icon

Keď chlap nemá dlhodobo chuť na sex

tobiasovasara
9. máj 2019

Ahojte baby.
s manzelom sme spolu uz par rokov a od narodenia druheho dietata sa nas milostny zivot zhorsil...dovtedy sme sa tiez nemilovali neviem ako casto ale teraz sa to da spocitat na prstoch jednej ruky...je mi z toho tazko...tie co s tym mate skusenosti ako to riesite alebo ako ste to riesili - zabralo to...skusali ste davat muzovi prirodne doplnky na posilnenie libida...lebo ten moj ho ma podla mna uplne nizke...nic s tym nerobi a ja uz som z toho zufala...
Nechceem byt len zena v domacnosti chcem vediet a citit ze mam milujuce manzela, ktory si ma vsima aj po tejto stranke..

Strana
z2
tamtamka26
8. mar 2023

@katulka94 omg.... ale funkčný problém nemal... či?

martinab54
2. máj 2023

@katulka94 ahoj chcem sa opýtať mám tie iste problémy ako vy , keď sme nemalý babo tak sme maly to robili každý deň keď sme žili na Slovensku keď sme sa presťahovali ku nemu domov do zahraničia a mame babo tak raz za mesiac aj to len v tedi keď už vidí že som z toho smutná neviem ako ďalej mám pokračovať som mladšia ako on a nechcem byt len žena v domácnosti chcem aby sa omna aj trosku zaujímal keď som nebola tehotna tak som vážila 53kg teraz vazim 56kg neviem či to neni tým starám sa o seba dosť a keď sa ho opýtam prečo nechce zomnou spat tak mi povie že on neni veľmi na sex ako to mám riešiť baby ?

katulka94
3. máj 2023

@martinab54 tak záleží od toho prečo zrazu prestal mat chuť. Príčin môže byt nekonečne veľa. Hlavne prosím ta nečítaj tu pripecene komentáre že keď stebou nespí je hneď neverník alebo gay. Isto ta neprestal chcieť koli 3kg navyše. Možno je unaveny od kedy máte babo, možno ma nejaké starosti problémy v práci, s rodinou, finančne…možno ma zdravotne problémy, možno mu chýbajú správne hormóny…záleží či je ochotný to stebou riešiť a prísť tomu na koreň alebo nie., lebo raz za mesiac je ozaj malo ale neboj funguje tak veľmi veľa párov nie si jediná

martinab54
3. máj 2023

@katulka94 ďakujem ❤️ Porozprávali sme sa otom 😊 chyba mu testosterón a teraz to doplňuje dúfam že to pomôže a ďakujem veľmi za pozitívnu správu 😊

katulka94
4. máj 2023

@martinab54 skvele, držím palce 💛🤗

tamtamka26
4. máj 2023

@martinab54 a on to podľa čoho vyhodnotil, že mu chýba testosterón?

katulka94
4. máj 2023

@tamtamka26 tak jedine keď si dal urobiť hormonálny profil
Aj môjmu muzovi brali krv ale testosterón mal ok

martinab54
5. máj 2023

@tamtamka26 tak lebo dlho bral stereoidy kvôli cvičeniu a prestal mal dlhšiu prestávku tak sa mu to v tele zmenilo bol u lekárky zobrali mu krv a podľa toho zistili a vrátil sa do starich čias brat stereoidy a testosterón a je to Ok už ❤️

tamtamka26
5. máj 2023

@martinab54 jaj, no tak to hej, keď bol u dr., ja že nejako sám to vydedukoval...

martinab54
7. máj 2023

@tamtamka26 skúste navštíviť aj by dr a bude všetko v poriadku držím palce ❤️

Strana
z2