icon

Keď chlap chce, podvedie aj po ceste z práce

13. jan 2022

Zenusky, myšlienka dňa ;)
Tu nejde o to že chce podviest zámerne. On nemusí chcieť podviesť zámerne že pôjde za nejakou dobrovoľne lebo plánuje mať sex s inou. On môže podviesť aj na základe toho že sa nechcene zaľúbil do kolegyni, ktorú stretával každý deň a pri toľkých sympatiach ktoré vzájomne od seba dostávajú každý deň, môže proste podľahnúť. Pod navalom emócií a zaľúbenosti. Alebo proste len emócií, že je s človekom s ktorým je v kontakte každý deň možno aj niekoľko rokov.
Takže nie nieje to tak že keď človek chce tak podvedie. Človek môže podviesť aj neúmyselne a nezamerne.
A toto sú dve rozdielne veci. Či človek podvedie tak že to plánoval - napr. Išiel do bordelu, zavolal si štetku na byt. Toto je plánovaná nevera.
A je rozdiel keď podvedie aj keď to neplanoval a nepomyslel na to, lebo sa možno zaľúbil do inej ženy a podľahol dlhodobým emóciám.

viestta
Odpoveď bola odstránená
danica2711
14. jan 2022

@panelacikova ledaže tak... ale čo keď suseda pôjde akurát vysypať smeti?

7lenka11
14. jan 2022

Nevera vždy bola neverou a aj neverou ostane. Je mi jedno, či by si to muž plánoval alebo nie, proste ak by ma podviedol a teda nedodržal manželský sľub, tak si môže rovno zbaliť veci...

hefo
14. jan 2022

Sú muži, pre ktorých je nevera prosto životný štýl, a pri takom nemá zmysel zamýšľať sa, čo sa s tým dá robiť.

("typ neverný" - http://klimes.mysteria.cz/clanky/psychologie/ne..., strana 12(75) a ďalej)

panelacikova
14. jan 2022

@mauduska súhlasím s tebou až na jednu vec, za ktorú ma tu asi všetky ukameňujú... 😀 ty považuješ za neveru aj to, keď si chlap predstaví holú ženskú a nebodaj ešte sex s ňou.... nuž, tak toto robí tak 95% chlapov. zvyšok sú gayovia 😀

panelacikova
14. jan 2022

@viestta hej. a ešte opitý trtko..... 😀

panelacikova
14. jan 2022

@danica2711 môže sa dívať z okna a očami odprevádzať manžela z práce do bytovky 😀

zadda1
14. jan 2022

@hefo zaujímavé čítanie

mauduska
14. jan 2022

@panelacikova nie keď si ju predstaví, ale keď na to vedome myslí, fantazíruje o iných ženách a pod - nevera začína v srdci. Ak myslím inú ženu, je to len krok k tomu, aby s ňou bol aj naozaj.

Ale to je teda môj subjektívny názor 🙂

mb2021
Odpoveď bola odstránená
mmoni89
14. jan 2022

Nevera je nevera. Niesme zvery aby sme nevedeli ovládať svoje pudy ci? Ešte aby sme takého chudáka ľutovali že chudáčik co mal robiť keď musí byť toľko v práci a so ženami 🙈

andreatytler
14. jan 2022

@petra8786 Dakujem za podporu ale ustali sme to a zatial sa dari. Takze aj pribeh s neverou sa moze skoncit stastne. Ten vztah uz je iny, ale stale dobry.

wayway
Autor odpoveď zmazal
panelacikova
14. jan 2022

@mauduska aha, tak to je trošičku už iný level, súhlasím....

monka105
14. jan 2022

Tým si snáď ospravedlňuješ vlastnú neveru? 😄 Ja neviem. Ja som ešte nezažila nič také ako ,,zaľúbiť sa nechcene”, najmä keď som vedela, že ma doma čaká priateľ, ktorého milujem a ktorému nechcem ublížiť. Sympatie voči nejakému človeku samozrejme môžeš mať, ale ak máš raz doma milujúcu priateľku, pri ktorej ti nič nechýba, nedáš priechod citom a nenecháš to prerásť v lásku. 🙂 Mne skôr to čo opisuješ, príde ako zbabelstvo.

