Keď bol partner opitý, tak vyznal lásku druhej žene. Vedel čo robí?
Ahojte, veľmi prosím o radu. S priateľom sme spolu 9 rokov, pokúšame sa aj o dieťa. Na oslave sa stalo, že vyznal druhej žene lásku, keď bol opitý. Ja som tam s ním nebola, keď som sa ho pýtala ako tam bolo všetko si pamätal a všetko bolo tak ako povedal, čiže pravdepodobne bol pri zmysloch, mohlo sa stať, že by akurát pri vyznávaní lásky nevedel čo robí, keď do konca hovoril aj o našich problémoch, že sa nám nedarí dieťa yž niekoľko rokov? Čo by ste urobili? Ďakujem
@katkami123 povedal, ze lubi mna a chce byt nadalej so mnou, nic si nepamatá.
@sono2
Dom je na neho? 😯🤦🏻♀️ No… tak už mi je jasne, prečo sa chlap viazat nechce a skúša na iné… sebavedomie stúplo do hlavy a nejaká cicina sa na dom rýchlo chytí.
Veru mu ty zajtra povedz, že chceš svadbu lebo sa to bez toho nedá a chceš ísť na ivf.
To sú tak dva silné faktory, že v Sekunde uvidíš reakciu a netreba ti ani ospravedlnenie
@domkakvet
Ale veď nám je jasne, ze si s nou chcel pravdepodobne iba vrznút, ale tak niečo jej musel povedať, aby išla… len ona nešla a ešte ho ľudia počuli. A keď pracuje v zahraničí, tak ideál, nie? Ešte by aj pekne potichúčky odletela naspäť 😀
@katkami123 to si ja myslím že je na neho. Zakladateľka odpoveda veľmi stroho
9 rokov je velmi dlho,aby sa aj on stále k ničomu nemal… porozpravajte sa o budúcnosti a on sa musí rozhýbať. Váš vzťah sa musí/mal už dávno posunúť na vyšší level.
Len si nerob dieťa s “priateľom” pri ktorom je všetko na neho prepísané, chceš skončiť s dieťaťom na ulici? Moje obe kamošky tak dopadli, sľubovala sa svadba, do teraz k nej aj a po dieťati neprišlo, dalsia s ním má už 2. Tie zeny sú upratovačky, kuchárky a babysitterky. A chlapi im vždy iba povedia, keď sú nahnevané, ze všetko je na nich, - nepáči sa ti, mozes ísť. Jedna mi v kuse plače, žeby aj s tými 2 deťmi odišla, len nemá kam. To až pri dieťati zistíš akú ma chlap v skutočnosti povahu. A ak Vam to škrípe vo vztahu a on potrebuje na lacné reči ťahať inú, tak dieťa Vam vzťah nezocelí. Ani ho nezmení.
Jasné, že vedel čo robí. Ale očividne mu to odpustíš, tak načo sa pýtaš?
@domkakvet no neviem, ako by sa pacilo tebe, keby si ta chlap nechcel vziat, kym nebude dieta. on s tebou stravil uz 9 rokov a tiez nema ani manzelku, ani dieta. takze mozno aj pre neho su to zabite roky a chce sa posunut v zivote dalej.
aj ked mne tento prispevok nepride real (stavat sa to moze,ale nie tu)
@domkakvet poviem to tak - z tej druhej strany. Ja som bola tá, ktorú chlap doslova uháňal na večierku. Stretli sme sa prvý raz, mal značne vypité, no nemyslím si, že bol mimo vesmír. Vraj bol očarený. A ten toho narozprával….Trvalo to cely večer… jeden mat rozum však musí. Moja hlava ho schladila tým, že obaja mame skvelých partnerov. Jeho manželku nepoznám, ale veď s ňou je x rokov, tak snáď hej. Ja som o zazitku normálne povedala manželovi, s ním sa bavím normálne tiež ďalej. Ale viem, že to nikdy neposuniem ďalej.
Ja si myslím,že to môže byť aj vymyslené....Akože to pred kolkými ľudmi vyznával tu lasku?ĆI iba pred jednou ženou a ta ti to aj povedala...celé mi to príde divné...Ty ho musíš poznať či má take sklony....A prečo ked ste pár si nebola sním na tej oslave?prečo chodí sam?
