Keď bol partner opitý, tak vyznal lásku druhej žene. Vedel čo robí?
Ahojte, veľmi prosím o radu. S priateľom sme spolu 9 rokov, pokúšame sa aj o dieťa. Na oslave sa stalo, že vyznal druhej žene lásku, keď bol opitý. Ja som tam s ním nebola, keď som sa ho pýtala ako tam bolo všetko si pamätal a všetko bolo tak ako povedal, čiže pravdepodobne bol pri zmysloch, mohlo sa stať, že by akurát pri vyznávaní lásky nevedel čo robí, keď do konca hovoril aj o našich problémoch, že sa nám nedarí dieťa yž niekoľko rokov? Čo by ste urobili? Ďakujem
@domkakvet
Tak bacha, nezabi s ním plodné a najlepšie roky. Ja že máš tak do 25r a poznáte sa od strednej.
mňa by riadne ponížil a urazil... už by som mu nedokázala odpustiť... radšej sama ako s podrazákom ....
@domkakvet máš 34? aj tak máš ešte veľké šance nájsť toho pravého....
@domkakvet
A čo sa tak po 7 1/2 rokoch vztahu rozhodol, že chce dieťa?
@katkami123 už som asi zabila 😐
@katkami123 najskôr sme spolu chodili 4 roky, potom sme stavali dom a to zabralo roky.
@deti95060810 ďakujem za odpoveď.
@deti95060810 ďakujem za odpoveď.
Tak ja by som sa pozrela na tu casovu os. Opity clovek moze mat okno od isteho momentu, moze si pamatat udalosti zo zaciatku vecera a neskor sa moze spraskat pod obraz bozi a nepamatat si uz neskor nic.
Ale ak hovoris, ze druhej vyznaval lasku a este jej aj povedal, ze by s nou nemal take problemy ako s tebou - tu narazal nebodaj na neplodnost? Ak ano, rychlo by som sa spakovala a utekala kade-lahsie, lebo taketo nieco moze povedat len obycajne h.vado.
Matematicky sa to da vyjadrit: etylalkohol + chut na druhu
Vycistit zaludok a nepustat sameho sa chodit ozierat a vyznavat lasku cudzim zenam.
@domkakvet
Zabila by si, kebyže si v prechode. Ja som v nemocnici bola po pôrode aj s 2 ženami po 40r, obe prvorodicky, ze až teraz našli tých správnych partnerov na dieťa jedna povedala, ze všetko prirodzene, po pol roku snaženia. On bude od teba ešte starší, ze? Ono chlapi si môžu založiť rodinu hocikedy, aj v 50., len zeny to majú biologicky ohraničené. Bacha, aby ta netahal za nos ešte pár rôčkov zbytocne a nič z toho.
@katkami123 Ďakujem za odpoveď.
Poradím inak… možno niektoré nebudú súhlasiť, ale pozrela by som mu mobil- Facebook, messenger či je čistý. Lebo keď si s dotyčnou, tak dobre rozumie, musí s nou byt v kontakte. Predsa len, tu už je nejaké podozrenie.
@katkami123 podľa mňa je mladší.
@katkami123 pozerala som, nič som nenašla
@domkakvet a aký máš problém?
Vôbec nemáš istotu, že sa Vôbec niekedy podarí. Proste je tu ta možnosť. Dom?
Ja fakt nechcem rýpať, dúfam, že je to tvoj dom.
Tento muž ta šťastnou neurobí.
A čo zabíja alebo záber vo vzťahu je nekonečne snaženie.
Časom to bude presne dnes zajtra pauza dnes opäť potom dva týždne nič.
Viem o čom hovorím.
Čo ťa na ňom tak fascinuje?

@katkami123 ďakujem za odpoveď.