icon

Kde žijú normálni milujúci muži?

marisola
2. sep 2016

povedzte mi baby, kde žijú normálni chlapi, slušní vzdelaní, inteligentní,čo si vážia to,čo majú,(ženu- vzťah, partnerku),ako je možné, že proste na každom kroku zakopávam bud o debilov, nevychovaných, hulvátov, alebo nenormálnych týpkov, čo sa strašne vyťahujú a nemajú na čo. Kde žijú solídni chlapi ? či už to vymrelo,či čo ?ako stretnúť dakoho normálneho :??? 😒 😒 😒 ☹ ☹
už ma chytá z toho depka..
celý život to tak bolo, že ti,čo chceli mna, ja som ich nechcela a opačne, bud boli moč tlstí, alebo nevzdelaní, alebo prehnane bezcitní a tak zrazu už sama ani neviem, či vôbec jestvuje dakde nejaký normal chlap,alebo len ja vidím všetko čierne....???:( pozerám kolo seba, stretávam denne desiatky chlapov, a ani jeden sa neprihovorí, ani jeden sa neusmeje, ani nič...len hľadia,ako .....toto je tak sprostá doba ...

martina_l_l
2. sep 2016

@stardust ja ale netvrdim, ze zadani muzi su zli. Len mi reakcia Katky ze vsetci dobri su zadani prisla trosku taka "aaa, nech autorku aj porazi, pridam jej este".
Je mi jasne, ze tak ako medzi zadanymi aj medzi slobodnymi su "lepsi" 😉

catherinah
2. sep 2016

@martina_l_l suhlasim s Tebou. Neboj sa blizsie spoznataj takych, co na prvy pohlad nesadnu. Niekedy sa z nich vykluju.milujuci manzelia. Ja som tiez vsetkych odpalila, ale jeden to nevzdal a prave lezi vedla mna a je to ten najlepsi manzel na svete. Ale tiez som si nanho pockala peknych par rokov a zufalo revala do vankusa nejeden vecer.

angela5
2. sep 2016

@salfusco 😀

momoqui
2. sep 2016

Bohuzial na Slovensku sa malokto malokomu prihovori iba tak na ulici v praci v Mhd ... V mnohych inych krajinach su ludia k sebe na ulici pirjatelskejsi (nevravim ze su najlepsi kamosi ale pokecaju ma zastavke v buse v cakarni atd) a to plati aj o chlapoch. Zila som parkrat v roznych krajinachv EU a spoznala som kopec ludi, najma muzov takto na ulici. Velakrat o nic neslo naozaj iba o kratky pokec niekedy tam boli obojstranne sympatie a inokedy nie. Chlapi na Slovensku sa neprihovoeia lentak zene v bare alebo na ulici a ak by to nejaky spravil bol by povazovany za divneho a otravneho ... Asi som ti neporadila ze kde toho praveho stretnut ... Urcite to pride ked to budes najmenej cakat 🙂 to ze mas naroky je uplne normalne a spravne 🙂 skoro vsetky moje kamosky su single a kauda z nich je vzdelana rozumna zamestnana baba o krase povedat nemozem lebo to musia ohodnotit chlapi ale skarede nie su a su single a riesia ro iste co aj ty 🙂

stardust
2. sep 2016

@martina_l_l podla mna je Katkina vypoved spravna. Si vydata? Ja co chvila rozvedena a poviem ti, ze fakt to plati. Bud su chlapi slobodni, lebo sa nechcu viazat a chcu si len uzivat, alebo su nevychovani, pre spolocny zivot nevhodni a rozvedeni...malokto sa rozvadzal, lebo manzelka bola zla.

martina_l_l
2. sep 2016

@stardust teraz trosku nerozumiem. Katka tvrdi, ze vsetci dobri zu zenati. Cize z toho vychadzam, ze ked si ty vydata, mas dobreho manzela. A potom pises, ze si co chvila rozvedena?
Mozno sa len nechapeme 🙂 Lebo keby bol dobry, asi by si sa nerozvadzala.
Neviem, asi som naivna, ale ja si myslim, ze dobri chlapi existuju. Moji rodicia su spolu 30 rokov, a u nich som videla, ze ked clovek chce s niekym zostarnut, treba toho niekedy dost prekusnut (nemyslim teraz nasilie a pod.) Ale to musia, samozrejme, chciet obaja.

stardust
2. sep 2016

@martina_l_l je rozdiel medzi tvrdeniami: vsetci dobri muzi su zenati a vsetci zenati muzi su dobri.

