Keď partner spôsobuje stres: Ako to zvládnuť?
Ahojte stáva sa vám že vám muži robia také nervy? Mame malého syna a vkuse keď je doma mam na neho nervy alebo nič nestíham. Kupali sme malého a je taký nervóznejší keďže mu idú zúbky a muž stále na mňa kričal že ho mam držať a neviem čo pritom som ho držala do toho malý plakal že sa nechce kúpať. Viete si predstaviť aká ohucana som. Na to som to chcela skúsiť sama a začne na mňa kričať že do studenej vody ho dávam pritom nebola studena tak som ho poslala do pi.. 🤣 je mi to velmi luto my si nenadávame vobec nikdy ale toto som bola že extrémne vynervovana. Iba som sa chcela vyspovedať 😂😂😂🙆♀️
Alebo vždy keď je doma ma volno tak je byt hore nohami ale keď je v robote tak si viem všetko urobiť aj keď malý vymýšľa
@anonym_autor mna len fascinuje, ze niekto napise na babatko, ze "vymysla" pri kupani 🫣
@anonym_ddf90a práveže on nechce aby som ho kúpala sama. Pretože to mame spontánne ako rutinu.. zabehať? To by ma najprv museli “pustiť” 🙃 ja nemôžem ísť nikam a keď chcem musím sa pýtať. Asi to mi už prerastá cez hlavu 🙆♀️ ale teraz to moja chyba fakt nebola veď normálne spolupracujem a on do mňa hulaka
@anonym_autor tak to mate asi ovela viac ako jeden problem s tvojim poslanim do p*ce.... ako to, ze ta muz nikam nepusti? nemozes kupat dieta sama? mas nejake problemy?

@anonym_autor aké no? To sa ako žena matka nehanbiš takto zhadzovať, posielať vlastného manžela do pi..? To je 4.cenová. 🙉
@anonym_325a84 ty si zjavne každý deň ňuňuňu 🙉