icon

Keď chlap chce, podvedie aj po ceste z práce

13. jan 2022

Zenusky, myšlienka dňa ;)
Tu nejde o to že chce podviest zámerne. On nemusí chcieť podviesť zámerne že pôjde za nejakou dobrovoľne lebo plánuje mať sex s inou. On môže podviesť aj na základe toho že sa nechcene zaľúbil do kolegyni, ktorú stretával každý deň a pri toľkých sympatiach ktoré vzájomne od seba dostávajú každý deň, môže proste podľahnúť. Pod navalom emócií a zaľúbenosti. Alebo proste len emócií, že je s človekom s ktorým je v kontakte každý deň možno aj niekoľko rokov.
Takže nie nieje to tak že keď človek chce tak podvedie. Človek môže podviesť aj neúmyselne a nezamerne.
A toto sú dve rozdielne veci. Či človek podvedie tak že to plánoval - napr. Išiel do bordelu, zavolal si štetku na byt. Toto je plánovaná nevera.
A je rozdiel keď podvedie aj keď to neplanoval a nepomyslel na to, lebo sa možno zaľúbil do inej ženy a podľahol dlhodobým emóciám.

Strana
z4
iveta1970
18. jan 2022

Nevera všade za každým rohom, záleží či to chce on....či to chceš ty. Príklad, ktorý sa mi stal tu na koníkovi. Mala som inzerát na bazáriku...lodičky. Ozval sa mi nejaký pán, že má záujem a kadečo sa o lodičkách vypytoval .Keď sa ma začal pýtať či mi pančuchy vŕzgajú v lodičkách tak mi došlo ....že flirtuje, prestala som komunikovať.Tak to proste je ....je to o vnútorných hodnotách....kam to človek nechá dôjsť.

cherry_cherry
18. jan 2022

@iveta1970 😅 OMG, ten musel mat riadny fetis na nohy 😅😅
Mimo toho fetisu, ale uplne suhlasim, vsetko je to o hodnotach a o tom ako to daleko clovek necha dojst. Lebo ak nechce podviest a vie, ze jeho misto je pri rodine, tak kolegyna sa moze aj na hlavu postavit. Zial, vela muzov to nevie.

zadda1
18. jan 2022

na takú myšlienku dňa je ťažko odpovedať. láska je krásna ale aj zložitá. ja sa zrovna rozvádzam s manželom, ktorý si presne takto ako opisujes začal vzťah s kolegyňou. myslím si, že nikto z nás troch alebo štyroch (ak rátam aj jej manžela) nevie či to medzi nimi je skutočná láska alebo len ošiaľ. niekde som čítala, že láska je po určitom čase rozhodnutie. bojíš sa, že tvoj muž opäť stretne nejakú lákavú kolegyňu? ved aj ty môžeš ešte v živote stretnúť ďalších mužov a kto vie ako sa ti podlomia kolená. vlastne sa to môže stať každému a nikto nevie vopred ako zareaguje. zbytočne nerieš vymyslené scenáre a ži svoj život tu a teraz naplno ;)

lacibo
19. jan 2022

@zadda1 a ak je to len osial, neda sa vase manzelstvo este zachranit? To len taka moja myslienka...lebo nevera nemusi zakonite viest k rozvodu..vela parov to skratka prekona..ja ale samozrejme vobec nevidim do vasho vztahu..je to len cisto filozoficky postreh..tak sa neuraz

zadda1
19. jan 2022

@lacibo nemám sa prečo uraziť 🙂 ...dali sme tomu čas - vyše roka a nedalo. to by bolo na inú tému. ak by som sa mala držať tej autorkinej témy tak u nás muž pracoval v mužskom kolektíve a potom si tam zobrali mladú kočku na pomoc ku papierom. mal vtedy zmeniť prácu? ...alebo keď si teda aj začali a zistila som to. mal z tej prace odísť? kde je istota, že v tej novej práci by nenarazil na ďalšiu? ako som povedala, podľa mňa je to vec rozhodnutia. ked mam muža a rodinu a niekto mi aj polichotí, trochu použijem aj rozum a zvážim co ďalej. ale zase neviem co by so mnou robilo taketo dennodenne niekolkohodinove masírovanie ega. 🙂 preto som to nechala na ňom, nech si to v hlave usporiada. vopred sa tomu nedalo zabrániť.

melynda
19. jan 2022

Istota podľa mňa neexistuje. Poznám páry, ktoré neveru prežili. Dokonca aj také, kde sa nevera proste objavila viac krát, no ja by som si pomôcť asi nevedela a nevedela by som sa cez takú zradu proste preniesť

iveta1970
21. jan 2022

Skôr si myslím, že je to o pomyslelnej ,,brzde,, ktorú dotyčný zatiahne v určitej situácii. To je jedno či ženu pozná 10 minút, alebo rok .Niektorí chlapi ju v sebe majú zabudovanú a je veľa mužov ktorí ju nemajú. Celé je to o vnútorných hodnotách ku ktorým bol vychovaný a o tom akú partnerku má doma. To je celé.

Strana
z4