icon

Ked muž zarába viac ako žena

28. júl 2022

sme manželia, máme 5-ročné dieťa, Ja chodím do práce o 5tej, manžel berie malého do škôlky ráno a ide domov (pracuje z domu), Poobede vyzdvihnem maly zo školy. Idem domov, všetko musím robiť sama a hrať sa s malým... on ked skonči robotu o 18-19h s ničim nepomaha a ide sa hrat na mobile alebo pozerat videa na youtube. Ked mu poviem že to sa mi nepaci a ze ma pomahat aj on v domacnosti, hovoril že on zaraba o 250€ viac a plati za byvanie on 700€, tak mam byt ticho a držať pi***.
( ja platim za stravu a pre maleho to čo potrebuje okolo 500€)
Čo mýslite na to, ja už neviem, sa hadame dokola už mam pocit ze ma pravdu
Dakujem

Strana
z2
brembo
29. júl 2022

Finančný analytik celý deň sedí na riti. Nech si skúsi tvoju rolu matky a slúžky.

85miska
31. aug 2022

Môj muž zarába 3x viac ako ja. Keď som teraz ja rodičovskej dovolenky aj 4x viac samozrejme. A nikdy mi nevytkol že zarábam menej. A s malým mi pomáha. Ja som doma a on manuálne pracuje chodí do práce o piatej a príde o siedmej naje sa. Ide dať malému papať pohrá sa s ním okupe ho uloží spať aby som si večer oddýchla a ešte sa mi venuje každý vecer. Tvoj muž má zlú povahu. Mal by zmeniť zmýšľanie. A nie nemá pravdu. Nezačni mu veriť.

mimikas
5. sep 2022

Keď som bola na rodičovskej zarábal môj muž aspoň 10x viac ako ja 🙂 a ani raz to nespomenul, nikdy neriešil kde čo kto a ako minie. Akože ak by mi toto povedal môj muž, bol by to už ex muž, lebo ti to asi nepovedal prvý krát. A akože 250 eur je fakt že žiadny rozdiel.

Strana
z2