sari24
14. jan 2022

Skvelá myšlienka dňa :D Takže teraz svojmu chlapovi poviem, že daj výpoveď, lebo sú tam aj ženy, čo zvyšuje riziko, že sa do nejakej zamiluješ a následne pojdeš robiť do bane. Akože áno, ak tráviš čas v práci s nejakou kolegyňou (logicky), tak je šanca, že sa niečo môže stať. Ale úprimne verím svojmu chlapovi natoľko, že vie ovládať svoje pudy a ak je raz spokojný vo vzťahu, tak prečo by sa zamiloval inde? A ak aj má pocit, že mu niečo chýba, tak očakávam, že mi o tom povie. Ale ospravedlňovať niekoho neveru tým, že vlastne chudák sa zaľúbil do inej, lebo s ňou trávil veľa času, to je čo za blud? Pre mňa je taký chlap debil, lebo už aj keby so mnou nechcel kvôli tej kolegyni byť, tak sa chcem férovo rozísť a nie že ma niekto bude podvádzať.
Mimochodom mali sme tiež už asi tri roky dozadu krízu vo vzťahu, nejak som nevidela ani to svetielko na konci tunela. A v práci som mala kolegu, aj milého aj pekného, ale nezaľúbila som sa, pretože v prvom rade som mala problém doma a to som si aj chcela vyriešiť. Už len z úcty k svojmu mužovi nie som schopná sa zamilovať inde, lebo si zaslúži férové jednanie.

petra8786
14. jan 2022

@andreatytler tak to som rada,lenže žiadna žena si to nezaslúži,ja som sa rozišla s bývalým,už len keď som zistila ,že chodí pipkam na pokec písať a to s nimi nič nemal...normálne tehotná ,som sa s ním rozišla hotovo koniec ..a neľutujem...teraz som našla milého dobrého chlapa a verím,že ten také niečo nikdy neurobí...a neublíži

eva112014
14. jan 2022

Autorka, ja nechápem tvoju tému?! Vieš, takto môže aj žena podviesť. X času trávi s kolegami ….
Rozdiel je ten, že na trhu nie je toľko bordelmužov.

h2
14. jan 2022

Božeeee, to je teda fakt myšlienka dňa! Ešte že tam je čas 0:42 v noci, lebo toto ťažko niekoho napadne za bieleho dňa pri zdravom rozume.
Vieš čo, či už si ten podvádzajúci chlap, alebo jeho žena, ktorej z toho preskočilo v hlave, ja pracujem v prevažnej väčšine s chlapmi. A jediná emócia, čo k nim cítim, je to, že mi čím ďalej tým viac lezú na nervy.

lulubka28
14. jan 2022

Zaplietla si sa so zenatym kolegom a teraz sa to snazis ospravedlnit, vsak to bude tak? 😉

adka176
14. jan 2022

Takže on je celé roky s kolegyňou v práci....pochybujem že to neplánoval.... určite v myšlienkach, v duchu xy krát to plánoval...lebo muži sú takí a zvlášť keď je s tou kolegyňou celé dni, týždne, mesiace..... takže nechápem!!!! Rozumejú si, ale on to neplánoval...zrazu sa ti stalo len tak z dlhej chvíle.... never tomu... určite to plánoval....mozgy mužov sú na to nastavené....

autor
14. jan 2022

Ide o to že je lepšie žiť s tým pocitom že chlap nemá na to príležitosť ako keby mal mať. Pretože keď nemá príležitost tak nepodvedie ani keby chcel ale aj nechcel.lebo prost nechce tak nebude to vyhľadávať ,(bordel) Ale keď ma príležitost môže podviesť aj keby nechcel. Lebo pri tej príležitosti môžu vzniknut city, hormóny , chcenie a pod.a môže sa mu to stať aj keď pôvodne to nechcel ani nevyhľadával. Proste mu to prišlo samo do cesty. No keď nemá príležitost tak nemajú z čoho vzniknúť city, chcenie, sympatie atď.a teda nedôjde k nevere. - teda keby to sám od seba nevyhľadával a nechcel. ( Bordel) takže vtedy není šanca na neveru.