obsadenemeno
2. sep 2016

@marisola uz sme ti to pisali vo viacerych temach, ze zacat musis od seba. Co do vesmiru vysles, to sa ti aj vrati........ ale prvym krokom by snad bolo ukoncit vztah, v ktorom si. Aj ked "nevies" byt sama.....
Zacni od seba. Ano, vieme, ze ty si ta nezna, milujuca krehka kvetinka a ten tvoj je hulvat a davas mu dalsie ultimatum, lebo nie je romanticky...... a co tak urobit nieco nemyslitelne a byt sama urcity cas? Ver mi, to pomoze. Pomoze ti to najst samu seba, nebat sa zodpovednosti za svoj zivot. Lebo ty vzdy vinis druhych za svoj "zly" zivot.

minutka
2. sep 2016

a co tak prestat hladat tu "high society" ? trosku skromnosti by nezaskodilo

eli74
2. sep 2016

@salfusco Jeej, presne ako o mne! 🙂
Ach jo, som uz vydatá. Tak nič.
🙂

Toto treba pisat na zoznamku btw.
Drzim palce.

angela5
2. sep 2016

@martina_l_l presne toto som si vsimla aj ja. Ze mama musela toho vela prekusnut, aby bola kludna domacnost. Nasi su spolu vyse 30 rokov.

plysaky
2. sep 2016

@marisola skus hladat medzi programatormi: ja som s nimi pracovala.. A jedneho uz mam doma ;) boli to fakt super chalani, vtipni, inteligentni a niektori aj rodinne zalozeni a pekni 🙂 A ked som sa ich pytala, preco nemaju frajerky - tak z roboty domov (v robote samí chalani), vela dievcat v ich veku uz zadane/vydate a malo prilezitosti/casu na hladanie niekoho..

ritusuk
2. sep 2016

Pripomina sa mi pribeh s kavou.isty profesor raz pozval k sebe skupinu studentov a ponukol ich kavou.na podnose doniesol salky;niektore boli naozaj krasne,farebne,z draheho skla,ine naopak obite,sive,skarede 🙂 salky sa rozdali,profesor sa zahladel na studentov a potom im vravi,ze kazdy sa snazil o najkrajsiu salku.rychlo sa rozobrali a skarede nikto nechcel.a este si to studenti aj poobkukavali,ze kto aku schytal.ale tam slo predsa o kavu!kava chut v salke nezmeni,je to len nase zmyslanie,ze ak bude salka pekna,snad aj kava bude lepsie bude chutit.nie je to tak.kava je zivot,vsetko ostatne je "len" salka.a tak je to aj s chlapmi.ten moj bol kedysi najsarmantnejsi v meste.gentleman na pohladanie,diplomat a milovnik dobrej zabavy.mal 85kg,prave sa vratil z vyletu zo Svedska,sedel na muriku,fajcil a bol jednoducho bozsky.prisli deti,dom,starosti,ucty,kava s nim chuti rovnako,len salka sa uz troska obila 🙂 ale o tej to predsa vobec nie je.mam zname,ktore maju nad 30 a su single.lebo ten si da pivo,lebo ten nadava,ten zas nema auto a status,dalsi je prilis mily.co na tom,ze su to normalni,slusni chlapi,ktori radi donesu kavu do roboty a nechcu po vas polohu lezmo hned na druhom rande (lebo aj toto som uz pocula,ze to najnovsie vadi zenam 😀 ) a presne tieto zname sa stazuju,ze normalni chlapi uz dosli.Naozaj?

salfusco
2. sep 2016

@eli74
Počkám na autorku témy,mozno sa ozve 😀

stardust
2. sep 2016

@salfusco a splnas poziadavky zakladatelky temy?

stardust
2. sep 2016

Pribeh so salkou je sice pekny, ale ked je kava zla, nemusi sa vypit a vyleje sa do umyvadla. Ale co v manzelstve so zlym chlapom, ked zena ochotne toleruje muzove nedostatky, lebo idealny chlap predsa neexistuje? Stat sa obetou domaceho nasilia je pravdepodobnejsie ako byt napadnuta pocas nocnej prechadzky v parku.

ritusuk
2. sep 2016

@stardust lenze na to aby si sa vobec napila,musis ochutnat.a k tomu casto ani nedojde,len na zaklade salky.to su dve diametralne odlisne veci.nikto nema byt vo vztahu,kde je nasilie a ine zloby.tam tie varovne signaly byvaju uz omnoho skor ako vobec dojde k svadbe.a zaroven chlap,ktory sem tam zanadava (alebo vypije pivo) nemusi byt automaticky alkoholik a tyran.zenam uz vadia aj taketo veci,ved nech sa paci,ale potom nefnukam,ze nikde nic nie je a vytrvalo cakam na svoj ideal.

