodila 😄 Sak to je zberba 😄
@dominikav123 No, "aľe" veď to je partia - pochop..... 😝 😉
Ja som krásna, mladá, inteligentná a mám "len" chlapa bez maturity - no pováž.....😀
@marisola a nie su to len prehnane vysoke naroky? Ved aj tlsty murar ci instalater moze byt slusny, milujuci manzel....mas uplne prevratene hodnoty - je len prirodzene, ze ti normalni o teba ani nezakopnu....ked si niekto mysli, ze je hodny iba dokonaleho partnera po vsetkych strankach, tak casto ostane sam...a btw - a ty si dokonala po vsetkych strankach ??
...pokial nezmenis svoj pohlad na vec, nikoho ani nenajdes ( lebo nikto ti nebude dost dobry)...
@cammille No ale veď v jej prípade ten "tlstý či štíhly murár či inštalatér" je ten blbec a nedokonalý. Dokonalí sú len lekári a právnici, dokonale štíhli, krásni, a že vraj inteligentní.....a potom ak o takého zakopne alebo on skôr o ňu tak tu bude za pár rokov alebo aj skôr téma - prečo ma ignoruje..... 😉
No. Ja takeho mam. 12r. Sa skryval v zahranici. Daju sa najst napr v dorych rodinach. Medzi dobrymi znamymi a kamaratmi. V prirode na benzinke v kniznici pri sporte je to rozne... ak nie si stastna vo vztahu bez z neho a rozsiruj svoje kruhy a hladaj ;)
Už sú zadani....
Zdravim. Mozno si svoj prispevok napisala dost od srdca a s nadsadenim, preto su niektore reakcie bab taketo.
Dokonaly chlap neexistuje. Ale existuje urcite muz s takymi nedokonalostami, ktore budes ochotna tolerovat.
Uprimne, nechapem preco sa niektore baby navazaju do toho, ze autorka napisala ze chce vzdelaneho a stihleho (za predpokladu, ze to sama vie ponuknut). Ale samozrejme, niektore prispevky hned vedia, ake vzdelanie ma autorka a ako vyzera a maju potrebu jej zhodit hrebienok :/ Ci je podla vas rozumnejsie zobrat hocico, aj ked jej to nevyhovuje a potom byt nestastna? A rozvadzat sa lebo si niekoho nasla len aby nebola sama, ze polavila v jej ZAKLADNYCH narokoch?
Bohuzial tiez patrim k tym, ktore este hladaju ☹ Sem-tam zajdem na pokec a ked mi niekto odpise "sy, bi, zo mnou, robym etc", tak mi to proste vadi, lebo to u mna vyvolava pocit, ze ked muz robi taketo chyby, tak mu na vzdelani velmi nezalezalo. Mne naopak zase ano. To ale samozrejme nevylucuje, ze ma zly charakter. Iba bohuzial, nezijeme vo svete, kde je charakter Nr. 1, fyzicno musi tiez pasovat.
Myslim si, ze keby si spoznala muza, ktory ti jednoducho sadne, tak by ti nevadili ani napr. kg navyse alebo ine vyzorove crty, nemusel by mat ani VS ak by ti dokazal, ze aj so SS je rozhladeny.
Drzim prsty.
@katika227 keby boli ti dobri zadani, tak by na tomto fore nebolo o com diskutovat. A ak nevies o com hovorim, skus si pozriet niektore prispevky zien, ake problemy riesia so svojimi manzelmi.
@dominikav123 lekari a pravnici su najvacsi kurevnici hlavne 🙂
@martina_l_l omg aka rozculena
@katika227 nie, vöbec nie som rozculena. len ti odpovedam na tvoj provokacny prispevok 😉
Nie som dlho na tomto fore. Ale za ten cas sa mi len bohuzial potvrdzuje, ze najvacsim nepriatelom zeny je zena, a ze niektore si tu asi chodia vyventilovat denny stres (hovorim vo vseobecnosti).
@martina_l_l medzi tymi zadanymi su aj ti lepsi muzi. A taki su pevne zagarazovani 😝
aj ja som kedysi hladal niekoho takehoto,nakoniec som to vzdal,bo sa ziadna taka nenasla :D
prosim berte to s troskou nadsazky
Som uplne normalny chlap a hladam uplne normalne dievca. Je tu taka, ktora splna vacsinu tychto kriterii a chce konecne nieco trvale vedla seba?
Rocnik 1977 - 1981, aspon 1 surodenec, dobre vztahy s vlastnou rodinou, slobodna, bezdetna, nezavisla na rodicoch,ochotna zit aj mimo BA, VS (dokoncena - nie studentka) nie odbory ako SJ, estetika, vytvarne umenie alebo podobne financne traumy buducnosti, aspon 1 svetovy jazyk, minimalna prax - proste vie, co je to zamestnanie, vie hrat na nejakom hudobnom nastroji aspon nieco zakladne (nie hreben, nie triangel), vie varit, schopna viest aj spolocenske rozhovory, karieru a vlastnu pracu povazuje za dolezitu, ale tehotenstvu sa vyrazne nebrani, ma vyssie ambicie ako robit obsluhu v copycentre, aj ked mozno nic nevlastni, ale citi, ze ma perspektivu, zdravo sebavedoma, dokaze kritizovat, povedat otvorene vlastny
nazor, nie je naladova (!), nedokaze sa odut, nezakomplexovana, pohodova, dokaze svojimi romantickymi crtami eliminovat pragmatizmus,neminie 70% vyplaty v MNG alebo na ine handry, ci kozmetiku,rozozna zehlicku od pracky, tolerantna, skromna, rodinne zalozena, vesela, s optimistickym pohladom na zivot (to je veeeelmi dolezite), nepotrebuje sa vela malovat, lebo je prirodzene pekna, katolicky duch, ale nie fanaticka, zaujem o sport, kino, divadlo,rada cestuje (Bibione vsak nie je jej sen...), chce (a moze) mat deti,vyska 167 - 174, tmavomodre oci, nie kratke vlasy, velkost nohy max. 6 (ziadne lyze!), nie orli alebo inak zakriveny nos, pekne ruky, ale vie ocistit zemiaky, pekne zuby, stihla, ziadne pneumatiky na bruchu alebo velky zadok, ma prsia, jednoducho je pekna, suhru v posteli povazuje za velmi dolezitu, spi iba s tym, koho lubi, v harmonickom vztahu chce sex pravidelne kazdy (druhy) den, vie, co je to orgazmus, je schopna ho pravidelne dosahovat, netrpi vaznejsimi zdravotnymi problemami, nema piercing, nefajci, ma normalny cyklus.

@marisola bolo by vhodné si uvedomiť, že dokonalého nenájdeš. Žiaden na svete nebude mať všetko.