Kde žijú normálni milujúci muži?
povedzte mi baby, kde žijú normálni chlapi, slušní vzdelaní, inteligentní,čo si vážia to,čo majú,(ženu- vzťah, partnerku),ako je možné, že proste na každom kroku zakopávam bud o debilov, nevychovaných, hulvátov, alebo nenormálnych týpkov, čo sa strašne vyťahujú a nemajú na čo. Kde žijú solídni chlapi ? či už to vymrelo,či čo ?ako stretnúť dakoho normálneho :??? 😒 😒 😒 ☹ ☹
už ma chytá z toho depka..
celý život to tak bolo, že ti,čo chceli mna, ja som ich nechcela a opačne, bud boli moč tlstí, alebo nevzdelaní, alebo prehnane bezcitní a tak zrazu už sama ani neviem, či vôbec jestvuje dakde nejaký normal chlap,alebo len ja vidím všetko čierne....???:( pozerám kolo seba, stretávam denne desiatky chlapov, a ani jeden sa neprihovorí, ani jeden sa neusmeje, ani nič...len hľadia,ako .....toto je tak sprostá doba ...
Mam totál ideálneho chlapa pre zakladatelku 🙂 Je bohatý, štíhly, "dobrá spoločnosť". Strávil roky na prestížnej pozícií, vysokoškolsky vzdelaný (fajný odbor), vyzná sa v práve, nerobí hrubky, hovorí cudzím jazykom a je nezadaný. Má vlastné auto, byt v hlavnom meste a hrobové dvojmiesto (mramor, žiadny šunt nekvalitný). Dokonca ani plešinu mu nevidno a zuby má porcelánové (nevysúvacie)... Milovník nadprirodzena a zahradkárčenia. (čo je romantické, no nie? spolu sa starať o vinič a tak..) Má síce syna a nevestu, ale s tým si nerobte starosti, nemusíme byť v kontakte vôbec.
...
V prípade záujmu, čakám IP, posielam ho prvým vlakom (cestovné je na mňa) 😀 Aj romantický list sem-tam spichnem 😉
PS ak zakladatelka nebude chciet, oznam davam do pozornosti aj inym pripadnym zaujemkynam 😀
oh a ešte som zabudla napísať, že sa vyzná v literatúre, dejinách, má zmysel pre humor a nemá záletnícke sklony...určite by nevysedával s nikým po reštauráciach ani nekupoval norkové kozuchy milenkám..nepije, nefajcí a je sporovlivý 😀
....
no a čo tým chcem povedať? že hoci je všetko to, čo som hore o svokrovi napísala do bodky pravda a vyzerá to jako parádna partia, predsa len sa jedná o obr-blbca, s ktorým nikto nedokaze vydrzat... veci ako vzdelanie, postava, pozícia a majetky sú velmi povrchné a pramálo o samotnom človeku hovoriace. skor by som sa zamerala na dušu a povahu 🙂 ale tú môžeme spoznať, až ked dame druhému šancu...ktohovie kolko idealnych, s ktorými by si bola šťastná, si odfiltrovala hned na začiatku 🙂
dnes som citala celkom zaujimavy clanok.hovorila to zena mala podla nej krasne manzelstvo vzdy bola upravena pre muza do kupelky jej nemohol az kym sa neupravila.ked sli do spolocnosti chlapovy hovorili aku ma krasnu zenu mali 2 deti.muz super zarabal.jedneho dna dali deti k babke zena si myslela ze romantika no a muz jej oznamil ze ma 2 mesiace milenku ale nespal s nou a chce rozvod.a co zistila ta zena ze tym ze bola vzdy upravena jak taka umelina ho skor odpudzovala.a ked videla tu milenku zena pochopila ze zena ma v prvom rade vyzarovat vnutornu krasnu ktora potom z nej priam vyzaruje a tym ho opantala nie sminkami kilo make upu na sebe ale tym ze bola spokojna sama zo sebou optimisticka a usmev od ucha k uchu.tymto chcem zakladatelke tiez povedat zmen pristup k zivotu lebo naozaj budes vzdy sama s depkami a nikdo ta nebude mat rad.
