Je čas ukončiť vzťah s nevyspytateľným chlapom?
Ahojte, spoznavam sa s jednym chlapom, celkom sympaticky sa mi zdal byt, ale ma to vsak jedno ale. Uz na zaciatku tyzdna, sme sa dohodli , ze cez vikend mozeme niekam ist. Dokonca to sam navrhol on. Ja som sa podla toho zariadila , nic som si neplanovala, pozrela nejake miesta. Vcera vecer mi napisal, ze kamarat ho volal na pansku jazdu, ze vsetko vybavil, proste nemoze odmietnut (pritom s kamaratmi je celkom casto v kontakte). Dost som ostala sklamana z toho ako sa zachoval. Napisala som mu svoj nazor, a on len poslal fotku. Povedali by ste si, ze tu je koniec spoznavaniu alebo dali este jednu sancu?
Mala som exa ktoremu boli kamosi viac nez ja, uz by som do takeho vztahu nesla. Jednoznacne stopka
@anonym_autor ani sa po ňom neobzeraj....kamoši budú vždy prví... už teraz ti to dal jasne najavo 👉
Asi by záležalo ako moc doteraz sa poznáte
@anonym_931b65 pozname sa 2 mesiace, bol pozorny a take nieco este nespravil tak preto som ostala sklamana.
@anonym_autor z vlastnej skusenosti to ukonči skor než pridu city, mala som vzťah kde kamoši boli prednejsi a ver mi to nechceš preto to pride časom že bude brať od kamošov aj rady a vaš vzťah nebude len o vas ale budu tam aj oni.
@anonym_931b65 pozname sa 2 mesiace, bol pozorny a take nieco este nespravil tak preto som ostala sklamana.
@anonym_autor Skús mu oplatiť náhlu zmenu programu Vďaka tomu buď pochopí, že človek pociťuje sklamanie,alebo bude mať výhrady, že si dala prednosť niečomu/niekomu inému a vtedy mu kľudne a milo,nie vyčítavo povedz, že ho chápeš ,lebo aj teba ranilo, keď kvôli kamarátovi rušil váš spoločný program.Je tu ešte možnosť, že kvôli tomu vyletí ako čert z krabičky, čo sa ti nemusí páčiť, ale pomôže ti poznať ho a zvážiť, či ho chceš aj takéhoto
@anonym_autor ste spolu kratko
Co sa uz ofukujes, niesi jedina jeho v zivote
Ja by som tomu este dala sancu, keby sa to opakovalo dovi ale toto isto nieje ak sa to stalo 1x aby si ho poslala k vode
Zase nebud vztahovacne decko
Ja nie ja by som to ukončila.Prave je začiatok spoznavania sa celý týždeň dohadujete TY si si nič nenaplanovala ratala si zo spoločne straveným časom a ON odrazu dal prednosť kamarátoví a panskej jazde.Takže vôbec ho nezaujimaš ani to že ste sa dohodli.Porušenie dohody zvlašť na začiatku je u mna stopka. Nie viac by som ho nekontaktovala vždy budeš na druhej koľaji na prvom mieste budu vždy kamaráti to mi ver.TY budeš vždy druha možnosť. Ked nič ine nebude po ruke. Tak bude ťa kontaktovať. A jej jedno či je to krátko dlho alebo sa rozbiehajuci vzťah. Touto situáciou TI dal najavo že nie si pre neho podstatna a priorita .Pochopim že zrušil schôdzku z dôvodu že treba ísť nahle niekomu do nemocnice ho odviezť niečo neočakavane sa stalo v rodine ved stať sa môže všetko.Ale neprisť za tebou len preto že dal prednosť pánskej jazde kde sa len opiju a nič s toho nema nie skončila by som to s ním.Ked bude vidieť že si mu prepáčila a budete sa spoznavať dalej za pár dni môže nastať rovnaka situácia.Takže za mna nie ale TY sa musiš rozhodnuť sama.
@anonym_autor Fotku čoho alebo koho?
a erotiku ste uz mali?
@anonym_autor zas nieje to veľa ale ani úplne ze by ste boli cudzí
Neviem,ja by som to nechala asi ešte otvorené ako to bude ďalej
Ale ak by si mala sa trápiť,tak to radšej kašli na to
Lebo chlapovi nezakazes a pokial nechce sám.....
@anonym_autor Fotku čoho alebo koho?
@anonym_d28e27 fotku s kamaratmi
a erotiku ste uz mali?
@anonym_aa1a05 este nie 🤣
sak on nemoze ovplyvnit ze to niekto naplanoval teraz. a nie je to vec co sa deje kazdy den... takze normalne by som to zobrala ze sak ok, nech ide... ja neviem ci vsetky tie nado mnou su fakt take hlupucke stihacky alebo co...
sak on nemoze ovplyvnit ze to niekto naplanoval teraz. a nie je to vec co sa deje kazdy den... takze normalne by som to zobrala ze sak ok, nech ide... ja neviem ci vsetky tie nado mnou su fakt take hlupucke stihacky alebo co...
