icon

Keď hokejista utečie od nevesty za milenkou: skutočný príbeh a následky

7. jún 2024

Citala som dnes kauzu nejakeho ceskeho hokejistu, ktory zdrhol 3 tyzdne pred svatbou za milenkou. Udajne ju stretol par mesiacov pred svadbou v nejakej vinarni a bola to nejaka jeho davna kamoska. Slobodna matka. Tak vlastne odhodil dlhorocny vztah kvoli zene s dietatam a uz si ju aj teraz nedavno vzal. Ako sa moze zena s takýmto niecim vyrovnat? S takou zradou. Myslite, ze mali nejaky zly vztah? Alebo ze existuju take zenske, ktore dokazu takto doplasit chlapa, ze sa totalne zblazni?:D lebo ja som poznala taku jednu zensku. Bola to vojacka a rozbila 3 manzelstva. Kazdy jeden sa kvoli nej rozviedol a ona potom zdrhla za inym. To su tie zeny nejake nadpozemske alebo len maju nuch na takych, co im to neklape a oni si tak dvihaju ego? Ja toto neviem pochopit :D

Strana
z2
h2
7. jún 2024

Neviem, prečo si ten siahodlhý príspevok adresovala mne. Ja som nepísala, že by som dala ruku do ohňa za chlapa, že ma nepodvedie. Nič nie je nemožné. Ja som písala, že to nie je chyba tej ženy, ale toho chlapa. A nechcela by som chlapa, ktorý ma nepodvedie len a len preto, že nemá s kým, lebo ho žiadna nechce.

sasa1310
7. jún 2024

no ja osobne by som takého chlapa nechcela. Ktorý podvádzal a dokázal podraziť ženu pred svadbou.

kiki68
8. jún 2024

Moj chlap mal takuto v praci a jemu sa strasne hnusila tym jej prejavom. Dalsia v predoslej praci sa mu brydila tak, ze skrz nu zmenil job. Vraj to hranicilo so stalkingom. Cize nie kazdy chlap je na take typy zien.

autor
8. jún 2024

@kiki68 tak ale ja hovorím o tom, ze ked ti je dany clovek sympaticky :D ked ta obtazuje niekto, kto ta nepritahuje, je asi o inom.:D vies, ja tiez mozem tvrdit, ze mojmu muzovi sa take nepaci, ale coak pride do jeho zivota nejaka,co sa mu bude fakt pacit a sympatie budu na oboch stranach. Ja sa len cudujem, ako tu niektore idete za svojich muzoch pomali do ohna skakat a bit sa do hrude, zs ten moj by take nikdy nic nespravil. Ja teda za druhych hovorit nemozem a nemam veru ocakavania ohladom toho, ze mne sa take v zivote nemoze stat. Lebo tu mam pocit zo zien, ze su strasne hrdinky, ale len dovtedy, kym sa to netyka aj priamo nich.

kiki68
8. jún 2024

Pochybujem o tom, ze taka pride, moj ju ani nema kde popravde stretnut a on prave je vylozene na take typy nevrazivy skrz to, ze jeho matka bola neverna a doslo k velmi skaredemu rozvodu. Ale stat sa moze vzdy, ze ten jeden zlyha. Ale ked mas naozaj funkcny vztah, tak by malo take to “ jej pekny chlap “ zostat presne v tejto rovine. A mat nejaku zodpovednost za vztah ako taky a netahat to dalej do flirtu a pod. Tahat vec dalej bude iba clovek s niecim nespokojny, znudeny niecim v tom vztahu, ktory napr uz roky ma. Moj sa teda nenudi, keby nejaka zena pride na to, co je zac v posteli, tak sa podla mna 90% zdekuje do par sekund. To iste u mna s muzmi. Keby chceme, tak je milion prilezitosti, ale nechceme a nemame dovod na to. Ale tak bezni ludia mozno maju nudu a zacnu robit nepekne veci

realny
Odpoveď bola odstránená
sasa1310
9. jún 2024

náš vzťah s mojím mužom nie je len o nás dvoch ale o 5člennej rodine. A je jedno či má dieťa 2 roky alebo 20 rokov. Sme jeden tím, jeden celok. A som si na 100 % istá, že môj muž vie čo robí a vie o čo by mohol prísť.

prasiatko30
9. jún 2024

Tak to este dobre dopadla ta nevesta ked ju buduci zenich nechal 3 tyzdne pred svadbou, pred 2-3mesicmi bol celkom dobbry skandal lebo chlapik sa prakticky otocil na opatku pred oltarom a nechal nevestu pred oltarom aj so svodobnymi hostami nahodenymi do gala- bola to tiez dost znama miestna osobnost a bolo to prepierane vo vsetkych bulvarnych platkoch😂😂😂

autor
9. jún 2024

@prasiatko30 to som nepostrehla :D o koho sa jednalo? 🫢

barborachors
15. jún 2024

Maju úzku šušku a su dobre v posteli. Su take ženy a môžu byť na pohľad dokonca neatraktivne, len proste majú úzku.

minenkak
15. jún 2024

@barborachors 😂😂😂😂😂😂

Strana
z2