icon

Keby ste mohli vrátiť čas, čo by ste urobili inak?

evuska32
17. aug 2020

Zaujima ma zeny, co by ste s dnesnymi vedomostami a skusenostami s odstupom casu urobili inak...hlavne ma zaujimaju vzťahy - (patrneri, rodičia, deti), praca, bývanie a tak. Niečo, co si sem tam v duchu poviete, joj skoda ze som to takto, teraz by som to inak 😉

Strana
z2
pupavka89
Odpoveď bola odstránená
ndrag
Autor odpoveď zmazal
asia83
18. aug 2020

@moonlight1210 Presne tak. Nič by som nemenila. Všetko je tak, ako má byť.

kristiii
18. aug 2020

@danica2711 a možno si niekto teraz uvedomí, že na niektoré veci, ktoré by zmenil ešte stále nie je neskoro 😉
@evuska32 ja osobne by som asi nezmenila nič, nie preto, že by som nenarobila blbosti a chyby, ale preto, že akákoľvek zmena by zrejme znamenala to, že by som nemala môjho syna. Síce by som mala možno vyššie vzdelanie, lepšiu prácu, manžela, iné deti.. a možno by som mala úplne h...o 😂 alebo by ma už dávno zrazilo auto. Mladším by som poradila užívať si, vyblázniť sa zamladi, ale nezabúdať pri tom na školu, nezavesit sa na prvého debila, ktorého stretnú, nenechať sa ovplyvňovať ale naučiť sa povedat nie a stáť a ísť si za svojim.

pseudomonas87
18. aug 2020

@evuska32 kúpila by som nehnuteľnost hneď akoby to šlo.... Ako kapitál a kopla by som do zadku bývalého ooooovela skor 🤣🤣🤣

kofa77
18. aug 2020

zobrala pozicku a Isla na niekolko jazykovych pobytov vonku, spravila si skolu mimo SR, viac na sebe makala, co sa vzdelania tyka- hlavu som na to mala, ale leniva mrochta som bola :(. a nevydavala sa tak skoro. mozno vobec.

anka246
18. aug 2020

Viac by som myslela na seba. Naučila by som sa povedať nie. 🤔🤔

lucyluv
18. aug 2020

Ja by som určite išla na školu, na ktorú som chcela ísť a nie na tú, čo ma prehovorili rodičia 🙂 a keby existuje viac životov, tak v budúcom živote by som si to rada vyskúšala aký je život bez detí :D inak asi neľutujem nic, mám v tomto živote odzite asi za 10 ľudí :D aspoň nebola nuda 🙂

misulka22
18. aug 2020

Vybrala inu firmu na stavbu domu:(

pseudomonas87
18. aug 2020

@anka246 no toto by som aj ja potrebovala, ale dobre je ze sa to dá vždy zmeniť

sima_r
18. aug 2020

@evuska32 ja keby som vrátila čas-rozišla by som sa skôr s mojim ex a nikdy v živote by som si ho nezobrala za manžela (teraz sme už rozvedeni po 1roku manželstva) mame spolu krásneho synčeka o ktorého nemá záujem. Druha vec keby som nemala dieťa odišla by som do zahraničia a tam by som chcela iný, nový život žiť. Ale čas sa nedá vrátiť späť 😏

majka4555
23. aug 2020

1. Viac by som myslela pre svoje dobro a vobec nie "co si o tom bude kto mysliet"
2. Stala by som si za tym co poviem aj na ukor rozchodu,straty a pod.
3. Partnera by som si nasla neskor. Najprv bych uzivala slobody
4. Skor by som sa osamostatnila od rodicov

akinom0077
27. aug 2020

@evuska32 juuj celkom dost veci by som urobila inak

natal
Autor odpoveď zmazal
chocolatte1
13. aug 2022

Nemenila by som vôbec nič. Všetko, čo a ako sa v mojom živote udialo, ma doviedlo tam, kde som dnes. Som šťastná a spokojná a snažím sa, aby boli aj moji najbližší ❤️

akinom0077
14. aug 2022

@evuska32 uf no vela situaciach by som sa zachovala inak! niekedy si nad tym povzdychnem ale zaroven si poviem ze sa nebudem detailne zaoberat minulostou dolezite je konat sucastne tak aby sme sa potom nemuseli zamyslat dozadu..🙂

vakaveronika
27. nov 2023

@evuska32 Neprestávala by som veriť v Boha skôr by som sa Boha spýtala než by som sa rozhodla. Potom by som ušetrila kopu času a nemusela ho chcieť vracať. Vedela by som, že tá cesta, ktorú pre mňa vybral, je správna.

leuska0910
27. nov 2023

Ako tak rozmyslam tak neviem na nic prist.. asi to vsetko ma byt takto..🙂

Strana
z2