@emilia25 uz jej to tu bolo napisane x-krat, ze zmen pristup k zivotu....a tvoj zivot sa zmeni..... ale ona si len verklikuje svoje, a z jej posledneho prispevku ma skoro svihlo, ved si tam doslovne protireci..... normalne si zacinam mysliet, ze taka osoba nemoze predsa existovat, to si z nas niekto robi prdel.....lebo ked ona fakt existuje, tak ako moze po tom vsetkom, co sa tu popisalo, stale mliet svoje, darmo ma fancy skolu a studuje stale, tam nie je ziadna sebareflexia, ziadne realne sebaohodnotenie......trepe a trepe stale to iste, stazuje sa na kazdeho a na vsetko a potom sa cuduje, ze vysledok je ten isty......... a ona by chcela, aby si ju vsimol "normalny" chlap.
Normalny chlap utecie po prvom rande. Lebo toto pocuvat, to ani svatec nevydrzi.
to sa tu este stale rozobera? :D
odpoved už snad dostala
Chudadievca. Pozrela som si tie linky, matka hyena, priatel cele zle, ona v depresii.....s takymito ludmi sa to vlecie cely zivot. Mam okoli seba vela podobnych, zial- je to tam silno poznacene prostredim, v ktorom ziju. Neviem, co by som jej poradila. Je to taky zacarovany kruh.
@salfusco dostala odpoved, ale nie taku, ako by si zelala......dokonca ju tu kritizujeme...... a niektore dokonca sa opovazili napisat, ze ony su stastne s tym ich mumakom bez vysokej skoly a bruskom...... :-P
Ach jo. Komu niet rady, tomu niet pomoci, dovolim si citovat zname prislovie..... nedalo mi, uz ma raz ovalila prislovim, sice som ho nikdy v zivote nepocula....asi preto, ze nemam vysoku skolu, len maturitu 😀
@catherinah no mozno matka, spoluziacky a priatel by ti porozpravali inu story.....
@marisola a mozno by ta to malo zaujimat....teda to, ako to tie ine zeny robia, ze su stastne....mozno by si zistila potom, kde ti normani a milujuci muzi ziju..... ale to by si si musela urcite veci priznat....a to ty nedokazes......lebo ty si slecna perfektna a co my vsetky tu od teba horsie vyzerajuce chceme, ze.....ako si vobec dovolime mat milujucich chlapov a stastne vztahy.....
Tak aby si vedela, aj ja mam milujuceho a normalneho chlapa, hoci nie som ziadna modelka. Za mojim sa obzeraju aj babenky v tvojom veku a mladsie, hoci ma 41. Lebo vyzera ako Johnny Depp v Piratoch z Karibiku. Ale on lubi mna. Tak tu to mas. Taka som hnusna a este aj milujuceho chlapa mam. Uz 12 rokov. 😀
@marisola "moja" ja sa tu nechválim vzdelaním ja len konštatujem kde som chodila do školy. Ver ze skončiť právo nie je moj celoživotný úspech, to by bolo celkom smutne keby bol 😄
nikde som nenapísala ze nie je niekto nula alebo socka, ak sa tak cítiš to je tvoj problem nie moj.
Ked je človek šikovný môžeš mat aj učňovku a bude ti dobre. Moj brat ma maturitu bez VS, a predava v obleku mercedesy. A vies co? Ma frajerku co ma výšku.
@obsadenemeno hele az si z celého môjho príspevku všimla iba to, že som šťastne vydatá, čo bolo ešte aj v zátvorke mimochodom, tak čo už :D lebo sa mi len potvrdilo, že patrí do tej skupiny ľudí, o ktorých som písala. Tiež od nich počúvam stále, aké mám šťastie, že som si niekoho našla...blbosť..vzťah si treba vydrieť, aby fungoval a nemyslím tým zrovna "vychovávať toho druhého"... A taaak 🙂
@marisola ja som ho nevychovavala ako jeho mamička, si jedna z tých čo to nepochopili. Ak si myslíš, že 23 ročný človek je rovnako zrelý ako 35 ročný, tak sa zobud. Ak chceš hotového chlapa, bude asi starší, nie tvoj rovesník. Predstav si, že oni sú zväčša so ženami, ktoré sa na nich nedivali zvrchu, keď ešte neboli "hotoví". Muž akého ty opisujes zväčša nemá dôvod zaoberať sa dievčaťom ako si ty. Ty so sebou niečo rob, ak si myslíš, že si ozaj taká pekná a vzdelaná. Neskutočne nechutnym spôsobom používaš slovo tlsty. Ja nemám rada, keď sa ľudia prejedaju a nehybu sa, ale používať slovo "tlsty" ako úplnú samozrejmosť? Ako kritérium? Si nezrela a bezohladna. Poznám chalana, čo bol podľa teba tlsty. Zmenil stravu, veľa športuje, úspešne podniká a stará sa o rodinu. Áno, teraz by bol podľa tvojho gusta! Pred piatimi rokmi by si sa naňho pozerala zvrchu! A ani VS nemá.....Ak nevieš vidieť čo je v človeku, keď si odmyslis naučené gestá a pozlatko na ktoré idú baby, tak sa nečuduj, že si sama.