@anonym_5488dd moze ovplyvnit to ze nepojde na akciu o ktorej sa dozvedel na poslednu chvilu
Mne raz moj brat povedal ked som mu rumazgala na ramene za dalsieho chlapa krory si ma nezazil ze "segra, ak ta raz chlap chce - tak ti to da pocitit. Nič ho nezastaví aby si bola jeho". Vzala som si to k srdcu a potvrdilo sa mi to.
@anonym_5488dd moze ale ovplyvniť to ci napíše "prepac vynahradím ti to zajtra - naozaj je to dolezita vec pre kamoksa" alebo ci na pocity autorky posle hlúpu foto. Ako asi by som tiez hneď nehadzala flintu do zita. Ale min by som ostala ostrazita a ak by sa to zopakovalo tak čau.
@anonym_autor v tomto čase by mal byť radšej s tebou ako s kamošmi nemalo by to byť na začiatku všetko krásne a ružové a nemal by využiť každú možnosť byť s tebou? Teoreticky asi áno ja takú skúsenosť nemám a vždy to padlo na tomto. Všetko bolo viac ako čas strávený so mnou. Na začiatku by som chcela aby som mala prednost pred kamošmi ja. V dlhšom vzťahu mu samozrejme nebudem brániť aby chodil von a mal aj svoje aktivity. Vzťah nie je väzenie. Asi na vzťah ešte nedozrel alebo sa prestal snažiť nejak skoro.
@anonym_autor ste spolu kratko
Co sa uz ofukujes, niesi jedina jeho v zivote
Ja by som tomu este dala sancu, keby sa to opakovalo dovi ale toto isto nieje ak sa to stalo 1x aby si ho poslala k vode
Zase nebud vztahovacne decko
@anonym_3a7552 v tomto krátkom období zamilovanosti by práveže mala byť jedina v jeho živote. Ved on navrhol spolocny vikend s nou a potom sa na nu vys.ral. Casom sa to už len zhoršuje. Ak sa dostalo jedenkrát, tak by sa mu to určite prepáčila.
@anonym_5488dd moze ale ovplyvniť to ci napíše "prepac vynahradím ti to zajtra - naozaj je to dolezita vec pre kamoksa" alebo ci na pocity autorky posle hlúpu foto. Ako asi by som tiez hneď nehadzala flintu do zita. Ale min by som ostala ostrazita a ak by sa to zopakovalo tak čau.
@snugglingduckling jedine co odpisal ze ostava do stredy, ze si berie dovolenku, lebo je tam super potom sa uz neozval.
Možno sa niečo zmenilo jednému členovi partie, že riešili akciu práve ten víkend, lebo iný by nevyhovoval.
Dala by som šancu a pozorne počúvala, sledovala reakcie, ako sa vyjadrí a aký postoj zaujme. Ak blbo, išiel by do PPP
@anonym_autor v tomto čase by mal byť radšej s tebou ako s kamošmi nemalo by to byť na začiatku všetko krásne a ružové a nemal by využiť každú možnosť byť s tebou? Teoreticky asi áno ja takú skúsenosť nemám a vždy to padlo na tomto. Všetko bolo viac ako čas strávený so mnou. Na začiatku by som chcela aby som mala prednost pred kamošmi ja. V dlhšom vzťahu mu samozrejme nebudem brániť aby chodil von a mal aj svoje aktivity. Vzťah nie je väzenie. Asi na vzťah ešte nedozrel alebo sa prestal snažiť nejak skoro.
@anonym_8ec7d7 ja som mala skusenost s tym, ze na zaciatku bolo vsetko rychle, doslova love bombing a potom to tak rychlo opadlo.
@anonym_5488dd V zdravom vztahu je normalne,ze ak si naplanujes vylet s priatelkou,tak ho neodvolas na poslednu chvilu,ked ta chalani zavolaju na pansku jazdu. Ty ked ides na kavu s kamoskou,ona si zariadi program a urobi cas,tak je na poslednu chvilu napises sorry,ale zavolali ma ine kamosky. Toto sa proste nerobi. A nema to nic spolocne so stihackami. Ked uz chcel ist,mal sa s nou poradit,vysvetlit jej to a nie ju postavit pred hotovu vec.
@anonym_5488dd V zdravom vztahu je normalne,ze ak si naplanujes vylet s priatelkou,tak ho neodvolas na poslednu chvilu,ked ta chalani zavolaju na pansku jazdu. Ty ked ides na kavu s kamoskou,ona si zariadi program a urobi cas,tak je na poslednu chvilu napises sorry,ale zavolali ma ine kamosky. Toto sa proste nerobi. A nema to nic spolocne so stihackami. Ked uz chcel ist,mal sa s nou poradit,vysvetlit jej to a nie ju postavit pred hotovu vec.
@marca12 podla mna to dopadne tak , ze ked pride z vyletu o par dni ozve sa vtedy a bude sa este tvarit , ze vsak sa nic nestalo.
@anonym_autor ukonči to usetríš si nervy. Ja som takého mala v puberte a bolo to hrozné. Dokonca aj na naše rande s nami občas boli jeho kamarati. Hruza😂

Asi by záležalo ako moc doteraz sa poznáte