salfusco
2. sep 2016

@stardust
Nemozem odpovedať,lebo by som negoval jej názor na slobodných chlapov 😉

mumilka
2. sep 2016

Jedna mudra zena povedala "vsimnite si ako sa muz sprava k svojej matke, tak sa raz bude spravat aj l vam" je to zrkadlo.

janinah
2. sep 2016

Každého chlapa vychovala žena- mama.Treba sa zamyslieť nad výchovou vlastných synov,nech sa na nás nevesty nesťažujú. Vymrela galantnosť,úcta,slušnosť,úprimnosť..a koho je to vina? Ak chlapec toto nevidí v detstve v rodine,tak to ťažko vie potom uplatniť vo vlastnom vzťahu so ženou.Ja synovi vravím.kedma naštve- krv z teba bude striekať,ale poriadneho chlapa z teba vychovám...a dodržím to 😉

stardust
2. sep 2016

@ritusuk niektore zeny nechcu ochutnat, lebo si zakladaju na obale, ine na zaklade svojich predchadzajucich skusenosti.

canama
2. sep 2016

@marisola z mojich osobnych skusenosti sa muzi, ktori maju predpoklady na bezproblemovy vazny vztah a rodinny zivot "minu" tak do 25 roku zivota. su to muzi, ktori mali pozitivny priklad partnerskeho spoluzitia v rodine, takze si podvedome vyberaju frajerky, ktore su "vhodne" a tiez bezproblemove...z mojho okolia sa takyto chalani velmi rychlo ozenili a mali deti..a vedu aspon zdandlivo spokojne zivoty...ALE, nikomu nikto nevidi do kuchyne...zdanie moze klamat

simonezet
2. sep 2016

@catherinah tiez vedla mna jeden sladko zaspal🙂. Mala som ten isty problem ako autorka a ked som hladanie vzdala,zrazu sa ako blesk z čistého neba,zjavil moj manzel. Spočiatku som ho trikrat odpalila a na 4x som pristala na rande. Dovtedy sme si len pisali. Z peejavu sa mi zdal riadny pako,co nevie gramatiku. A ked som ho zbadala,bac....sme spolu 4 roky a je to to najlepšie čo ma v zivote stretlo a v brusku mu nosim syna. Nikdy som neverila ze budem mat taky zivot. Lebo pred nim tu boli len hlupy machri,alkoholici,psyxhicky vydieraci,podvadzaci.. Toho koho som chcela boli zadani alebo nechceli mna a opacne...no staci aa na vec pozerať z ineho uhla alebo prestat hladat a ono to príde vtedy kedy ma....drzim palce

liz_lemon
2. sep 2016

@simonezet ale tu gramatiku si uz aj ty zabudla :D

stardust
2. sep 2016

@liz_lemon su aj dolezitejsie veci ako gramatika...vid moj posledny prispevok vo fotoblogu 😀

liz_lemon
2. sep 2016

@stardust ja len na margo toho, ze pise, o tom svojom princovi, ze sa jej zdal ako riadny pako, co nevie gramatiku

ewisam
2. sep 2016

Viete co je sranda? Ze nezadani a mozno aj zadani chlapi debatia o tom istom...Kde najst zenu do koca aj do voza, ktorej by sa nepacilo len nove auto ci bankove konto... Bude to zniet ako klise, ale myslim si, ze o vztah sa treba starat a nie cakat, ze ten druhy si vycuca z prsta, co prave ocakavame, a samozrejme to nieje lahke a 100% ideal neexistuje.
Ja a moj muz sme si k sebe nasli cesticku cez net. Nesplnal moje predstavy o vyzore, nebol vysportovany blondacik v uniforme,najlepsie s akademickym titulom pred menom i za menom. Ziskal si ma niecim inym. Bol obycajny, na nic sa nehral....vela sme sa smiali aj sa smejeme, vie kedy ma objat a kedy je lepsie pockat, aby ma hnev presiel. Takze, co ma prist pride v spravny cas 😉

stardust
2. sep 2016

@liz_lemon nahlady na zivot sa v priebehu casu mozu menit.

liz_lemon
2. sep 2016

@stardust ty si tak trochu nechapava 🙂
najprv ho nechcela kvoli gramatike, a nakoniec sama ukazala, ze ju ani ona neovlada
a pochybujem o tom, ze ju ovladala, ale uz ju zabudla

stardust
2. sep 2016

@liz_lemon to iste si myslim aj ja o tebe 😉 Mne sa napriklad so zvysujucim sa vekom gramatika zhorsuje...mozno aj jej.