@dominikav123 Ja neviem čo tu stále porovnávate či má alebo nemá niekto učňovku - a ten má partnera VŠ alebo opačne....Toto je naozaj také podstatné v šťastnom vzťahu? Ja sa fakt nestíham čudovať ako vie byť niekto prízemný. Ale čo už. Tiež takých poznám.....čo sa na teba ani nepozrú lebo nemáš VŠ. Úbohosť ľudí nepozná hraníc. 😖
Mám kamarátku. Naposledy mala vzťah v puberte, taký ten superzaláskovaný. Teraz má 26. Odvtedy len vyplakáva, ako chce lásku. Je nádherná, študovaná, všetci sa z nej idú pokakať. Jej zameranie smeruje k mladším chalanom. Okolo 19-20 rokov. Namotá ich, potom mi povie, že to by nikam neviedlo a zas vyplakáva. Teraz má niekoho, kto je asi v našom veku, ale už jej vadí, že pracuje vo fabrike. A vraj preto s ním nechce chodiť po verejnosti. Vravím jej,že ona po tej verejnosti nechce chodiť preto, lebo by prišla o neustálu pozornosť všetkých tých ostatných chlapov. Priznala si to. Za chvílu bude zas vyplakávať, že je sama. Ako som povedala aj jej - niektoré ženy sú skoro až predurčené byť tie tzv.ničitelky manželstiev. Ona bude sama, právnička, alebo čo, bude vyžadovať pozornosť od chlapov, chlapi v 15ročných manželstvách sa toho chytia a pôjdu sa z nej pokakať a bude akurát tak ničiť životy. 🙂
@evittam ja nikoho neporovnávam. Slečna tu písala ako hľadá vzdelaného aspoň lekára tak som chcela vedieť co take prevratné študuje ona. To je vsetko.
Myslím si, že tu netrieba riešiť kto má a kto nemá VŠ. To len daná slečna to má trochu pomýlené. Ono sa to sem-tam stáva, že niektorí ludia si myslia, že sú nadradení nad druhých. Len žiaľ si neuvedomujú, že VŠ nieje patent na rozum. A tuna sa to krásne ukázalo...
Tiež poznám takú brzdu, ktorá má VŠ, myslí si že nad ňu nieje. A viete čo? Tiež má 30rokov, je sama, zatrpknutá a nešťastná. No stále jej to nedochádza a o luďoch sa vyjadruhe ako o sprostých a blbých ... žiaľ skôr to pasuje na ňu 😝
Ono zas na druhej strane treba uznať ze určitý obor a následná práca nas aj preddefinuje k tomu akého partnera ku sebe človek hľadá. Veď človek si potom prirodzene hľadá k sebe niekoho podobného s rovnakými záujmami a názormi. Podľa mna je normálne ze doktorka si asi nebude mat veľa co povedať s murárom. Tym nechcem fakt nikoho uraziť, ale to je podľa mna uplne prirodzená selekcia.
Tiež som po škole asi pol roka chodila s barmanom, chlapec milý zlatý dobre drinky robil ale proste sme sa po čase nemali o com baviť, kedze mna nebavilo počúvať o novom type šejkru a jeho o novele CSP.
