Keď platí muž
Ahojte,
Toto bude zvláštna téma, ale mám problém si nechať zaplatiť od muža, hoci len kávu.
Keď idem na rande, stále vytiahnem peňaženku prvá, lebo sa proste cítim strašne trápne keď platí niekto iný. Neviem si proste pomôcť, cítim sa potom zle a ako “zlatokopka” (aj keď to vobec nie je pravda). Príde mi milé, keď zaplatí muž ale mám čosi v sebe, kde v moment platenia som proste rýchlejšia.
Poradte, co s tym
@karolinakr to je ta toxicita hlboko v nas. my za to nemozeme 😀
hovorim skoncili prazdniny, mama alebo sestricka zrusila internet. alebo konecne nastavili spravne lieky. 😂
@karolinakr Zase vymazávaš správy? 😆
@pralinka25 Veru, sme toxické skazené ženy, bosorky! 😈 Bože, ja si fakt myslím, že ja by som v taktom stredoveku určite nezomrela prirodzenou smrťou. 🔥
@karolinakr no vieš čo, pri hľadaní som si vypočula 2 pesničky a na tento mesiac mám vulgarizmov dosť 🤮😂
lenže ja sa čudujem, že vy tymto bludom verite..aj @h2 si sama na seba napiše, ako ju muži nenavidia..z rôznych diskusii viem, že ste tu najmiernejšie, @pralinka25 neviem, či vie dokonca zvyšit hlas..su tu ine baby, ktore su ako sekera a keby s nimi muži mali dojst do križku, ušli by so stiahnutymi nohavicami a plačom..z inych diskusii, ked sa na autorku zhrknu ako osy, nebudem menovať, ale je ich tu dost dosť brutálnych..takže toto je taka light verzia, ked mužom sa potia ruky a čo taka viestta, ked sa rozzuri a inè..( každy si doplň) čo by robili potom..
@demodun presne taku reakciu som čakala

@karolinakr @h2 @demodun 21 rocny uspesny chlap zarabajuci stotisice eur v zahranici (ked ratame ze skolu mohol skoncit tak okolo 25 rokov pretoze s vyucnym listom asi stotisice v zahranicnej firme nezaraba) sa zaregistruje na mamickovskom fore, ktore mu nahodou vyslo pri hladani videi o rovnopravnosti zien. nestacilo mu mrknut sa o com stranka je, pretoze to je dobre vidiet aj bez registracie. mlady chalan ma cas a chut sa na toto forum zaregistrovat a robit osvetu bezvyznamnym existenciam. V 21 rokoch ma mamickovske fora absolut nezaujimali. nemala som cas ani na vsetko co som chcela nie to este sediet na nete a citat dristy o plienkach a vztahoch.
tento chlap je cisty oxymoron. ale vsak internet a anonymne pismenka znesu vsetko. mozno je v zahranici a v bangladezi sije topanky. nepoznam jedineho uspesneho cloveka, nejaku vedecku, lekarsku alebo inu kapacitu ktora by sa tu zaoberala konikovskymi vztahmi. alebo ze by ich tu predsa len zopar bolo? nebudem ale menovat 😂
@karolinakr 😀 vies co hlas zvysujem len minimalne. v beznom zivote asi ani vobec. ale celkom isto viem vytocit inych ludi asi prave tym ze nezvysujem hlas, to ze ma bezne nic nerozculi a ze si z vela veci vratane seba robim srandu 😀
mozno je to na trasenie ruk este horsie ako ta raznost 😝 verim ze pri troche snahy by som vedela par tahmi dostat niekoho na lieky keby som len trochu chcela (este ze som leniva a nechce sa mi 😅)
@pralinka25 celkovo je to tu cez prázdniny také divné. Najprv tá čo mala 42 partnerov, potom ďalšia čo čaká na ženatého,...
Niekto sa zabáva
@demodun tu s tymi 42 som nevidela. nie je to malo? 😀
@karolinakr ja viem byť aj prísna a sekera, ale tu? Načo?
Keď treba poriadok si na prevádzke urobím, ale tu väčšinou nemám chuť ani potrebu vypúšťať paru alebo ničiť zdravie 😉🍹
@pralinka25 no je ale nebudem jej brať ilúzie 😁
@demodun ako mi toto mohlo uniknut?

@pralinka25 no neviem, dosť ma prekvapilo, že im to netrklo skôr, že to sa len niekto baví. Veď pozri v archíve
@pralinka25 Nech sa páči, príjemné čítanie želám 🙂 :
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/je-to-vela-sexualnych-partnerov/
@karolinakr Neverím, neboj. Ja som naživo veľmi milá, slušná, úctivá, neustále usmiata a nekonfliktná osoba. A s mužmi vychádzam výborne.
Ale bytostne neznášam chlapov, ktorí sa cítia byť nadradení čiste len z titulu ich pohlavia, ženy považujú za sprosté, neschopné, slabé a ovládané emóciami. Pritom často o ženách nevedia nič, alebo posudzujú všetky na základe nejakej jednej zlej skúsenosti. A úplne som alergická na chlapov, ktorí prídu na toto fórum s tým, že "tu sú samé blbé slepice, tu zo mňa, keďže ja som chlap, všetky padnú na riť". 🙄
@demodun ukáž sekeru, čo sa ondieš
@karolinakr môže byť?
@demodun 😆👍
@h2 aj ja by som chcela byt uctiva a diplomaticka, len to nedokažem..moje vnutro to nechce zariadiť
@karolinakr Ja som od 18 robila popri škole a aj neskôr popri práci uvádzačku v divadle, tam bolo byť slušná, úctivá a usmiata, mojou pracovnou náplňou. Ja dokážem byť milá na akékoľvek hovädo. 😄
@karolinakr hm, a prečo by si mala ísť proti sebe? Keby sa to dalo, tak ku tebe nastahujem Ondra, ty by si ho dala do laty 🤣🤣
@demodun 🤣 tak dik..už toho plakania z jeho strany bolo príliš, nikdy nekončiaca špirála.niekto to musel uťat
za odmenu ti pošlem, čo si myslim o tej diskusii o 42 chlapoch
@demodun raz som videla take meme, len ho neviem teraz najsť..bolo to taketo niečo

@demodun na www.supermusic.sk su všetky texty Kontrafaktu, len tak zo srandy, prečitajme si jednu pesničku