icon

Keď mám chvíľu pokojný život, tak sa to nakoniec pokazí. Prečo?

19. máj 2022

Ahojte preco je to tak ze ked chvilku mam pokojny zivot tak potom sa vzdy nakoniec vsetko pokazi ? A znova sa stavat na nohy dookola alebo preco sa nemozem sucasne tesit z dvoch veci ? Nieco mi sposobi radost a potom hned pride sklamanie aach...prepacte len som si vyliala srdce viem ze na tuto otazku nikto nevie odpoved

Strana
z2
autor
19. máj 2022

@jane1987 dakujem presne aj ja to mam rovnako ako ty

bluka2
19. máj 2022

Odporúčam dlhší výlet do východnej Afriky. Chod tam na chvíľu žiť a vrátiš sa ako iny človek a budeš šťastná ako oni. Tie problémy sa nedajú porovnať s našimi a ľudia vždy dobre naladení, s úsmevom na tvári. Určite tam stretneš niekoho, kto to v "tvojej reči" ukáže na niečom, čo práve teba osloví - že máš obmedzený čas, ktorý si sama musíš spraviť príjemný, aj keď su choroby okolo teba, blízki zomierajú (aj deti), aj keď nie sú peniaze práca, práve si vyviazol z nehody v premávke, dnes nejde elektrina a teda ani pumpy na vodu... Že je dnes, tu a teraz a budeš sa tešiť malým veciam

mamula20
Odpoveď bola odstránená
autor
19. máj 2022

@mamula20 robim to aj ja

andreatytler
19. máj 2022

Skusila si psychologa?
To je uplne normalne ze po dobre, pride zlo. Ako inac by si vedela ze je ti dobre, ak by ti nikdy nebolo zle. Problem je v tom ze chces nemozne a chces zit iba v dobre.
Ako dieta som neustale pocuvala od mamy a starkej: "Po smiechu byva plac". Toto mi vravel vzdy ked som sa ako dieta rozkokosila, smiala sa, tesila sa z niecoho a blaznila. Oni sa snazili ma ukludnit a tym zabranit zraneniu. Podla mna totalne zly pristup. Oni si radsej odopreli radost, aby sa vyhli smutku.
Nemas to podobne? Vzdy ked sa ti zacne diat nieco dobre, tak si to naschval pokazis tym ze zacnes uvazovat nad tym co je, alebo co moze byt zle. Proste sama sebe nedovolis byt stastna.

ouwecka
19. máj 2022

Vzdy je to tak ze sa mozes z niecoho tesit a mozes byt z niecoho smutna,volba je na tebe,ver mi,stastie je v tvojej hlave,moze to byt tazsie ale da sa to,ver si, hovor a mysli pozitívne,j držím palce a vela sil zelam

autor
19. máj 2022

@andreatytler mas pravdu robim to tak

autor
19. máj 2022

@andreatytler psychologa som neskusala pravdupovediac neverim ze by mi v tomto mohol pomoct

andreatytler
19. máj 2022

Podla mna ti psycholog urcite s tym pomoze, ale to by si mu musela verit a chciet to vyriesit. Ak neveris, tak to budu len vyhodene peniaze.

lasoli
20. máj 2022

inak viesco ja to mam podobne cely zivot,nikdy sa nemozem tak uplne tesit,lebo vzdy nieco pride.Mozno to je aj povahou,mozno vela ludi to ti neriesi,ale skor mysli na seba s svoje stastie.

jana_eyre_2
20. máj 2022

Dalo by sa to zobrať aj opačne, vždy keď je niečo zle, nakoniec sa stane niečo dobré, nie? Totiž, život nejde rovnou čiarou, raz je hore, potom zase klesne, zvýši sa, zníži, potom ide chvíľu rovno a tak dookola.. život je proste sinusoida.. snáď aj problémy priateľa sa vyriešia a bude opäť krivka opäť hore... Všetci by sme asi chceli aby sa ta krivka držala len vysoko, ale to proste nejde.. potom by sme si nevedeli uvedomit toľko dôležitých veci v živote keby bolo všetko len pozitívne..

luccija
20. máj 2022

Život plynie a stále sa niečo deje.Ci doma, v práci, s deťmi, v spoločnosti....každý taký neúspech Ta posunie v tom, že vieš, že vždy sa vsetko nejako vyrieši, musíš vystúpiť z komfortnej zóny, niečo nové sa naučiť do práce, starať o zdravie...stále sa učíme každým dňom.To Ta najviac zoceli, že viem si poradiť🙂
Podľa mňa stále šťastní a spokojní sú len blázni,🤪
Treba sa tešiť z toho čo je a nemame malo.Len táto spoločnosť je nastavená na výkon, už deti v malom veku musia dosahovať úspechy, krúžky, známky rodičia mať dobrú prácu...stále tlak.

dkethe
20. máj 2022

Zivot je taky, ako k nemu pristupujes. 10% je to co sa ti deje a 90% to ako reagujes. Hlavu hore

autor
20. máj 2022

@jana_eyre_2 ja som si toho vedoma ze ta krivka nemoze byt vzdy hore nemam ruzove okuliare ale teda tie priatelove starosti trvaju uz vyse roka a su to fakt velmi vazne veci ktore sa tahaju aj na mna a vzdy ked je uz nadej na nieco lepsie tak paff

sidicek
20. máj 2022

Takže teba teraz najviac trápi to, co ani reálne nevieš ovplyvniť. Teš sa zo svojich úspechov, pracuj na veciach ktoré zmeniť vieš a ostatne uz budeš len musieť dúfať, že dobre dopadne. Ja si vždy poviem, že väčšina vecí nakoniec dopadne dobre, aj keď to môže trvať dlhšie, nepoznám nikoho vo svojom okolí, čo by sa len trápil.

jana_eyre_2
20. máj 2022

Tak to verím že trápi, poznám keď trápia nevyriesitelne veci... Klišé ale je to pravda, že treba veriť a dúfať že raz sa všetko vyrieši a zase príde lepšie obdobie keď najhorsia bude nejaka malichernost..

autor
20. máj 2022

Verim aj ja este stale verim 🙏😔

Strana
z2