Z peknej misy sa nenájes. Môj pribral, môžem zato ja. Vraj mu chuti a ma toľko vlastnosti, ze si poviem, že som šťastná žena, že je môj a miluje má takú aká som. Pretože v láske sa podmienky nekladú.
Dnes som videla na plazi fesaka, vysportovany, telo ako model a cital Tolstoy-a.....hned som si spomenula na zakladatelku temy.... ze mozno to by bol typek pre nu.... asi som sa mala opytat na vzdelanie....ale pocitam ze ak ma rad Leva, tak v tej hlave nema tak celkom vymetene...... 🙂
na strednej skole som snivala akeho muza chcem hned som vedela takeho co bude chodit z prace rovno domov ziadna krcma kamarati proste muza co mu je prednejsia rodina ako co kolvek.mala som svagra ako taky vzor co sa tyka takej rodiny.co sa tyka vyzoru tak to veru nesmel byt chlap 50kil aj s topankami po 2 rokoch takeho randenia sa mi otocil vkus o 180stupnov.a veru 4mesiace po skole som ho nasla hola hlava pomaly 100kil tazke ziadne komplexy nehrozili.zil 4 roky v izraeli takze bol samostatny a vedel sa sam o seba postarat.deti chcel 4 presne ako ja.a dnes ich uz mame.a 10rokov za nami nasho spolocneho zitia.milujem ho najviac na svete je to uzasny galantny muz ktory mi vzdy dvere otvori uzasny otec ktory mi pomaha pri 4 detoch a 3 bol pri porode a bol oporou.je uzasny milenec vzdy mysli najprv na mna.uzasny kamarat ktoremu poviem co ma trapy a dokaze ma vzdy rozosmiat a dostat z chvilkovej depky.uzasny syn lebo aj svojej mame povie ze ju lubi a tak isto jej da boztek.uzasny brat lebo lieta so svojim bratom po lekaroch.uzasny clovek a ja si s nim zijem moj vysnivany raj na zemi.tiez som sa musela pochvalit.a baby ked jej to nejde vysvetlit normalne pochvalte sa aj vy.
@obsadenemeno taku babu si nestretla? 🙂
Aj ja som chcela mudreho muza,aspon takeho mudreho ako ja 😁. Jednak taky muz ma potencial najst dobru pracu a druhak - deti. Chcela som mudre deti a genetika, to mi bolo jasne uz na strednej, robi zazraky. Cize toto bolo moje kriterium od puberty 😀. Tak som sa posikovala na vyske, muz je mudry jak radio Jerevan, aj dieta mame prevelice mudre, sice asperger, ale kaslat na to 😀. Akurat tym, ze je muz mudry, tak obcas mi lezie na nervy. Takze pozor na to, co si zelame, moze sa nam to splnit.
@salfusco vies co, je tu krasnych bab do aleluja, ale ziadnu som nevidela citat klasikov..... ☹
@emilia25 ja som uz pisala, ze moj prvy mm bol romantik, ale skor romanticky idiot. Holt, nachytala som sa na modre oci, a na to, ze vedel tak pekne trepat o nicom.... ale do skutocneho zivota- nula bodov. Po rozvode som odisla do UK, a o chlapoch som nechcela ani pocut. Terajsieho mm som stretla na koncerte, je a aj bol rocker a vobec ma nezaujal, skor ma otravovalo, aky bol intenzivny. To musi byt ta juzanska natura..... boli sme kamosi na zaciatku, ja som nechcela ziaden vztah. Ale ako som ho spoznavala hlbsie, zistila som, aky uzasny clovek je. Mozem sa s nim porozpravat o vsetkom, pochopi, podpori ma a viem, ze sa nanho mozem spolahnut vo vsetkom. Je sikovny v praci (aj ked nema vysoku skolu) a hlavne je stedry. Nepoznala som nikdy cloveka, ktory by bol stedry ako on. A to nevravim len o peniazoch. Dava lasku, pozornost, pomoze kolko moze. Je citlivy a k tomu vsetkemu ma dokaze rozosmiat. Pozname sa 12 rokov. 9 sme manzelia. A stale si kazdy den povieme " you know I love you".
@obsadenemeno nič to ,skusim knižnice :D
a možno aj autorka by mohla :P

a ako by si si predstavovala svojho buduceho partnera? Ved napis aspon priblizne...