Je ťažké nájsť priateľa na dlhodobý vzťah?
Ahojte.. niektori ma tu asi zvozíte pod čiernu zem alebo neviem čo ale skúsim to :D Komentár, ktorý tu často čítam alias nie každému je vzťah a láska dopriata tiež nechcem také čítať..
Skôr niečo pozitívne. Čo ma trápi je to, že mám pocit, že je veľmi ťažké si nájsť priateľa na dlhodobý vzťah. Mala som 3 vzťahy za život (od 17), kde jeden trval 6 mesiacov, druhý 3 roky a ďalší rok a pól. Tie posledné dva boli čistá katastrofa, preto som sa snažila pracovať na sebe, čítať knižky, počúvať podcasty na rôzne témy, našla som si aj ľudí, ktorí sa takými vecami zaoberajú.. Čo sa týka mňa mám 27 rokov, čo sa týka vzhľadu som normálna žena, aktívna, cvičím silovo, chodím behať, na prechádzky so psom, mám aj celkom dobre platenú prácu, čiže nepotrebujem od partnera žiadnu finančnú pomoc, len aby bol partner a aj tak predsa sa na mńa lepia buď vychcálkovia, alebo také divné typy, napríklad som zažila, že najprv 2-3 mesiace sa stretávame a on potom cúvne, ďalší mi vynadal do rozmaznaných princezien, pretože som povedala, že chcem ísť na dovolenku do Dubaja (svoju časť keby ideme si zaplatím sama) a podobne. Alebo ešte som mala rôznych nápadníkov, ktorí nemuseli byť zlí muži, ale chémia nula bodov aj keď som to skúšala... Naposledy jeden, ktorý sa mi páčil a bol aj inteligentný, vedeli sme sa dobre porozprávať, tak ma nazval stíhačkou za to, že som povedala, že ak sa máme spoznávať, by som bola rada aby sme sa stretávali častejšie ako 2x do týždňa na hodinu (býval 10 km).. Skúšala som zoznamku a tam tí muži nejak nemali sebareflexiu :D Máte nejaké pozitívne príbehy? Čo sa týka môjho života, aby ste si nemysleli, že sa môj život točí len okolo mužov, mám normálne kamarátov, partiu chodíme von (cez nich sa mi nepodarilo nikoho spoznať ani cez kamarátky), čiže ja si viem zariadiť zatiaľ svoj život sama alebo bola by som rada za parťáka.. 🙂
@anonym_autor nepises kolko mas rokov, ak malo treba este pockat na toho praveho, ak uz viac tak sa skus poobzerat niekde na okolie, mozno v tvojej praci, alebo v tom fitku.
@domkakvet tam to má uvedené: "Čo sa týka mňa mám 27 rokov".
@anonym_autor nepises kolko mas rokov, ak malo treba este pockat na toho praveho, ak uz viac tak sa skus poobzerat niekde na okolie, mozno v tvojej praci, alebo v tom fitku.
@domkakvet práveže v práci mám 80% ženatých kolegov a deťmí alebo aj staršie rozvedené kolegyne, ktoré si tiež nevedia niekoho schopného nájsť. Vo fitku ja som otvorená, ale všetko sú to také small talky :D že mám tam známych ale zas nemôžem ich nútiť dp niečoho..
@domkakvet práveže v práci mám 80% ženatých kolegov a deťmí alebo aj staršie rozvedené kolegyne, ktoré si tiež nevedia niekoho schopného nájsť. Vo fitku ja som otvorená, ale všetko sú to také small talky :D že mám tam známych ale zas nemôžem ich nútiť dp niečoho..
@anonym_autor bohuzial gemtlemani vymieraju a to co ostalo je polovica zateplena dalsia cast nevie kde sa zaradit .. coto je uz pozadavanych alebo sa nehrnu do vztahu a to malo co ostalo je tak malo-ze je tazko ich najst ..ale nic nieje nemozne
Su tisice normalnych ludi a teda aj muzov. Tak je zvlastne, ako nikto nie je dost dobry. Ak vyzeras normalne, uz nikdy to nebude lahsie ako v tomto veku, niekoho najst. Ale aj ten druhy hlada niekoho normalneho, sympatickeho,... Nie je to o tom, ze ti niekoho pridelia, aj tomu druhemu, co sa ti zapaci, musis sadnut aj ty. Chod s otvorenymi ocami, zoznamuj sa a bav sa s ludmi. Ak budes sediet doma, chodit zamracena, s nikym sa nedas do reci, tak nikoho nestretnes.
Neviem či je to tak, ale ak by som mal povedať za seba, ako muž, tak čo čítam na fórach, ako píšu ženy že si nevedia nájsť partnerov, tak v realite sa boja osloviť akékoľvek muža a často ešte stále čakajú na to, že muž by mal ako prvý prejaviť záujem.
Povedal by som ti to takto, ak niekde na verejnosti alebo vo fitku nájdeš chlapa, ktorý sa naozaj snaží a lanári ťa na rozhovor, kávu, alebo niečo podobné, tak je to prevažne zo zúfalstva, alebo má takú povahu ako opisuješ "čistá katastrofa". A ver tomu že toto robí aj iným ženám a skúša si intenzívne len nájsť niekoho na chvíľu a potom ho prestaneš baviť.
Ak chceš chlapa, ktorý bude pri tebe a zostane pri tebe, skús sa ty sama k dákemu prihovoriť ktorý by sa ti zatiaľ aspoň navonok páčil. Ver tomu že sa k tebe bude chovať inak (lepšie) ako zúfalec čo len hľadá.
Chémie, láska, náklonnosť, vzťah, to príde, nemusí to byť hneď na začiatku ako že "wow". Vzájomné spoznávanie je krajšie, hľadanie a tolerovanie maličkostí na tom druhom je to čo ťa bude neskôr hriať, lebo budeš svojho partnera poznať aj z tejto stránky a budeš jediná, tak ako bude on tvoj jediný.
Máš ideálny vek, tak sa neboj a skús, nič nestratíš. A ak je to tak, ako sa opisuješ, je malá pravdepodobnosť že ťa každý odmietne.