Keď sa chlap chová zvláštne
Ahojte baby, chcela by som iba čisto vedieť čo si myslíte o takomto dačom. Žena sa stretáva s jednym chlapom, no nevie či mu môže dôverovať, boli spolu na 6 stretkách zatial a naposledy sa už schylovalo k rôznym veciam. Ale zatial nič moc intímne, aby sme si rozumeli. Obaja sa zjavne dosť chcú, no on je prehnane náladový a ako keby nerozhodný, žena má pocit, že je v tom ešte niekto iný. Napíšem príklad. Keď mu napriklad ona napíše ráno, on odpíše pomaly večer, s tým že nemal náladu. Ale ono sa to opakuje stále viac a viac. Alebo že nemal čas odpísať.. k tomu vidí že on je stále prihlásený. Je to podľa vás ok? Vraj on má aj dosť kamarátok (sám sa s tým priznal) nehovoriac o tom, že zrušil polovicu stretiek keď sa mali vidieť, lebo vraj sa mu niečo zmenilo... naposledy to bolo mesiac čo sa takto vyhováral. Ďakujem za názory
@gabika0825 ja som úplne kľudná, ale píšeš o sebe. Nehraj sa na to, že za neviem koho píšeš. A ak je to o kamarátke a ty jej nevieš narovinu povedať tak stále si stojím za svojím, že si naivná a hlupučka ako 12r dievča.
@katulik123 Sklamem ťa ale nie nepíšem o sebe, skôr mi išlo o to prečítať si názory na takúto vec, keďže je to dosť bežné🙂 nekomentuj prosím ťa už... nikto nemal problém odpovedať bez osočovania, tak láskavo ti píšem ešte raz aby si sa skľudnila a keď tu nemáš čo k tomu napísať tak ahoj
@gabika0825 Neosočovala som ťa. 🙂 Opísala som ako z toho správania sa "dotyčná" chová a, že tak rozmýšľa. Pričom ak má aspoň 18r by už také zmýšľanie alaa vnucovať sa niekomu by nemala mať. To, že si to vzala osobne nie je môj problém 🙂 A neboj ja som fakt kľudná, nemám prečo nebyť kľudnou.😀 Len podľa toho všetkého mi príde ľúto tej ženy ak je taká hlúpa. Nič viac.
Podľa mňa sa ten chlap nespráva vôbec zvláštne. Správa sa štandardne. Štandardne tak ako sa správa chlap keď dotyčnú ženu nechce, nechce s ňou vzťah ďalej prehlbovať, ale nechce byť sviňa a povedať to žene "z mosta do prosta" jak sa povie. A tak len len dáva takéto signály, buď to žena pochopí a stiahne sa so vztýčenou hlavou a tomu chlapovi sa viac nedoprosuje alebo potom častejší prípad - žena stále skúša a stále mu vypisuje a skúša a vnucuje sa, skrátka sa ponižuje.

@katulik123 Kto vravel že píšem o mne? Tak láskavo sa kludni dobre?