Keď bol partner opitý, tak vyznal lásku druhej žene. Vedel čo robí?
Ahojte, veľmi prosím o radu. S priateľom sme spolu 9 rokov, pokúšame sa aj o dieťa. Na oslave sa stalo, že vyznal druhej žene lásku, keď bol opitý. Ja som tam s ním nebola, keď som sa ho pýtala ako tam bolo všetko si pamätal a všetko bolo tak ako povedal, čiže pravdepodobne bol pri zmysloch, mohlo sa stať, že by akurát pri vyznávaní lásky nevedel čo robí, keď do konca hovoril aj o našich problémoch, že sa nám nedarí dieťa yž niekoľko rokov? Čo by ste urobili? Ďakujem
Dobre a on ti ako zdvovodnil to vyznávanie lásky? Chyba mu niečo vo vztahu, máte stereotyp alebo vzhľadovo mu niečo na tebe vadi? Ta druhá, ktorej vyznával lásku je vyzorovo podobný typ tebe? Alebo čím ho opantala, žeby bol kvôli nej ochotný sa s tebou rozísť?
My sme spolu boli 9 rokov, ale teda od nastnocnych cias a vzali sme sa, ked sme mali pracu, po skole, kde byvat. Ale keby sa toto stalo, ze taketo nieco povie inej zene, po 9 rokoch vztahu, no tak pardooon. Co je na tom na odpustanie? Tak bud chce Teba alebo tu druhu. Nech si laskavo vyberie, co chce. Ak su problemy vo vztahu, treba ich riesit, laska nie je o lietani na oblaciku. Jasne, s nou by nemal problemy. Za 9 rokov? Vazne? To je co za uvazovanie? Vsade su nejake problemy, ale neriesia sa vyznavanim lasky niekomu druhemu.
@katkami123 teba by toto zaujímalo?
Mňa teda nie. Ja totiž niesom naivná
@katkami123 ja som mu to povedala, on o ničom nevie nepamátá si to, ale či tomu mam verit
@sono2
Mna by to zaujimalo, lebo na vzťah sú vždy 2 ľudia, aspoň do chuducna v inom vztahu, na co si mám dávať pozor. A tiež by veľmi zavážila jeho obhajoba, keby to oľutoval…
@ninka297 to na to, ze on o tom nevie, ze ona to vie…
@katkami123 on to ľutuje aspoň sa tak tvári.
@katkami123 neni sa k Čomu obhájiť. Vidíš že zatlka.
A za mesiac čo? Na inej party? OK beriem, není už človek zamilovaný nejaký flirt OK, ale takéto debaty? U mňa neexistuje!
@domkakvet
Tak tu ide o to, ze sa zachoval ako chrapúň. Nijak to nezdôvodnil, len si umyl ruky tým, že si akože “nepamätá”. Ono, sú manželstva s deťmi, kde prekonali aj neveru, ale vždy to chceli obaja, ďalej na tom vztahu pracovať. Mna by na tvojom mieste najviac štvalo to, ze z teba robí hlupaňu.
@domkakvet
Tak ľutuje to? Alebo si nepamätá? Či iba teraz stiahol chvost, lebo mu prihara a nemá ba to ťa vyplatiť z 1/2 domu. Tiež nepochopím a neverím, dom spolu staviate, ale prstienok nikde… vy rám tých problémov vo vztahu budete mat až až…. Tak možno aj je zaľúbený do inej. Odpovedal ti aspoň na to? To musí vedieť aj za triezva.
Ja len dúfam, že v dome máš aj podiel ty.
Máš najvyšší čas sa rozhodnúť.
Mne príde 35 ka už vysoký vek.
To už malo byť dávno dieťa a muž mal vedieť čo chce.
@sono2
Podľa mna on veľmi dobre vie, čo chce 😅 toto robí len veľké obštrukcie.
Mne to príde tak, prepáč za analýzu.
Relatívne tvoj vysoký vek, dom na neho, ty samozrejme nechceš stratiť roky, dúfaš v dieťa, v dome sú aj svoje mozold a jasne zahodiť je problém.
Čo na ňom konkrétne ľúbiš?