icon

Keď má muž nebezpečnú prácu

cta
8. mar 2013

Ahojte dievčence. Mám menší problém. Mám priatela (teda budúceho muža) ktorý pracuje v nebezpečnej oblasti a teda každý deň riskuje svoj krk. Popravde keď sme sa spoznali bola som z neho očarena a stále som, Je šarmantny, milý, pozorný proste presne taký typ muža akého som hladala. Lenže v čase keď sme sa spoznali sa toho vela zmenilo. Sme spolu 5, 5 roka a za ten čas sa dosť v práci vyšvihol a samozrejme to sa odrazilo aj na jeho práci. Ina by bola možno rada za to, že mám čas pre seba, že môžem ísť s kamoškami von, na nakupy a neotravuje ich chlap. Popravde mame harmonicky vzťah síce sem tam tie burky sú to je jasne ale teraz zisťujem, že nedokážem žiť v kľude. Kvôli jeho práci mam iba nervy pretože nikdy neviem či sa mi vôbec živy vráti domov ak sa vôbec vráti. Je bežné, že dovolať sa mu na mobil alebo do prace sa nedá aj tri dny ba viac. Trpnem či niekto nepríde s jeho kolegov a neoznámi mi, že sa mu niečo stalo. Už som to zažila keď skoro prišiel o život. Ale bohužial vybrala som si taky život. Milujem ho celým svojim srdcom. Začali sme pracovať na dieťaťku ale predstava, že zostanem s dieťaťom raz sama ma dosť desi...
Na valentína ma požiadal o ruku ale s odpoveďou dosť váham. ☹ Bojim sa, že ak mu poviem áno tak časom o neho príde. ☹

Strana
z2
haslerka27
8. mar 2013

co robi?mna napadol hned poziarnik,alebo mozno letec....hm?

zuzkat1
8. mar 2013

Baby to chce dobru zivotnu poistku 😉

elise
8. mar 2013

môj názor ak je neikto vojak z povolania, robil aj pyrotechnika (môj je bývalý vojak po revolucii z armády odyšiel) tak si je toho vedomý čo robi že to nemusi robiť ak nechce ale na druhej strane zarobi dosť penazi len na ukor v rodine že ho nevidiaj pol roka. podpa mna ak to nechce robiť môže si najsť aj ine zamestnanie. po odchode dostáva často vysoku rentu. kdež to napriklad taký banik riskuje život denne že sa môže v bani niečo stať a on musi isť do práce za pár euráčov či chce alebo nechce ak nechce nemusi isť do práce ale stáva sa nezamestnaný.
@ta ked ho miluješ tak si postupne na to zvykneš 🙂 len sa musiš pripraviť na to ked budu deti že budeš bývať často sama ked bude manžel preč.

elise
8. mar 2013

@cta patrilo to tebe môj prispevok vyššie len mi vynechávaju pismenka na klavesnici

bronia13
8. mar 2013

takze nejde na tu misiu, dobre rozumiem?

@haslerka27 aj mna napadlo poziarnik 😉

moonlight1210
9. mar 2013

Cta, tieto veci si nemozes takto moc brat.
Znamy robil obchodneho zastupcu velkej firme. Cely zivot cestoval denne po celom nemecku. Nikdy nemal nehodu. Odisiel do dichodku, vo firme mal krasnu rozlucku. Eho zena sa tesila, ze konecne budu casto spolu a uz sa nemusi bat, ze niekde havaruje. Na druhy den rano siel do potravin kupit nieco na ranajky. Naburalo donho auto, nebolo pomoci.
Taky je zivot.

cta
autor
9. mar 2013

Babenky už to neriešime Tomino sa teraz snaží takže dúfam,že mu to dlho vydrží a druhá vec čo sa týka poistky tu ma od 18 😉

p.j.jacky
9. mar 2013

ahoj,nemozes si to tak brat ze ma nebezpecnu robotu a moze umriet.O zivot moze prist aj obycajny robotnik vo fabrike.Moze umriet po ceste do prace,ci z prace a ako napisala
@moonlight1210 moze umriet len ked pojde do obchodu pre mlieko a rozky. ☹ ale verim ze zijes v obavach a strachu...

dada1212
9. mar 2013

@maria117 ja k tej poistke len toľko, že pochybujem že ho s takým povolaním nejaká poisťovňa poistí a ked áno, bude to veľmi nevýhodná poistka.
takže tam iba ak nejako pravidelne sporiť keby sa niečo stalo...

kikaba44
18. mar 2013

Zrútila sa baňa, na mieste nehody bolo veľa mŕtvych. Irena hovorí susedkeAnči:
- Predstav si, keď môjho muža zavalilo, dostala som zaňho 150 000 eur.A ty?
- Ten môj debil zaspal šichtu.

sirinka
18. mar 2013

@cta ahoj, uplne tvoje obavy chapem, ale je to extremne narocna praca, vacsina chalanov odtial po urcitom case odchadza na pokojnejsie miesta, najcastejsie to suvisi so zalozenim rodiny... A ako sa ukazuje, ani tvoj nie je vynimka 😉 v podstate tato praca sa neda robit nejako extra dlho najme po psychickej stranke... Takze pokial ho milujes, uzi si s nim kazdu chvilu naplno... Co sa ma stat, to sa stane...

divozienka26
10. okt 2018

@cta radsej pol zivota s chlapom ktory za to stoji ako cely zivot s dakym idiotom, isla by som do toho, ved pracu moze zmenit casom. Aj moj ma nebezpecnu pracu a strasne moc cestuje, napr smer Afrika a len tak mimochodom rozprava ako vedla pozabijali celu rodinu len pre to ze im zobrali par cennosti atd, a v robote ze sa mu moze cokolvek stat to ani nevravim kedze robi v chem. prevadzke.....bojim sa kazdy den, ale to asi inac nejde cakame 3 babo a verim ze s deckami zostarneme...nic ine mi nezostava

kikina84
Autor odpoveď zmazal
zloba666
10. okt 2018

@cta
Moj priatel uz bol 2x v afganistane a nie na 3 mesiace ale na 6mesiacov.. netreba mysliet na zle .. je to ich praca. Ich zivot..
Uvidis ked budes tehotna vsetko sa zmeni.
Moj tiez uz chce ist blizsie aby sme boli spolu a ani do afganistanu uz nechce chodit.. tiez chce vidiet vyrastat drobca..a cim najviad byt s rodinou

lucie0505
10. okt 2018

Tema je stara 3 roky, takze zakladatelka je uz asi s týmito vecami vysporiadana ...

ja197
10. okt 2018

@lucie0505 5 rokov 😂😂😂

lucie0505
10. okt 2018

@ja197 no dokonca 😂😂😂 no blondina po nocnej sichte, no 😇

Strana
z2