autor
14. jan 2022

@danica2711wtf. lebo asi skôr podvedie na pracovisku s nejakou ktorú pozná a sú tam sympatie, ako s nejakou z ulice. Asi keby pýtal cudziu ženu sex tak mu nastriekal asi slzák. Stať sa MOZE hocičo ale ide o to, kde je väčšia pravdepodobnost že sa to stane ;)

autor
14. jan 2022

@acrobaleno básnik tým chcel povedať aby sa musí vyhybali príležitostiam. Keďže sú jednoduchšie tvory

adka176
14. jan 2022

No veď ono to človek väčšinou nikdy nechce...a ako píšeš príde mu to nečakane do cesty....a potom už neverím, že tú príležitosť nevyužije a vôbec to nemusí byť tak ako píšeš že keď má kolegyne tak je príležitosť ...aj keď nemá kolegyne môže byť príležitosť...oslava u kamoša a z jednej príležitosti je sex a on to vlastne nechcel, ale prišlo to do cesty.... firemná lyžovačka a tam na hoteli cudzia žena a tiež to nechcel.... svadba sestry a tam družička a tiež to nechcel....prišlo do cesty.... veľká pravdepodobnosť je vždy a všade.... nechápem čo si tu snažíš nahovoriť.... chlapi tie city poznajú len veľmi málo... skôr idú po koristi.... akokoľvek si budeš nahovárať , že je menšia alebo väčšia pravdepodobnosť, že sa citovo naviaže....nie citovo, ale penisovo sa naviaže vždy....chlap sa príležitostiam nebude vyhýbať NIKDY...naopak si vyčíta každú nevyužitu príležitosť....

autor
14. jan 2022

@adka176 ale tu už ide o to ako žena pozná svojho chlapa. Ak vie žena že jej chlap je taký že potrebuje ženu poznať dlhsie obdobie a mať s ňou aspoň kamarátsky vzťah aby si dokázal vrznut, tak viem že si asi nevrzne s cudzou ženou niekde na oslave u kamoša a pod.ani si nevrzne v bordeli ani nikde s nejakou krátkodobou známosťou. Ale dokázal by to len s nejakou ktorú pozná DLHSIE čiže jedine v PRACI s kolegyňou. Pretože niekto tam potrebuje viac sympatií od toho druhého a náznakov a viac spoznávania sa ako len si vrznut s cudzou. Hlavne keď je chlap introvert tak vtedy si nevrzne s cudzou keď sa jej asi hanbí ale skôr s kolegyňou ktorú pozná.

autor
14. jan 2022

Každá žena sa obava takej formy nevery o akej vie že jej muzicek by bol možno schopný spraviť. Teda ak sa nebojím že ma podvedie na oslave s cudzou ženou tak mi nevadí že tam ide. Ale keď viem že na podvod potrebuje dlho poznať ženu tak mi vadí asi logicky že na kolegyne s ktorými trávi každý deň .

sari24
14. jan 2022

Ja by som napríklad s mužom pri ktorom sa musím niečoho takého báť, nebola. Môže to síce nastať v každom vzťahu ale načo mi je chlap ktorý keď pôjde niekam von tak sa budem celý čas doma zožierať. To radšej budem sama.

autor
14. jan 2022

@sari24 ale dajme tomu že nieje sukničkár. Není prelietavy, neflirtuje. Je slušný , dobrý. Ale hovorím že môže sa to stať aj dobrému a slušnému človeku že sa zaľúbi do kolegyne s ktorou dlhý čas každý deň v práci. A s tou zalubenostou príde aj chémia čiže už by mohol mať kľudne nanu aj chuť, zburia sa mu hormóny a proste podvedie. Aj keď bol slušný dobrý chlap.

autor
14. jan 2022

Takže si myslím že žena sa môže toho obávať aj pri dobrom chlapovi.aj dobrí robia chyby.