@katkami123 🙄 Len na prvej strane máš 5 príspevkov o tom istom: ako si ju on nezobral za ženu. Hoci autorka ti odpovedala, že to ona svadbu nechcela. Ja fakt nechápem, prečo všetci automaticky predpokladajú, že každá žena sa za každých okolností chce vydať a to, či je, alebo nie je vydatá, závisí len a len od toho chlapa, či si ju on chce zobrať.
Ved ale opity... Aj ked je pri zmysloch trepe dve na tri...
Skor sa zamysli ci teb vztah stoji za to, skor ako si dieťa urobíte naozaj.
@mirkabadinkova žiaľ to nie je vymyslené, bolo tam viac ľudí a ja som tam nebola preto, že víkend som mala pracovný, pustila som ho samého, keď bola vo vzťahu dôvera nevidím dôvod prečo by som ho mala obmedzovat.
@janetinka27 je to real, svadbu som nechcela a do konca poznám veľa žien, ktoré už aj majú deti, ale oni sami svadbu stále nechcú a mne to prišlo zbytočné keď sa majú dvaja radi nemusia byť na to zobratí a tak isto poznám čo sa rozviedli po roku, tak na čo je to dobré
@matkamirko ďakujem za odpoveď.
@domkakvet budem sa drzat tvojej otazky :
- ci vedel , co robi ? On tvrdi, ze nie a ty sa bojis, ze ano. Tazko na to odpovedat, ale ak v kazdom inom smere si rozumiete a mozes sa na neho spolahnut v praktickom zivote, tak talo jedna vec by nemala byt dovodom na rozchod. Je jasne, ze ta to boli a potrebujes mu odpustit. Ale potrebujes mu to povedat, co citis, co ta zabolelo a budes vidiet ako bude reagovat.
Nepocuvaj tie, co ti radia hned utekat ( ja sa vlastne divim, ze este nejake manzelstva su, ked tu sa vsetky problemy riesia rozchodom ) .
Skus sa ho spytat ako to vsetko vo vasom vztahu citi on, co by chcel a hlavne pocuvaj, neobhajuj sa ak ma nejake vyhrady. Hladajte kompromisy a to ako veci vyriesit.
9 rokov je dlha doba a mozno on uz manzelstvo chce, ale nechce ti to tlacit, mozno mu na tebe zalezi, ale nema pocit, ze aj tebe - proste je to velmi vela " mozno" , ale len ty sama mas moznost dozvediet sa ako sa tvoj partner citi a hladat , aby ste si vas vztah urobili lepsi.
V kazdom pripade odpustit budes musiet, lebo zrada a bolest bude zozierat teba .
@domkakvet Akoze opity neopity, vyznavat lasku inej? No ja neviem, za 12 rokov vztahu som si aj ja vypila niekedy viac ako bolo treba, aj som bola bez partnera na kadejakych akciach, ale nikomu ma ani len nenapadlo lasku vyznavat, lebo som vo vztahu spokojna a stastna 🤷♀️ Uz by som mu neverila a dieta by som si s nim nerobila ani nahodou!
Ja by som sa ho to priamo opytala, kto to bol, co prenho znamena a ako dlho uz vo vztahu nie je stastny.
@domkakvet mňa by to ponižilo,akože pred tolkými ludmi...Neviem čo by som na tvojom mieste robila,ty musís vediet či ho tak lubis ,či mu to odpustiš aj ked isto nezabudneš...či vôbec on o to stojí aby si mu odpustila každopadne by si to zapamätal to poníženie ...už by nemohol piť ked nevie čo rozpráva a komu......Každopadne bolo viac parov čo spolu nemohli mať deti a ked sa rozišli tak s druhým partnerom v pohode...Ale ako sa povie Osudu neujdes,ako ma byt tak bude...
Hmmm to by zmrzelo a ponizilo si myslim, ze asi kazdu, ktorej by sa nieco taketo stalo. Je jedno ci bol opity alebo nie, podla mna nebol tak na mol, ze by nevedel co robi. Ak by si mu aj dala druhu sancu, tak isto s dietatom pockaj

@katkami123 ved toto.